ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η αθώωση δεν είναι αρκετή

Η αθώωση δεν είναι αρκετή


Προστέθηκε από ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ


















Σε τούνελ ο Δήμος Δίου-Ολύμπου μετά την θέση σε αργία του δημάρχου Γιώργου Παπαθανασίου







Η χθεσινή απόφαση του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης βάζει σε περιπέτειες διαρκείας το Δήμο της νότιας Πιερίας, αφού ενδεχόμενη μη ομόφωνη αθωωτική απόφαση δεν είναι αρκετή για την επιστροφή του κ. Παπαθανασίου στα καθήκοντά του εάν αυτή δεν καταστεί αμετάκλητη. Το ίδιο βέβαια ισχύει και στην περίπτωση καταδικαστικής απόφασης.



Σε περιπέτειες μπαίνει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, μετά την αναμενόμενη (ειδικά μετά την καταδίκη Ψωμιάδη), αργία του Δημάρχου Γιώργου Παπαθανασίου. Χθες το πρωί, έγινε ευρέως γνωστή η από 26-4-2011 απόφαση του Γραμματέα Αποκεντρωμένη Διοίκησης Θύμιου Σώκου που θέτει σε αργία το δήμαρχο, ο οποίος έχει παραπεμφθεί με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης για υπόθεση που αφορά την ΔΕΑΛ κατά τη θητεία του ως δήμαρχος Λιτοχώρου.



Είναι ο τρίτος δήμαρχος του νομού (μετά τους Τερζόπουλο και Χονδρόπουλο) που τίθεται σε αργία, μόλις 4 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Η περίπτωση Παπαθανασίου όμως έχει σαφείς διαφορές από εκείνες των δυο προαναφερθέντων δημάρχων, αλλά και από εκείνη του περιφερειάρχη Ψωμιάδη καθόσον ο νυν δήμαρχος τίθεται σε αργία ως υπόδικος. Αυτό βέβαια δεν στάθηκε εμπόδιο στην έστω και καθυστερημένη εφαρμογή του νόμου. Ο κ. Παπαθανασίου πριν καν δικαστεί τίθεται σε αργία αφού πλέον εφαρμόζεται διάταξη του Καλλικράτη η οποία συμπεριέλαβε διάταξη του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων που είχε θεσπίσει ο Προκόπης Παυλόπουλος.



Όμως ενδεχόμενη μη ομόφωνη αθωωτική απόφαση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δεν σημαίνει αυτομάτως και επιστροφή του κ. Παπαθανασίου στο δημαρχιακό θώκο. Στην απόφασή του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναφέρεται ρητώς ότι η αργία ισχύει «μέχρι την έκδοση αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης». Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να επαναληφθεί η περίπτωση «Μαντούβαλου», ο οποίος ναι μεν αθωώθηκε από τριμελές Εφετείο Α βαθμού Κακουργημάτων, όπου δικάστηκε, αλλά η Εισαγγελεία Εφετών άσκησε έφεση υπέρ του νόμου κατά της αθωωτικής απόφασης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί ο κ. Μαντούβαλος και πάλι υπόδικος και να τεθεί σε αργία καθόσον είχε εν τω μεταξύ εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα όλης αυτής της ιστορίας, όσο κι αν έχει φροντίσει ο κ. Παπαθανασίου να είναι «ανώδυνα» για το δήμο, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην πορεία του νέου δήμου.




Η αποκλειστική ευθύνη για ότι επακολουθήσει ανήκει στην Πολιτεία. Η οποία από τη μια «αίρει το τεκμήριο της αθωότητας» για ένα πρόσφατα εκλεγμένο πρόσωπο, ενώ η ίδια τον είχε ανακηρύξει υποψήφιο, χωρίς να έχει λάβει νομοθετική πρόνοια ώστε στις περιπτώσεις εκείνων που εκλέγονται να δικάζονται άμεσα πριν καν αναλάβουν καθήκοντα.

