ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

3 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ



Γίνονται εκλογές και κερδίζει η παράταξη που για χρόνια ήταν στην αντιπολίτευση. Σε ένα από τα υπουργεία κατά την παράδοση ο παλιός υπουργός λέει στον καινούριο:
- Εκτός από όσα σου είπα ήδη στο 3ο συρτάρι του γραφείου θα βρεις 3 γράμματα για την αντιμετώπιση κρίσεων.
Ο νέος υπουργός όλο αυτοπεποίθηση απαντά :
- Τι να τα κάνω τα γράμματά σου! Εμείς έχουμε πρόγραμμα και όλα θα πάνε μια χαρά.
Περνάνε έξι μήνες και ξεσπά η πρώτη κρίση. Ο νέος υπουργός προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με δηλώσεις και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ αλλά τα πράγματα δεν ηρεμούν. Μετά από λίγο θυμάται τα

Στο camping του ΕΟΤ στη Λεπτοκαρυά – Σκοτινα… Άρχισε το κλάδεμα


Το καλοκαίρι να είστε παλι όλοι έτοιμοι για Ορφικά…!

Αυτές είναι οι 15 προμήθειες-βόμβες 6,2 δισ. ευρώ που «καίνε» τον Παπαντωνίου.


Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών και της Βουλής έχουν μπει οι 15 μεγαλύτερες συμβάσεις που έγιναν επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, συνολικής αξίας 6,226 δισεκατομμυρίων ευρώ, ορισμένες εκ των οποίων χρυσοπληρώθηκαν χωρίς να παραλάβουμε ποτέ αυτά που πληρώσαμε.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα που χειρίστηκε και υπέγραψε ως υπουργός ο κ.Παπαντωνίου την περίοδο 2002-2003, για τα οποία έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών. Πρόκειται για έξι φακέλους οπλικών συστημάτων που αποκτήθηκαν επί ημέρων του.

«Μικρά Ασία 90 Χρόνια Μετά»




Η Ορχήστρα Νέων Δίου αποχαιρετά το 2012 με μία συναυλία-αφιέρωμα με τίτλο «Μικρά Ασία 90 Χρόνια Μετά», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας. 

H συναυλία θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 20.30.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση θα δώσουν με τη συμμετοχή τους η χορωδία και το χορευτικό του συλλόγου. Σημαντικό γεγονός, βεβαίως, είναι η παρουσία και συμμετοχή της Γλυκερίας, η οποία που θα ερμηνεύσει σμυρναίικους σκοπούς υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή.