ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Απλά πράγματα



thumb
Σύμφωνα με τα στοιχεία που βγαίνουν ένα - ένα στην επιφάνεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και τους ελέγ­χους που κάνουν υποκινούμενες από την κακιά τρό­ικα, το 2009 μόνο οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροδιέφυγαν περί τα 28 δισ. ευρώ. Αν υπολογίσουμε και αυτά του 2010 και του 2011 κι έπειτα απλά τα προσθέσουμε, ένα είναι σίγουρο: παρά την κρίση δεν θα χρειαζόταν να περικόπτονται συστηματικά αυτά τα 600 ευρώ των χαμηλόμισθων και χαμηλο-συνταξιούχων και δεν θα υποβαλλόταν η ελληνική κοινωνία σε αυτή την επώδυνη δοκιμασία.

ΔΙΑΙΤΑ ΧΟΡΟΥ..!





ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!



ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μαζί με τον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου είναι από τους μεγάλους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας. Είναι ο άνθρωπος που ευχαρίστησε δημοσίως την παρουσία της τρόικας στην χώρα μας με την περίφημη φράση

 «Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα»! Σε συνεργασία λοιπόν με την τρόικα κατέστρεψε τους ομολογιούχους του Δημοσίου, τους οποίους διαβεβαίωνε ότι δεν θα κουρεύονταν τα ομόλογά τους! Κατέστρεψε οικονομικά πάνω από 11.000 οικογένειες. Είναι ο ίδιος που έλεγε ότι δεν θα έμπαινε χαράτσι στην ΔΕΗ, για να χαρατσώσει τελικά μετά από δυόμισι μήνες όλους τους Έλληνες! 


Γ.Παπαθανασίου: Τετέλεσται... ή αλλιώς, ο θάνατος του δημαρχάκου!




  ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ
* «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Ή ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ή ΝΑ ΠΑΜΕ …ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ», ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ.
* «ΚΙ ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ», ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ.
 
«Ή θα αντιδράσουμε όλοι μαζί σαν μια

Κόντρες με τις μηχανές της ΔΙΑΣ και... ατύχημα!


Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα;...
Δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική κάνοντας ουσιαστικά κόντρες, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν!

Ευτυχώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους, αλλά οι δύο μηχανές έγιναν παλιοσίδερα. Το περιστατικό έγινε μία προσπάθεια να μείνει... κρυφό από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο. Πώς ακριβώς έγινε; Διαβάστε:

Την ημέρα που μία ομάδα 70 μοτοσικλετιστών ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχυθεί η δύναμη της αστυνομία στην πόλη για τη ΔΕΘ, δύο από τους οδηγούς είχαν διάθεση για γκάζια. Λίγο πριν από τη Λάρισα, οι δύο