Στην περίπτωση του κ. Παπαθανασίου, οι ευθύνες είναι διαχρονικές και διακομματικές. Ξεκινούν από τον τέως Περιφερειάρχη κ. Τσιότρα, ο οποίος δεν φρόντισε να εφαρμόσει τον νόμο όταν έπρεπε, αλλά και του υπουργού Δικαιοσύνης. Ο κ. Καστανίδης δύο μέρες πριν το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κάλεσε τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον «αντάρτη» υποψήφιο, λες και δεν γνώριζε το νόμο, χωρίς να έχει φροντίσει ο ίδιος (ως αρμόδιος υπουργός) τουλάχιστον για αυτές τις περιπτώσεις η απονομή της Δικαιοσύνης να είναι ταχύτατη, ώστε να μην εγκλωβίζονται σε περιπέτειες δήμοι και περιφέρειες.



«Ο κ. Παπαθανασίου τίθεται σε αργία, καθώς έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο για πράξεις και παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων του, όταν ήταν δήμαρχος στο Λιτόχωρο» ανέφερε ο Θύμιος Σώκος στο ΑΠΕ και διευκρίνισε ότι «η σχετική απόφαση ελήφθη σύμφωνα με το νέο Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων που προβλέπει να τίθεται σε αργία ένας αιρετός, όταν παραπέμπεται να δικαστεί για κακούργημα».



Γ. Παπαθανασίου: Θα είμαι πάντα στις επάλξεις

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, με γραπτή του δήλωση, επισημαίνει ότι θα προσβάλλει νομικά την απόφαση του γενικού γραμματέα, δηλώνοντας ότι θα αποδειχθεί σύντομα η αθωότητά του και γνωστοποιεί ότι έχει ζητήσει την επίσπευση της δίκης του που θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2011.

«Θεωρώ άδικη την απόφαση, αφού χωρίς να δικαστώ τίθεμαι σε αργία, από τη στιγμή που κάποιοι άλλοι με δύο καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων παραμένουν στη θέση τους χωρίς να τους έχει επιβληθεί ως τώρα καμία ποινή αργίας» σημειώνει ο κ. Παπαθανασίου.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Γιώργου Παπαθανασίου, έχει ως εξής:

«Ας μην επιχαίρουν μερικοί. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάποιοι ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη συντριπτική τους ήττα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Όλοι γνωρίζουμε ότι κάποιοι, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, πορεύτηκαν συνεχώς με γνώμονα όχι το καλό του τόπου, αφού μοναδικό τους μέλημα ήταν η πρόσκαιρη αργία μου.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ποτέ δεν σταμάτησαν τον λυσσαλέο αγώνα τους με συνεχείς αναφορές και καταγγελίες στον γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης, αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις θα είχε μια τέτοια πρόσκαιρη απόφαση στον ίδιο τον τόπο, για το καλό του οποίου υποτίθεται ότι κόπτονται.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αποδειχθεί η αθωότητά μου και τότε θα κληθούν οι ίδιοι να δώσουν λόγο για όλον αυτόν τον πόλεμο λάσπης εναντίον μου. Καλά θα είναι να γνωρίζουν ότι εγώ ο ίδιος, εδώ και πολύ καιρό, έχω ζητήσει την επίσπευση της δίκης προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Και τελικά, μετά το δικό μου αίτημα, αυτή η δίκη που είχε προσδιοριστεί για το 2012 θα γίνει, φέτος, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Θεωρώ άδικη την απόφαση αφού χωρίς να δικαστώ τίθεμαι σε αργία, από τη στιγμή που κάποιοι άλλοι με δύο καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων παραμένουν στη θέση τους χωρίς να τους έχει επιβληθεί έως τώρα καμιά ποινή αργίας.

Η απόφαση του γενικού γραμματέα είναι απλά και μόνο μια διοικητική πράξη η οποία είναι νομικά προσβλητέα.

Όπως και να έχει όμως, θα είμαι πάντοτε στις επάλξεις και θα δηλώνω πάντοτε «παρών» σε ό,τι αφορά τον δήμο μας. Η ενασχόλησή μου θα εξακολουθήσει να είναι καθημερινή και μαζί με όλη τη δημοτική μας ομάδα, με όλους τους συνεργάτες μου και με ολόκληρο το προσωπικό του δήμου θα βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σε όλους τους δημότες.

Τη λαϊκή εντολή του Νοεμβρίου 2010 εγώ τουλάχιστον θα συνεχίσω να τη σέβομαι. Κάποιοι άλλοι «σωτήρες» του δήμου μας την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, κάποιοι που κινδυνεύουν να καταγραφούν στην ιστορία ως επίδοξοι νεκροθάφτες και ταριχευτές της προοπτικής και του μέλλοντος αυτού του τόπου. Και κάποιοι άλλοι «σωτήρες» θα συνεχίσουν το βαθύ κομματικό τους ύπνο.



