ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Δύο εκατομμύρια Ελληνες «χάθηκαν» από τις κάλπες.



Μπορεί να ζήσουμε και στην Ελλάδα το ελπιδοφόρο φαινόμενο των ολλανδικών εκλογών; Να ψηφίσει το 81% των πολιτών; Και για να το διατυπώσουμε συγκεκριμένα: Τι είναι αυτό που θα ξαναφέρει τους Ελληνες στις κάλπες όταν

στις τελευταίες εκλογές η αποχή έφτασε στο 45,2%, γεγονός που δεν είχε προηγούμενο στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία;

Τα ερωτήματα αυτά επανήλθαν μετά τις εκλογές της Ολλανδίας. Κυρίως στη Ν.Δ., που διαπιστώνει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ότι οι ολοένα και περισσότεροι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν να επιλέγουν οποιαδήποτε άλλη «λύση», αλλά όχι το κόμμα του κ. Κυρ. Μητσοτάκη. Το επιβεβαίωσε περίτρανα εύρημα της τελευταίας έρευνας της Prorata που δημοσιεύθηκε μόνο στο site της. Ενώ 43% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναψηφίσουν το κόμμα τους, εξ αυτών μόνον 1 στους 4 έχει αποφασίσει ή έστω σκέφτεται να ψηφίσει τη Ν.Δ. Οι «υπόλοιποι», όπως επιβεβαιώνουν και οι έρευνες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), είτε σκορπίζονται στα μικρότερα κόμματα είτε υπονοούν ότι δεν θα πάνε καν να ψηφίσουν.

Από το 2010 έως το 2017 η σωρευτική ζημία στην Ελλάδα ήταν 477 δισ. και δανειστήκαμε... 250 δισ

Χάσαμε 477 δισεκ. και δανειστήκαμε 250 δισεκ. που σημαίνει ότι συνολικά έχουμε δραματικά επιβαρυνθεί 727 δισεκ. γιατί το δάνειο είναι κεφάλαιο που πρέπει να επιστραφεί δεν είναι εθνικός πλούτος.....

Μεταξύ 2010 και 2017 πόση ήταν η σωρευτική ζημία στην Ελλάδα;
Για να δοθεί μια απάντηση τεκμηριωμένη θα πρέπει να

παρουσιαστούν συγκριτικά στοιχεία μεταξύ 2010 και 2017.

Ζ
ημία από το ΑΕΠ 

Τέλος στο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ στις 5 Απριλίου.




Ως τις 4 Απριλίου θα… ζήσει το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, έτσι όπως το ξέρουμε. Τη θέση του θα πάρει ένα νέο χαρτονόμισμα, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το δεύτερο εξάμηνο του 2016 αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία περίπου 353.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ, δηλαδή σημειώθηκε ελαφρά αύξηση συγκριτικά με το πρώτο εξάμηνο του 2016 και μείωση κατά 20,7% συγκριτικά με το δεύτερο εξάμηνο του 2015.