ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Εξαϋλώθηκαν περιουσίες 587 δισ. ευρώ μέσα στην κρίση



Έπειτα από έξι χρόνια βαθιάς ύφεσης και τρία χρόνια στασιμότητας, κατά την 9ετή περίοδο της κρίσης, η ελληνική οικονομία επέστρεψε το 2016 στα επίπεδα του 2003, καθώς το ΑΕΠ της χώρας μειώθηκε κατά 57 δισ. ευρώ, ενώ η συνολική περιουσία των Ελλήνων υποχώρησε κατά 622 δισ. δολάρια (587 δισ. ευρώ).

FAZ: Το ΝΑΤΟ θα παραμείνει στο Αιγαίο παρά το αίτημα της Τουρκίας.

Παρά τις αντιδράσεις της Τουρκίας, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την παρεμπόδιση των λαθροδιακινητών και την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με την FAZ, που επικαλείται πηγές
του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και το γερμανικό υπουργείο Αμυνας, το Βερολίνο θα στείλει στα μέσα Δεκεμβρίου μία φρεγάτα στο Αιγαίο, η οποία θα αντικαταστήσει την ολλανδική στην ηγεσία της ναυτικής μονάδας.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΞΥΔΙ


 
Το ξύδι έχει πολλές χρήσεις· αναδεικνύει τη γεύση που έχουν οι φακές, απογειώνει το ψητό χταποδάκι στη σχάρα και ηρεμεί αυτούς που έχουν νεύρα. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες χρήσεις, που μάλλον δεν γνώριζες και μπορεί να σου διευκολύνουν τη ζωή- όσον αφορά στη καθαριότητα. Όταν λοιπόν πας στο σούπερ μάρκετ φρόντισε να πάρεις ένα έξτρα μπουκάλι ξύδι γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως εξής:

Ερευνα της «Smart Insights» Oι κορυφαίες τάσεις στο τουριστικό μάρκετινγκ για το 2017

Oι κορυφαίες τάσεις στο τουριστικό μάρκετινγκ για το 2017

Οι τεχνικές στο ψηφιακό μάρκετινγκ, όπως οι SEO, UX και το Μάρκετινγκ στα social media φαίνεται πως έχουν κεντρικό ρόλο στη

«Κλείδωσε» μείωση του ελληνικού χρέους; Θα εξοφληθεί το... 2060 και θα «κουρευτεί» 20%!



Ολοκληρώθηκε το Eurogroup αλλά σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα μια κατ'αρχήν μείωση του ελληνικού χρέους, μέσω επέκτασης της περιόδου αποπληρωμής και μείωσης των επιτοκίων.

Το μήνυμα του Στέλιου Καλαθά για τον Πέτρο Φυσσούν: Καλό ταξίδι... Άρχοντα



Στο πένθος ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά το θάνατο του Πέτρου Φυσσούν. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών.

Συγκλονισμένοι οι καλλιτέχνες που τον γνώρισαν θρηνούν για το χαμό του. Ανάμεσά τους και ο...