Η επόμενη μέρα


Στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Δίου-Ολύμπου, κινδυνεύει να προστεθεί και η ακυβερνησία. Οι επόμενες μέρες, θα είναι ένα δυνατό τεστ για τις αντοχές του συνδυασμού του κ. Παπαθανασίου. Επιβάλλεται να επιδειχθούν εξαιρετικές αντοχές στον Συνδυασμό, και να στηριχθεί χωρίς προσωπικές πολιτικές ο αναπληρωτής δημάρχου για όσο καιρό αυτό απαιτηθεί. Δυστυχώς όμως αν κρίνουμε από την περίπτωση του δήμου Ανατολικού Ολύμπου και τον διάδοχο Χονδρόπουλου τότε…-

Ειναι, οπως ακουγεται, χρεωμενος ο Δημος?

27/4/11Δ.Μυλωνερος,αντιδημαρχος Διου-Ολυμπου...Ανακολουθος ο Μαγκριωτης !!!


.





Βρεθηκαμε με τον αντιδημαρχο στο γραφειο του στη Λεπτοκαρυα και μιλησαμε για αρκετα θεματα....

Ειναι, οπως ακουγεται, χρεωμενος ο Δημος?

-Ναι, ειναι.Δυστυχως τα χρεη ειναι αρκετα.Γυρω στα 6.800.000 ειναι τα χρεη του Αν.Ολυμπου, κατι παραπανω του Διου,περιπου 7.300.000 και του Λιτοχωρου στα 3.000.000 Ε. Παντως προσπαθουμε να συνεχισουμε τα εργα των προηγουμενων δημων και να βρουμε χρηματα , κυριως μεσω ΕΣΠΑ για καινουρια.Εχουμε ,ηδη, βρει τα χρηματα , 1.000.000 Ε για την αποχετευση της παραλιας Λεπτοκαρυας,400.000 ,υπαρχουν τα χρηματα,τρεχουμε τη μελετη,για το Λυκειο της Λεπτοκαρυας. Επισης θα διατεθουν 16.000.000 για την αποχετευση σε Βροντου και Καριτσα και στη συνεχεια αλλα 12.000.000 για την αποχετευση στα υπολοιπα χωρια του πρωην δημου Διου και ακομα για νηπιαγωγειο στον Αγ.Σπυριδωνα.

Χρηματα δεν υπαρχουν για την πλατεια των Ν.Πορρων και την Παλια Λεπτοκαρυα?

Αυτη τη στιγμη, δυστυχως ,οχι. Θα ειναι ,ομως, τα 2 πρωτα εργα που θα ξεκινησουν μολις βρεθουν τα χρηματα. Εχουμε δεσμευτει.

Τι γινεται με τον βιολογικο ?

Θα λειτουργησει μεσα στο 2011. Ηδη, γινονται δοκιμαστικες.

Ειστε σιγουροι οτι υπαρχουν οι προυποθεσεις λειτουργιας του βιολογικου? Τα νερα θα χυνονται στη θαλασσα?

Αντιμετωπιζουμε πολυ σοβαρα το θεμα του βιολογικου το οποιο εχει αναλαβει προσωπικα ο Δημαρχος.Πιστευουμε οτι θα πανε ολα καλα.

Ειναι αληθεια οτι εχετε ψηφισει να πληρωνουν οι επιχειρησεις 15 Ε , για τον αιγιαλο,απο τους Ν.Πορρους εως και την Λεπτοκαρυα ενω 4 Ε για το Λιτοχωρο?

Ναι ετσι ειναι με τη διαφορα οτι στην Παραλια Σκοτινας θα πληρωνουν 10 Ε.

Γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα ??? 4 Ε στο Λιτοχωρο , 15 στον Αν.Ολυμπο.Δεν θα υπαρξουν αντιδρασεις? Οπως και να το δουμε , δε φαινεται δικαιο...Μηπως ετσι δημιουργηθουν εντυπωσεις και δικαιολογημενα, οτι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση των δημοτων των δυο πρωην δημων?

