ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Απειλούν με βιασμό και θάνατο τη Γαλλίδα βουλευτή που συνέταξε το ν/σ για τη Γενοκτονία!

 

 
  



   Η Valerie Boyer, η βουλευτής του γαλλικού UMP, η οποία πρωταγωνίστησε στην υπόθεση της ποινικοποίησης της άρνησης της γενοκτονίας των Αρμενίων, δέχθηκε απειλές θανάτου και βιασμού και η ιστοσελίδα της έγινε στόχος φανατικών Τούρκων “χάκερς”.
Τα μηνύματα που λαμβάνει για την ίδια και την οικογένειά της είναι άκρως απειλητικά και βίαια και αυτό την οδήγησε σε καταγγελία στην εισαγγελία της Μασσαλίας.
Ήδη η Γαλλική αστυνομία φρουρεί την κ.Boyer και τα μέλη της οικογένειάς της.

Ο Αριστοτέλης για εκείνους που μας βρίζουν από πίσω μας

 


Ο Αριστοτέλης για εκείνους που μας βρίζουν από πίσω μας 

Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν. Ο φιλόσοφος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

    Αλογόμυγα Ορφέας

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από τη Ζαχαρούπολη Λεπτοκαρυάς και την Πνευματική Κίνηση Σκοτίνας!!!

O ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ!!!

Η ιστορία του γάτου που έμεινε ορφανός ...το γεγονός συνέβη στην Λεπτοκαρυά!!!



[ Την ίδια τύχη είχαν και τα δυό μας σκυλάκια... !!!]
Η ιστορία του γάτου που, πριν ακόμη ανοίξει τα μάτια, του έμεινε ορφανός, από μητέρα, μαζί,  με τα νεογέννητα 3  γατοαδερφάκια του!!!
 
Πρόκειται για γεγονός που συνέβη σε παράδρομο,σε περιοχή της κεντρικής κάτω διάβασης της Λεπτοκαρυάς,  όπου διαπιστώνεται αυξημένη ρύπανση,απο την  κυκλοφορία πολλών αυτοκινήτων,... Μάλιστα εξαγκέλοντας  δημοσίος,και απο επίσημα χείλη πάντα, οτι η αιτία, όλων των  κακών,...Ειναι το κόστος, των διοδίων...Ωστόσο παρανόμος,η κατάσταση συνεχείζεται...! Εξαιτίας ...! [ την ίδια τύχη είχαν και τα δυό μάς σκυλάκια...!!1 ]   Η κόρη μου η Ιωάννα τότε τελείωνε την πτυχιακή της  εργασία στη διατροφή και διαιτολόγια, χωρίς να 'εχει στήν διαθεσή της, τον απαιτούμενο χρόνο,τον οποίο διαθέτει η κάθε μαμά γάτα...! Ωστόσο, αποφάσισε να φροντίσει τα γατάκια παρ¨ όλες τις δυσκολίες...!  Βρήκε την κατάλληλη τροφή και εργαλεία, για  τα νεογέννητα...!  Έγιναν πολλές προσπάθειες,  από όλους εμάς της οικογένειας , ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος... κλπ, και ότι όλα είναι, μάταια, επίσης ,αν σωθούνε τα γατάκια μέχρι να μεγαλώσουν πρέπει να γίνει μια προσπάθεια να τα διαφύλαξη από τούς ανθρώπους...  Τα φιλοξένησε με αγάπη και αφοσίωση, φροντίζοντας τα γατάκια μπήκε ακομη και στον γατίσιο κόσμο τους , για το καλύτερο δυνατόν  αποτέλεσμα.   Για καλή μάς τύχη  οι άνθρωποι γύρω μας ήταν ευαίσθητοι, παρ΄ όλ΄ αυτά, επέζησε μόνο, ένα γατούλι . Και το καιμενούλι  νιαούριζε... Μίου...Στήν γλώσα των ανθρώπων είναι η τρυφερή λέξη "μάνα" .Έτσι και ονόμασε τον γάτο, η Ιωάννα... Σήμερα με την βοήθεια τής Ιωάννας ο Μίου!!!  καμαρώνει συγκινημένος, και ευτυχισμένος!!!

     Αν οι αλήθειες μας συγκινούν ας μας προβληματίσουν .Ας ισχύσει, πια η τιμή, και η δικαιοσύνη ,  για την υπεράσπιση του κάθε αδύνατου πλάσματος…παράδειγμα: Για να μην έχουμε θύματα, και παιδάκια!!!

 

 Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 2012
Γιάντσιος Κωνσταντίνος
τ.αντιδήμαρχος ανατολικού Ολύμπου

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Επαναλαμβάνουμε: Ο εισαγγελέας πήρε άδεια ή μπούκαρε στο Άγιο Όρος; Αν ισχύει το δεύτερο θα έχει συνέπειες;

 



ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ …!!!

ΕΦΡΑΙΜ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
Σχόλια Αθανασόπουλος Περικλής
Η ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 
ΡΩΣΙΑΣ…!!!


Σύμφωνα με την Αρχή της Διοίκησης του Αγίου Όρους οι 
φορείς που εμπλέκονται σε αυτήν είναι τρείς:
1. H Ελληνική πολιτεία, που είναι υπεύθυνη σύμφωνα με το 
Ελληνικό Σύνταγμα, για την Ασφάλεια και την πολιτική 
προστασία του Αγίου Όρους (άρθρο 105/1986 του Συντάγματος).
2. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, για την πνευματική Αυτοτέλεια 
του Αγίου Όρους.
3. Τα εκκλησιαστικά διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους, 
για την εφαρμογή των κανόνων λειτουργίας του, δηλαδή τα γενικά διοικητικά όργανα του 
Αγίου Όρους, όπως η Ιερή Κοινότητα, η Ιερή Επιστασία και η Έκτακτη Εικοσαµελής Σύναξη.

Οι πράξεις του Ηγούμενου δεν απειλούν την ασφάλεια του Αγίου Όρους άρα δεν 
νομιμοποιούνται οι Ελληνικές Αρχές να παρέμβουν στα εσωτερικά του και να 
διατάξουν την σύλληψη του ΕΦΡΑΙΜ…!!!
Η Ελληνική δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραπέμψει την Ηγούμενο ΕΦΡΑΙΜ σταγενικά 
διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους και να αφήσουν τα θρησκευτικά όργανα να

«Γυναίκα της χρονιάς» για το Spiegel η Εύα Καϊλή!


  • Mετά τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στους «ήρωες της χρονιάς» κατά την Telegraph, ήταν η σειρά της Εύας Καϊλή να αποσπάσει άλλη μία... διεθνή διάκριση.

    Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel την συμπεριέλαβε στις γυναίκες της χρονιάς, χαρακτηρίζοντάς την «διορατική» ως προς την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο τέως πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

    Το περιοδικό θεωρεί ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με την απόφασή της να μην δεχθεί το δημοψήφισμα και να προειδοποιήσει ανοιχτά την κυβέρνηση Παπανδρέου, οδήγησε σε επιτάχυνση των πολιτικών εξελίξεων και στο σχηματισμό της κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας που, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, έπρεπε να είχε σχηματιστεί πριν από πολύ καιρό στην Ελλάδα.

    Η ίδια η βουλευτής Θεσσαλονίκης έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, σχολιάζοντας το γεγονός: «Αυτό δεν το περίμενα... δεν έχω λόγια... μακάρι να έγιναν όλα για καλό...».