ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Εστία, η Θεά του Home, Εστία και Αρχιτεκτονική

Εστία είναι η θεά του σπιτιού, εστία και την αρχιτεκτονική στην ελληνική μυθολογία. Ήταν το πρώτο παιδί των Τιτάνων Κρόνου και της Ρέας και αδελφή του Ποσειδώνα, του Δία, της Ήρας, της Δήμητρας και του Άδη. Η λέξη "Εστία" σημαίνει "εστία" ή "δίπλα στην εστία" στην Αρχαία Ελληνική language.She ονομάζεται "Ο πρώτος και ο έσχατος» επειδή ήταν το παλαιότερο αδελφό μεταξύ των αρχικών έξι θεών του Ολύμπου και αυτή ήταν και η τελευταία αδέρφια να να απελευθερωθούν από Cronus.Hestia είχε το είδος της μια εσωστρεφή χαρακτήρα και ήταν μια πολύ ιδιωτική goddess.She ήταν σε ειρήνη με τον εαυτό της και είχε μια προσωπικότητα πολύ περιεχόμενο. Λέγεται στο μύθο που τον Ποσειδώνα και τον Απόλλωνα ήθελε να την παντρευτεί, αλλά Εστία είπε ο Δίας ότι ήθελε να παραμείνει παρθένα και έκανε μια wow για να μην παντρευτούν ποτέ. Είπε ότι δεν ήθελε να ζήσει τη ζωή της όπως η Αφροδίτη έκανε με να καθοδηγείται από ρομαντικές επιθυμίες της. Προτίμησε να πάει σε δικό της δρόμο της μετά τη μοίρα της στο own.Zeus της ήταν ένα είδος ευχαριστημένος με την απόφαση της Εστίας να παραμείνει παρθένα επειδή δεν ήθελε ένας πόλεμος για να ξεκινήσει μεταξύ του Ποσειδώνα και του

«Φρούριο» η Αθήνα λόγω επίσκεψης Ομπάμα - Απαγόρευση συγκεντρώσεων.

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα την Τρίτη και την Τετάρτη, ημέρες επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα μας αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά μέτρα ασφαλείας που θα
ληφθούν στο λεκανοπέδιο ενώ στους δρόμους της Αθήνας θα έχουν αναπτυχθεί περίπου 5.000 αστυνομικοί αλλά και 500 αμερικανοί πράκτορες.