Πιστευουμε και ελπιζουμε οτι δεν θα υπαρξουν αντιδρασεις τοπικιστικου χαρακτηρα. Πριν απο μας οι τιμες ηταν 40 Ε στον δημο Αν. Ολυμπου. Επειτα τις επομενες χρονιες θα μειωθει αυτη η οντως μεγαλη διαφορα μεταξυ των πρωην δημων.





Στο μεγαλο θεμα του τουρισμου ???

Εχουμε ξεκινησει να συγκεντρωνουμε υλικο , διαφημιστικο. Υπαρχει απο τους προηγουμενους δημους, αρκετο στο δημο Λιτοχωρου και στο δημου Διου. Δυστυχως απο το δημο Αν.Ολυμπου δεν παραλαβαμε τιποτα και θα πρεπει να τυπωσουμε. Δεν βρισκομαστε , βεβαια , στην καλυτερη οικονομικη κατασταση αλλα θα το παλεψουμε. Ειναι ισως ο πιο σημαντικος τομεας.

Μαθαμε οτι γινονται ενεργειες για σημα-εμβλημα του νεου Δημου...πως το φανταζεστε?

Εχουμε ηδη αναθεσει σε επιτροπη το θεμα αυτο.Θα δουμε πως θα ειναι. Πιστευω οτι ο Ολυμπος, το Διον, το καστρο του Πλαταμωνα και ο Ορφεας θα πρεπει να ειναι μεσα..Θα δουμε...

2,90 τα διοδια στη Λεπτοκαρυα..Τι γινανε οι υποσχεσεις του Μαγκριωτη???

Οντως...Μας υποσχεθηκε αλλα τελικα αποδειχτηκε ,ανακολουθος ο υπουργος.Θα το παλεψουμε τουλαχιστον για καρτες διελευσης των δημοτων.

Εμεις ομως , εδω στο Δημο δεχομαστε χιλιαδες τουριστες κυριως το καλοκαιρι. Θα πληγει ανεπανορθωτα ο τουρισμος. Μηπως θα πρεπε να δωσουμε σοβαρα τη μαχη? Θα υπαρξει καποιος "Γκλετσος" ? Αν αναλαβετε πρωτοβουλια οι δημοτες, ειναι σιγουρο, οτι θα σας στηριξουν.

Ειναι πολυ σοβαρο το θεμα και θα δουμε τι θα κανουμε και πως...

Μια και ειπατε για τις ανακολουθιες του επισημου κρατους, στο προσωπο του Μαγκριωτη...Ειστε ακομα γραμματεας στην τ. οργανωση του ΠΑΣΟΚ Αν . Ολυμπου?

Την αληθεια? Δε ξερω..Φανταζομαι πως ναι...Δεν εχει ερθει καποια αποφαση απο την Αθηνα.Ο δικος μου στοχος και σκοπος ειναι να εργαστω για τον Δημο. Επελεξα τον δημο απο το κομμα και ο Δημος μ ενδιαφερει και μονο...Θελω να προσφερω στον τοπο μου...

Ευχαριστουμε πολυ αντιδημαρχε , θα τα λεμε συχνοτερα, ελπιζουμε να μας ενημερωνετε και πετυχετε στο εργο σας...





Κι εγω ευχαριστω. Ειμαι στη διαθεση σας, παντα !


ΜΠΡΑΒΟ ΔΟΝΗ


ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ...!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΚΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ !!

20:00 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» «Για εμάς τίποτε δεν έχει αλ » 


