ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 10 Μαΐου


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 10 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Kεντροαριστερή «πολυκατοικία» και ρεπορτάζ για την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού μετά τη σαρωτική απόρριψη των μνημονιακών στην κάλπη. Το μεγάλο στοίχημα του Τσίπρα και το σκληρό μήνυμα του Βενιζέλου. (Σελ.3)
ΝΔ: Μετεκλογική τρικυμία στη Συγγρού και απεγνωσμένες προσπάθειες Σαμαρά να  απαντήσει στην κεντροαριστερή πρόταση του Τσίπρα, να οικοδομήσει και να ηγηθεί της κεντροδεξιάς παράταξης. (Σελ. 6,7)
ΣΥΡΙΖΑ: Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα, ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών εξάντλησε τις δυνατότητες αξιοποίησης της διερευνητικής εντολής και τώρα περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης ή προσφυγής στις κάλπες. (Σελ. 8,9) 

ΠΑΣΟΚ: Μετά τη συντριβή, η ηγεσία του κόμματος καταβάλλει απεγνωσμένη προσπάθεια για να εξασφαλίσει τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να προχωρήσει στην αναγκαία πολιτική του ανασυγκρότηση. (Σελ. 10,11)  
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Κυβέρνηση μπορεί να μην έχουμε, αλλά όταν και όποτε αυτή σχηματιστεί έχει να περπατήσει ξυπόλητη στ΄αγγούρια… Ποια είναι αυτά, στις σελίδες 18,19,20,45. 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». H Σοφία Φιλιππίδου δηλώνει στη συνέντευξή της: «Έδωσα μάχη να μην είναι “προϊόν” αλλά να γίνω καλλιτέχνης». Ακόμη: Το μυστήριο της συγχώνευσης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με το Μέγαρο Μουσικής, Κοινωνικό Ωδείο, Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου,  Συνάντηση «τεράτων» της υποκριτικής και οι Λεβέντες με τις μαύρες μπλούζες.


Tags:

Δεν υπάρχουν σχόλια: