ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Γιώργος Παπαθανασίου ανέλαβε και


 πάλι καθήκοντα Δημάρχου στον Δ. Δίου - Ολύμπου

* Ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θ. Σώκος εξέδωσε στις 27/6/2012 σχετική διαπιστωτική πράξη, που ισχύει από 22/6/2012
* Στην απόφασή του ο κ. Σώκος αναφέρει ότι "το Διοικητικό μέτρο της αργίας θεωρείται ως μηδέποτε επιβληθέν"
Με την Α.Π.: 6623/27-6-2012 Απόφαση - Διαπιστωτική Πράξη που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας τής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης,
Θύμιος Σώκος, επανήλθε στα καθήκοντά του ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου.
Στο τέλος τού ως άνω εγγράφου αναφέρονται τα εξής: "

Στον ΟΛΥΜΠΟ ΤΑ "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2012"


ΕΔΩ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ: ΣΤΙΓΜΕΣ...ΔΡΟΣΙΑΣ..!!!!!!





ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟ ΘΥΜΙΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ....




Το κόμμα ποτέ δεν πεθαίνει…



thumb
Καθώς φαίνεται, για το μόνο που δεν νοιάζεται και δεν ανησυχεί κανείς είναι το εθνικό συμφέρον, το οποίο, όταν το θυμούνται τα κομματικά επιτελεία, προτάσσεται σκανδαλωδώς προσχηματικά. Όλα τα κόμματα μένουν αφοσιωμένα στην κομματική τους πραγματικότητα με αφασιακή προσήλωση και εξοργιστική εμμονή.
Η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά με το όνομα, αυτής της τεράστιας πολιτικής προσωπικότητας που όλα τα είπε αλλά δυστυχώς δεν τον άκουσε κανένας, μοιάζει να έχει περιέλθει σε πλήρη σύγχυση, για την οποία ευθύνεται πρωτίστως η πολιτική σκοπιμότητας με την οποία πολιτεύεται. Ξεκίνησε με σφοδρή αντιμνημονιακή αντιπολίτευση, που τον έφερε αντιμέτωπο με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα. Πεισματικά ο Σαμαράς δεν δεχόταν την πρόταση του Παπανδρέου να πάνε από κοινού να διαπραγματευθούν τους όρους του μνημονίου πιστεύοντας ότι αυτό δεν εξυπηρετούσε τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Όταν τα πράγματα ήρθαν σε αδιέξοδο, με μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα, στήριξε την κυβέρνηση

Μοναδική πρωτοβουλία - Έτσι θα ξεχρεώσει σε λίγους μήνες η χώρα μας...



"ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ" - Η πρωτοβουλία του Πέτρου Νομικού που πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι οι Έλληνες 
Πρόκειται καθαρά για μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στόχο έχει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον επιχειρηματιών αλλά και πολιτών που θέλουν να συνεισφέρουν στην εξόφληση του Ελληνικού χρέους. Ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον...
αρκετοί συμπολίτες μας, ενώ πριν λίγες μέρες ο Β. Μαρινάκης συνέβαλε με δωρεά 168,5 χιλιάδων ευρώ που αντιστοιχεί σε διαγραφή χρέους 1,4 εκατ. ευρώ! 


Δείτε πιο κάτω πως λειτουργεί:
Το GDF είναι ένας καθαρά πατριωτικός οργανισμός. Μη-πολιτικός, μη-κυβερνητικός και μη-κερδοσκοπικός. Το GDF τηρεί πλήρη διαφάνεια και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας του Delaware . Υπόκειται στο νομικό πλαίσιο των ΗΠΑ για Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς, γεγονός που το εξαιρεί από οποιαδήποτε πολιτική επιρροή. Δεν έχει υπαλλήλους, βασίζεται σε εθελοντές και πατριώτες με συνείδηση, ενώ τα κόστη λειτουργίας του είναι μηδαμινά. Αυτό που η GDF κάνει είναι απλό και είναι γραμμένο στους κανονισμούς μας.
Τι κάνουμε

Τι κάνουμε: Το ελληνικό χρέος επηρεάζει όλους εμάς με διαφορετικούς τρόπους. Το να κατανοήσουμε ότι το εθνικό χρέος αγοράζεται και πουλιέται από οικονομικούς παράγοντες σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που χρωστάμε, είναι πολύ σημαντικό.

Αυτή τη στιγμή, κάθε Έλληνας χρωστά περίπου € 24.800 σε εθνικό χρέος, αλλά η αγοραπωλησία του στη διεθνή αγορά κοστίζει περίπου € 3,000.

Το GDF δέχεται δωρεές με στόχο την αγορά ελληνικών κυβερνητικών ομολόγων σε διεθνείς αγορές σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που χρωστά η ελληνική κυβέρνηση. Το GDF, στη συνέχεια, θα βοηθήσει να μειωθεί το χρέος ακυρώνοντας αυτά τα ομόλογα.

Το GDF προτρέπει, επίσης, τον κόσμο να ψηφίσει διαδικτυακά και να επιλέξειπροϊόντα που θα φέρουν το λογότυπο GDF και θα συνεισφέρουν το 50% της αξίας των κερδ ών τους για τη μείωση του ελληνικού χρέους, με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα : www.greecedebtfree.org