ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ...6 ΕΥΡΩ...!





Ολυμπιακά χωριά και σεξ πάνε μαζί!





Ο αθλητισμός αποτελεί τη βασικότερη πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως υπάρχουν και άλλες οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί κανείς να δει το μεγάλο αυτό γεγονός.

Οι αθλητές
μάλιστα προσθέτουν σε αυτές και τον παράγοντα σεξ, αφού στο Ολυμπιακό χωριό της εκάστοτε πόλης που φιλοξενεί τους Αγώνες δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στον... ελεύθερο χρόνο σου.

«Υπάρχει πολύ σεξ στα Ολυμπιακά χωριά» επιβεβαίωσε μία από τις ομορφότερες αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες. Η Χόουπ Σόλο εκτός από όμορφη είναι και εξαιρετική στα καθήκοντά της ως τερματοφύλακα στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Λοιπόν…μιαν απ’ τα ίδια;



Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΕΠΕΣΑΝ με τα μούτρα στη δουλειά και οι…άλλοι καραδοκούν. Και τους μεν (κυβερνώντες) τους ζήσαμε, τους ξέρουμε. Γι αυτό και χρειάζεται προσπάθεια για να πείσουν να (τους) ξεχάσουμε και να πειστούμε πως γίνεται καινούριο ξεκίνημα. Να μιλήσουν τ. υπουργοί (που ξανάρπαξαν το ίδιο πόστο) πως θα κάνουν περικοπές γιατί λατρεύουν την οικονομία και σέβονται το δημόσιο ταμείο; Μα, αυτοί οι ίδιοι…καθαυτοί και με την παρέα τους δεν έριχναν τα ταξιδάκια τους στο

Νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα θέλει το ΔΝΤ...




Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, το ΔΝΤ ζητά από την Ελληνική κυβέρνηση νέες μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα καθώς θεωρεί μικρές αυτές που έχουν γίνει έως τώρα.
Μάλιστα καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει χωρίς παρεκκλίσεις τα μέτρα του Μνημονίου για την αύξηση των εσόδων και την περικοπή των δαπανών.
Σύμφωνα με Τα Νέα, το ΔΝΤ αναφέρει πως η ανεργία στην Ελλάδα θα παραμείνει...

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ : ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ...!!!!!!ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ...!!!!!!