ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Αυστριακός καγκελάριος: Το κλείσιμο των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης είναι το «κλειδί» για το μεταναστευτικό


Την ικανοποίησή του, διότι κατά την χθεσινή «Μίνι Σύνοδο Κορυφής» των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων 16 χωρών-μελών της ΕΕ για το μεταναστευτικό στις Βρυξέλλες, υποστηρίχθηκε από πολλές πλευρές η απαίτηση του να
μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης οι άνθρωποι έπειτα από την διάσωσή τους

Κυβέρνηση: Προς διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας


Την αναβίωση των σεναρίων περί πρόωρων εκλογών τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές ενίσχυσε η επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι στην επικείμενη αναθεώρηση του συντάγματος η κυβέρνηση ετοιμάζει πρωτοβουλία γιατον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, αλλά και η επικείμενη κατάθεση του «Κλεισθένη», του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, την απλή αναλογική, το «σπάσιμο» της Β’ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και την πεντάμηνη μετάθεση και διεξαγωγή των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση στις 13 και 20 Οκτωβρίου του 2019. 

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το 1ο Δ.Σ. του Φορέα τουρισμού ανάπτυξης και προβολής της Λεπτοκαρυάς.

· 
- Με μεγάλη χαρά και τιμή παρευρέθησαν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι καθώς όπως προαναφέραμε θα καλούνται στα συμβούλια. Μετά από εποικοδομητική συζήτηση αποφασίστηκαν οι άμεσες δράσεις του συλλόγου, οι οποίες θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον. Στο θετικό κλίμα της συνάντησαν συγκροτήθηκαν ομάδες έργου και κάθε μέλος ανήκει σε κάποια απο αυτές. Ελπίζουμε κι άλλα μέλη να λάβουν δράση και να κινητοποιηθούμε άμεσα. Χαρακτηριστικό επίσης είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για τον νέο σύλλογο, την στήριξη τους και τους προβληματισμούς τους. Εντός της εβδομάδας θα γίνει επαφή με την Δημοτική Αρχή με την πίστη μιας πολύ καλής συνεργασίας. Θα καλέσουμε σε συνάντηση τους υπόλοιπους συλλόγους του χωριού ευελπιστώντας στην ανταπόκριση τους, ήδη μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις με κάποιους απο αυτούς. Τέλος πιστεύουμε στην ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος και δηλώνουμε έτοιμοι να εργαστούμε γι’ αυτό!
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται απο:
Πρόεδρος: Καραλής Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Ατσαβές Γεώργιος
Γραμματέας: Γερομιχαλού Ευαγγελία
Υπεύθυνος Οικονομικού: Καλιαμπός Διονύσιος
Υπεύθυνος Τύπου: Μουσδράκας Γεώργιος
Μέλος 1: Μουσδράκα Βούλα
Μέλος 2: Κωστόπουλος Χρήστος
Ας πιστέψουμε όλοι μαζί στην Λεπτοκαρυά μας γιατί είμαστε πραγματικά ευλογημένοι!
Φωτογραφία του Giorgos Karalis.
Ο χρήστης Giorgos Karalis είναι στην πόλη Λεπτοκαρυα.
23 ώρες