ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ : ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ...ΣΤΟ κάμπινγκ ΤΟΥ ΕΟΤ


Εκμισθώθηκε σε ιδιώτες 



Ολοκληρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός για τη μακροχρόνια εκμίσθωση και τουριστική εκμετάλλευση από ιδιώτες της πρώτης μεγάλης δημόσιας έκτασης. Πρόκειται για έκταση 427.515 τ.μ. και ακτογραμμής 750 μέτρων στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας. Κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας, ανάδοχος ανακηρύχθηκε η Ενωση Προσώπων που αποτελείται από τους Ελληνοαμερικανούς Γεώργιο Δεληγιάννη, Χρήστο Χιονίδη και την εταιρεία αμερικανικού δικαίου Surface Technologies Corporation. Η διαδικασία ξεκίνησε με την προκήρυξη του διαγωνισμού από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου στα τέλη του 2010. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλειοδότρια Ενωση Προσώπων θα καταβάλει εφάπαξ 420.000 ευρώ και ετήσιο μίσθωμα 240.000 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος 4 αστέρων και κάμπινγκ.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_17/11/2012_501979 

Ο κ. Χρήστος Γιανναράς την Δευτέρα 26 Νοεβρίου στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



 
          
     Ο Διακεκριμένος συγγραφέας και σύγχρονος φιλόσοφος κ.Χρήστος ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ θα είναι ο επόμενος ομιλητής την
προσεχή Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στην Σχολή Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Το θέμα της ομιλίας του δεν
θα μπορούσε να είναι άλλο από την σημερινή κατάσταση που βιώνει το Έθνος μας. Πρέπει να είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι και να δούμε την«Καταστροφή ως ευκαιρία» για να αναγεννηθούμε ως πρόσωπα, ως κοινότητα και ως Έθνος.

"Γνώθι σαυτόν και ξέρουν το σύμπαν και τους θεούς."


Postado por Alexandra Oliveira 

Τα πάντα, παντού, έχουν μια εντολή, μια λογική, που μας κάνει να διασυνδέονται. Ερμής ο Τρισμέγιστος ήδη εχει πει ότι αυτό που είναι πάνω είναι σαν αυτό που είναι κάτω, και το αντίστροφο. Πολλοί έχουν παρατηρήσει πώς το άτομο και το ηλιακό μας σύστημα είναι παρόμοια - από την άποψη της μάζας ανάλογη πυρήνα / ήλιου σε σχέση με τα ηλεκτρόνια / τροχιές των πλανητών και τους όσον αφορά, για παράδειγμα. Και, όταν μελετήθηκε η ψυχολογία / φιλοσοφία (αυτο), την επιστήμη / φύση (σύμπαν) και θρησκεία / μυθολογία (θεών), αυτό το μέγιστο Δελφών δείχνει όλο και περισσότερο πάνω από την αλήθειά της. καλύτερα ή χειρότερα, το όριο μας είναι το σύστημα Κυρ Γνωρίζουμε λίγο από αυτό εκεί έξω. Ναι, υπήρχε το τηλεσκόπιο Hubble ως πρωτοπόρος (που υπάρχει μόνο για σχεδόν 21 χρόνια και θα είναι εδώ μερικά περισσότερο από 4) και υπήρχαν λίγα ανιχνευτές που έστειλε περισσότερες πληροφορίες έξω εκεί από ό, τι έφερε, αλλά  από τα περίεργα μια ιστορία γι 'αυτό , η οποία με έκανε να σκεφτώ, ήταν ότι από ένα καθετήρα που έφτασαν αργότερα μια περιοχή του σοκ, μια ταραχώδη στρώμα, πλησιάζει τα όρια του ηλιακού συστήματος γύρω από