ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Didem Turkish Bellydancer

Laura Michelle Prestin -το 27χρονο μοντέλο...


  μία μοναδική φωτογραφική συλλογή με το 27χρονο μοντέλο...


 
Όταν η Αίγυπτος και ο Καναδάς γίνονται ένα... το αποτέλεσμα είναι θεϊκό και έχει όνομα: Laura Michelle Prestin. Αλήθεια, τι άλλο να ζητήσεις από μια γυναίκα όταν ο Θεός της τα έδωσε όλα πλουσιοπάροχα;  μία μοναδική φωτογραφική συλλογή με το 27χρονο μοντέλο...


Το έγκλημα της δασκάλας . . .




 ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ που η χώρα περνάει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση που έχει γνωρίσει, τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, εταιρείες ζητούν την υπαγωγή τους στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα και οι άνεργοι φτάνουν και ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, η είδηση που συνετάραξε το πανελλήνιο, απασχόλησε τα κανάλια και έγινε και πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες ήταν η 22χρονη δασκάλα που «αποπλάνησε» νεαρό μαθητή.

 Ο «αποπλανηθείς» μαθητής δεν ήταν μαθητής της. Η «αποπλάνηση» δεν έγινε στο σχολείο.
 Ο νεαρός έψαχνε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) για γκόμενες κι έπεσε πάνω στη δασκάλα. Η δασκάλα γούσταρε πιτσιρικάδες και λέγοντάς του πως θα τον βοηθήσει στα μαθήματά του, τον γνώρισε, τον συνάντησε και του έκανε -και μάλιστα δωρεάν- το καλύτερο μάθημα: σεξουαλική πρακτική!
 Τον έβαλε στον σωστό δρόμο! Και στη συνέχεια, στέλνοντάς του μηνύματα, στα οποία του έλεγε πόσο καλός εραστής ήταν, πως τη συνετάραξε και πως θα ήθελε να το ξανακάνουν, του εδραίωσε και την πίστη στον ανδρισμό του, κάτι το ανεκτίμητο.

Αν τα μηνύματα που του έστελνε τα έβρισκε ο...

πατέρας του, πρώτον θα ήταν καταχαρούμενος και υπερήφανος και δεύτερον ίσως να έφτανε μέχρι και να στείλει στη δασκάλα γλυκά και λουλούδια. Δυστυχώς, όμως, για τη δασκάλα και τον μαθητή, τα βρήκε η μαμά! Η οποία όχι μόνο δεν χάρηκε, όπως θα έπρεπε, αλλά, ενοχληθήσα σφόδρα διά το ότι μία 22χρονη είχε «αποπλανήσει» το παιδί της και το είχε «βεβηλώσει», προσέφυγε στην Αστυνομία! Και ζήτησε και την ποινική δίωξη της δασκάλας!

Μια μάνα, η οποία πιστεύει πως ένας 15χρονος ή 16χρονος χρειάζεται να «αποπλανηθεί», προκειμένου να έχει μια σεξουαλική εμπειρία με μια 22χρονη είναι τόσο βαθιά νυχτωμένη και εκτός πραγματικότητος, που θα μπορούσε ακόμη και να πιστέψει πως ο Παπαδήμος θα σώσει τη χώρα!

Συμπέρασμα: Ο Θεός να μας φυλάει από μανάδες που προτιμούν να ακούνε τον γιο τους να βογγάει πίσω από την κλειστή πόρτα της τουαλέτας, στην οποία μπήκε κρατώντας ένα περιοδικό με γυμνές, παρά να περνάει ωραίες στιγμές στην αγκαλιά μιας δασκάλας. Η οποία, ως δασκάλα, μετά την ολοκλήρωση της πράξης, θα του λέει: «Ωραία το έκανες! Ας κάνουμε τώρα μια επανάληψη, για να το εμπεδώσεις!».
Γ.Καλαμιτσης

Επενδύστε στο Ιπποφαές στην Πιερία – Μια υπερτροφή στην υπηρεσία του ανθρώπου




Ιπποφαές: Τι είναι;

Το ιπποφαές ανήκει στη κατηγορία εκείνη των φυτών που χρησιμοποιούν οι φαρμακευτικές και
καλλυντικές βιομηχανίες καθώς και οι βιομηχανίες που π

Γι αυτό λέμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται...




Διότι ο κατάλογος που ακολουθεί, κάτι θα σας θυμίσει από το σήμερα που κυριαρχείται από ξένους κερδοσκόπους και Έλληνες απατεωνίσκους.
Πολλά επίσης θα σάς εξηγήσει, καθότι ένα κράτος που γεννιέται
χρεωμένο, πού λέτε ότι θα καταλήξει;...
Λοιπόν: Στις... 



Σωματική άσκηση για καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο!!!!!!



Τα παιδιά που γυμνάζονται περισσότερο έχουν την τάση να είναι καλύτεροι μαθητές, είτε η άσκηση γίνεται οργανωμένα, είτε απλά με το περπάτημα πηγαίνοντας στο σχολείο, αποφάνθηκε διεθνής μελέτη...

Τα συμπεράσματα της μελέτης, που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Αρχεία Παιδιατρικής & Ιατρικής του Εφήβου, συμπίπτουν με την τάση στα αμερικανικά σχολεία να μειώνουν τις ώρες της γυμναστικής και να επικεντρώνονται στην προετοιμασία για τα ακαδημαϊκά μαθήματα.

«Διώξτε 100.000 δημοσίους υπαλλήλους για να μη χρεοκοπήσουμε»



Aμύθητο ποσό στη γυναίκα με τα δύο αιδοία για να παίξει σε ταινία πορνό



Ο ιδιοκτήτης της Vivid, της μεγαλύτερης...
πορνογραφικής εταιρίας του πλανήτη, Steve Hirsch δεν περίμενε καθόλου. Έστειλε επιστολή στην καυτή Hazel με την οποία της ζητά να παίξει σε μία ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί και θα της δώσει το τεράστιο ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Στην εκπομπή όπου αποκάλυψε την... ιδιαιτερότητά της είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στη σεξουαλική της ζωή και υποστήριξε ότι συχνά επισκέπτεται sex clubs με το σύντροφό της.