Τρίτη 3 Μαίου 2011 * Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΚΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ * ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. «Για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Σώκου για αργία του δημάρχου μας Γ.Παπαθανασίου, απόφαση που ελήφθη χωρίς καν να έχει γίνει δίκη. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο δήμαρχός μας, Γιώργος Παπαθανασίου, οφείλει και πρέπει να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του», δηλώνουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους οι 16 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας έχει ως εξής: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ... «Είναι πλέον σε όλους γνωστό ότι ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης, κ. Σώκος, έθεσε σε αργία τον δήμαρχό μας, Γιώργο Παπαθανασίου. Όλοι εμείς οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία», νιώθουμε την ανάγκη να δηλώσουμε και δημόσια τη στήριξή μας στον επικεφαλής του συνδυασμού και εκλεγμένο δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου. Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι όταν στρατευτήκαμε στο πλευρό του, δεν το κάναμε τυχαία. Συστρατευτήκαμε, επειδή θεωρήσαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει την τύχη του τόπου μας σε τόσο χαλεπούς καιρούς, σε μια συγκυρία που φαντάζει δυσοίωνη για την περιοχή μας αλλά και τη χώρα μας. Δηλώνουμε ότι για εμάς τίποτε δεν έχει αλλάξει μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Σώκου, απόφαση που ελήφθη χωρίς καν να έχει γίνει δίκη. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο δήμαρχός μας, Γιώργος Παπαθανασίου, οφείλει και πρέπει να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του. Είναι επιβεβλημένο, με τη καθημερινή του παρουσία σε ό,τι μας απασχολεί, σε ό,τι μας προβληματίζει, στα καλά αλλά και στα δύσκολα, να είναι πάντα παρών. Όπως και θα συνεχίσει να είναι. Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που δήθεν καίγονται για το καλό του τόπου και επικαλούνται λόγους πολιτικούς και ηθικούς. Και τους ξεκαθαρίζουμε ότι βαυκαλίζονται αν νομίζουν ότι ξεγελούν κάποιον ή κάποιους από εμάς. Η ιστορία, ο χρόνος και ο κόσμος είναι αμείλικτοι κριτές. Οι πολίτες ήδη έδωσαν την απάντησή τους στις 14 Νοεμβρίου 2010 και εξέλεξαν για δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, τον Γιώργο Παπαθανασίου. Αυτό, βέβαια, κάποιοι δεν το σεβάστηκαν και φορτικά συνέχισαν τις πιέσεις τους σε πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να ληφθεί αυτή η απόφαση από τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι αυτοί θα περάσουν στην ιστορία ως ανδρείκελα που με ψεύτικο όνομα και με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και τις εμπάθειές τους αδιαφόρησαν για το καλό του τόπου.

Λιτόχωρο 2 Μαΐου 2011 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ 1. Βροχαρίδης Βασίλης 2. Ελευθερίου Γιώργος 3. Ζέρβα Μαρία 4. Ζουρζούρα – Παύλου Σοφία 5. Κιάφας Πέτρος 6. Κρεμέτης Μιχάλης 7. Κωτούλης Γιώργος 8. Λαλούμης Μιχάλης 9. Μυλωνέρος Δημήτρης 10. Νούλα Σοφία 11. Στύλος Αθανάσιος 12. Τζίκας Θεόδωρος 13. Τουμαράς Δημήτρης 14. Τσιμήτρη Μαρία 15. Φαρμάκης Γιώργος 16. Χατζής Αντώνη

ΚΡΑΧΤΗΣ [kraxtis-gr.blogspot.com]

3/5/11Συνεδριαση του δημου Ολυμπου με θεμα τα διοδια....Προσεξτε κυριοι αρχοντες του τοπου, το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο...



Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΣΥΣ ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!?







«Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»





Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, Αγίου Νικολάου 15, στις 06-05-2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010.

Η παρούσα πρόσκληση εκδόθηκε κατόπιν υποβολής δύο (2) αιτημάτων από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λάππα Νικόλαο, με συνυπογραφεί πλέον του 1/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.









1 Συζήτηση γύρω από το ζήτημα των διοδίων για εκτενή ενημέρωση του σώματος.

Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λάππας Νικόλαος.

2 Ενημέρωση του σώματος και λήψη απόφασης για τη συνέχιση των ενεργειών που πρέπει να γίνουν από πλευράς του Δήμου μας γύρω από το ζήτημα των επίδικων εκτάσεων

Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λάππας Νικόλαος











απο την Κατερινη μεχρι την Λεπτοκαρυα και επιστροφη, μεσα στον ιδιο Νομο...5,40 Ε. Το ιδιο ι απο Λεπτοκαρυα κοστιζει και για το Λιτοχωρο, που ειναι και η εδρα του Δημου....

Καλο εεε??? Και δεν κουνιεται φυλλο στον Δημο. Σε 2 βδομαδες ανοιγει και η τουριστικη περιοδος και οι ξενοι και Ελληνες τουριστες θα πληρωνουν μονο για μπουν στη Λεπτοκαρυα 2,70 ...Λετε οτι θα ειναι ελκυστικο το τουριστικο "πακετο"?





Περιμενουν οι κατοικοι της Λεπτοκαρυας τις ενεργειες των τοπικων αρχοντων...