ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ H ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ!!!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΟΛΑ !!!ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΕΜΑΣ!!!

Οι 10 τροφές που κρατούν μακριά τον καρκίνο

 


Ψάχνετε το ελιξίριο ζωής που θα σας φτάσει μέχρι τα βαθιά γεράματα χωρίς προβλήματα υγείας; Το βρήκατε. Μόνο που δεν είναι ένα, αλλά δέκα!



Η μεγαλύτερη φοβία των περισσότερων ανθρώπων είναι η εμφάνιση ασθενειών, καθώς η ηλικία προχωράει και τα κεράκια στην τούρτα αυξάνονται… 

Αντί, όμως, τα γενέθλιά σας να σας τρομοκρατούν νιώθοντας ότι μεγαλώνετε κι ότι η υγεία σας δεν θα είναι για πάντα δεδομένη, μπορείτε εναλλακτικά να τα γιορτάσετε νιώθοντας γεμάτοι ζωντάνια και ευεξία.
 Πώς;
 Καταναλώνοντας στην καθημερινότητά σας 10 τροφές που, σύμφωνα με έρευνες, μπορούν να προστατέψουν την υγεία μας από διάφορα είδη καρκίνου που μας τρομάζουν και μόνο στο άκουσμα....

1...
Λεμόνια: Νοστιμίζουν το φαγητό και τη σαλάτα, αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιδιότητά τους. Περιέχουν μια ομάδα χημικών ενώσεων που ονομάζονται λιμονοειδή, τα οποία φαίνεται να μας προστατεύουν ενάντια στον καρκίνο του μαστού, των πνευμόνων, του δέρματος και του εντέρου.
2.Μπρόκολο: Πολλοί ίσως προτιμούν να το αφήνουν σαν… ντεκόρ στο πιάτο, παρά να το καταναλώνουν με το υπόλοιπο φαγητό, η αλήθεια είναι, όμως, ότι αν του δώσετε μια ευκαιρία, θα σας το ανταποδώσει. Πώς; Η υψηλή του περιεκτικότητα σε μια φυτοχημική ουσία που ονομάζεται σουλφοραφάνη, βοηθά στην καταπολέμηση καρκινογενέσεων, συν του ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα του αντιοξειδωτικού ινδόλη-3-καρβινόλη, το οποίο φαίνεται να μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Η πρακτικη ξανθουλα... και το κρεβατι !!!

 




ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ !!!

ΣΤΟΝ ΌΛΥΜΠΟ ΠΑΝΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΆ!!!





ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΤΈΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΚΊΣΑΒΟΣ ΕΚΕΙ   ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΌΡΟΙ!!



ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΌ ΈΡΙΞΕ ΆΓΚΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ  ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ...!!!
 

ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!

ΣΚΟΤΆΔΙΑ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΙΒΗΘΡΑ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!

ΙΧΝΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ !!!

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ!!!

.Η θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!!

 

ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΗΜΕΡΑ,,,Σύμφωνα με την καλύτερα γνωστή παράδοση, o Ορφέας ήταν γιος του Οιάγρου, βασιλιά της Θράκης η οποία φαίνεται κατά την προϊστορία περιλάμβανε μια έκταση από την περιοχή του Ολύμπου στην Πιερία μέχρι τα Στενά του Ελλησπόντου!!!
ΣΗΜΕΡΑ,"ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ "ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ"   ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...Η θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ Ο ΧΩΡΤΙΑΤΗΣ !!!