ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

 ο Χονδρόπουλος στην Ορφική συνεστίαση στο ««Royal Palace RESORT» στον Πλαταμώνα 

Με της: ελληνικής καταγωγής, καθηγητές πανεπιστημίου απο την ΑΤΛΑΝΤΑ...ΗΠΑ.


ΧΟΝΔΡΟPOΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ -ΒΡΙΤΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   

Στο πλαίσιο των επαφών οι οποίες γίνονται στον ανατολικό Όλυμπο... για το πανγκόσμιο συνέδριο του Ορφέα...
  
 


 "[ βουλευτής"...]Αγοραστός... Δ. με τον Βρίτσιο Αριστοτέλη.

Το ελάχιστο χρέος του Έλληνα ...για, να μη καταστραφεί, η ιστορία του, πρέπει να την προστατεύσει !...Ωστόσο εδώ στον νότο υπάρχει παραλογισμός όταν καλείσαι να διαχειριστής τον Ορφέα...Σίγουρα ξέρετε το κλήμα και τον γάιδαρο...πως είναι;;  
Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Ορφέας
 Γιάντσιος Κωνσταντίνος τ, αντιδήμαρχος
 δήμου ανατολικού Ολύμπου


Παντελής Καψής υπουργός επικρατείας & κυβερνητικός εκπρόσωπος με απόφαση Παπαδήμου. Το περιμέναμε από καιρό, έτσι δεν είναι;

από ΒlackΜediterraneanPirate
BlackMediterraneanPirate  01-12-2011    
short  link   wp.me/pPn6Y-bxd
Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που μας ενημέρωναν & μας ενημερώνουν αμερόληπτα…
Μη στρατευμένη δημοσιογραφία…

Παντελής Καψής: Πώς έγινε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος (οι ψίθυροι)

H Μετάλλαξη του Πασόκου

από arsenelupin

3 Σεπτεβρίου 1974: To ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα ιδρύεται. Ο αρχηγός του, Ανδρέας Γ. Παπανδρέου ανακοινώνει τη διακήρυξη της “3ης Σεπτέμβρη”. Οι βασικές της ιδεολογικές τοποθετήσεις καθώς και οι στόχοι του κόμματος συμπυκνώνονται στο τετράπτυχο: Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση – Δημοκρατική Διαδικασία. Έτσι, ο Ανδρέας Παπανδρέου καλεί το λαό σε αυτο-οργάνωση και τον παρακινεί να εκφράσει δημοκρατικά αιτήματα. Ακόμη και μέρος των εξεγερμένων του Πολυτεχνείου, που μάχονταν για αυτοκυβέρνηση και αυτοδιαχείριση, εντάσσονται στην λεγόμενη «δημοκρατική παράταξη».
Το ΠΑΣΟΚ πριν αναλάβει την εξουσία είχε τα χαρακτηριστικά ενός κεντρο-αριστερού κόμματος με έντονο αντι-δεξιό, αντι-χουντικό λόγο, που έδινε έμφαση στο αίτημα για περισσότερη δημοκρατία και με κύριο πρόταγμα στην ατζέντα του την έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ. Ποιός δεν
θυμάται το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο»;

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός 2012 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Καταψηφίστηκε από το «Μέτωπο Ανάπτυξης»


Νέα από το «Μέτωπο Ανάπτυξης»


Με τις ψήφους των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Ψωμιάδη έγινε δεκτός ο προϋπολογισμός 2012 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το «Μέτωπο Ανάπτυξης» καταψήφισε τον προϋπολογισμό. «Πρόχειρο, χωρίς κανένα προσανατολισμό», τον χαρακτήρισε ο εισηγητής της παράταξης κ. Γιώργος Πασχαλίδης.
Η τοποθέτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Γρηγόρη Παπαχρήστου
«Αγαπητοί συνάδελφοι.

Ξαφνικά βρέχει λεφτά. Οι κεντρικές τράπεζες τυπώνουν χαρτούρα!....

"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"


Με μια συντονισμένη κίνηση απαντούν οι μεγαλύτερες κεντρικές  τράπεζες του πλανήτη στην κρίση  που απειλεί την παγκόσμια οικονομία.

Le Figaro: "Χρέος 2.500 χρόνων από Ευρώπη προς Ελλάδα"!


Image
Οι δύο Γάλλοι καθηγητές φιλοσοφίας, Thierry Formet και Martin Steffens, δημοσιεύουν ένα κοινό κείμενο στην εφημερίδα Le Figaro, που διαπνέεται από ιδιαίτερα φιλελληνικό πνεύμα, κάνοντας λόγο για "χρέος 2.500 ετών της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα''.
''Μιλάμε διαρκώς για το ελληνικό χρέος.
 Χωρίς καν να επισημαίνουμε ότι η Ευρώπη είναι αυτή που, εδώ και 2.500 χρόνια, έχει ένα χρέος προς την Ελλάδα''.
Οι δύο καθηγητές θυμίζουν ότι η χώρα μας έβαλε τα θεμέλια της Ευρώπης και αναρωτιούνται πώς γίνεται η Ελλάδα να απειλείται από τις τράπεζες, επικρίνοντας παράλληλα την στάση αδιαφορίας προς τη χώρα μας των Ευρωπαίων εταίρων μας.

Το σχέδιο διχοτόμησης της Ελλάδας και υποδούλωσης του λαού



Τι είναι οι Ε.Ο.Ζ. και πώς λειτουργούν;

Ε.Ο.Ζ. (Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες) φαίνεται πως θέλουν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα οι «δάνειες» δυνάμεις, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι Ευρωπαίοι μεγαλοβιομήχανοι.