ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Jaqueline Khury


Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...!!!!!!!




ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ "ΓΕΡΜΑΝΟ" ΤΟΥ



Δημοσκόπηση VPRC: Στην ...5η θέση το ΠΑΣΟΚ, όλες μαζί οι δυνάμεις του Μνημονίου με ...50%!

25/01/2012 - 17:45 - 1 Σχόλια
Δημοσκόπηση VPRC για τα «Επίκαιρα», ρίχνει στην ...5η θέση το ΠΑΣΟΚ, κάτω από ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και όλες μαζί οι δυνάμεις υπέρ της νέας σύμβασης  με ...50%!

Γ.Φαρμάκης: Χωρίς εκπροσώπηση στο λιμενικό ταμείο ο δήμος Δίου-Ολύμπου




ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
* ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, ΔΗΛΩΣΕ.
* ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Απαξιωτικό για τον δήμο Δίου-Ολύμπου χαρακτήρισε ο αν.δήμαρχος Γ.Φαρμάκης τον τρόπο διορισμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου του λιμενικού ταμείου Πιερίας, επειδή, όπως εξήγησε, δεν εκπροσωπείται ο δήμος σ’ αυτό, παρά μόνο, απ’ ό,τι πληροφορήθηκε (δεν του έχει έρθει επίσημο έγγραφο), ορίστηκε ο αν. δήμαρχος Δίου-Ολύμπου αναπληρωματικό μέλος.


ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ


ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 - 2



 Ο ΠΑΟΚ ως το 90' έκανε όνειρα τελικού! Ο Γλύκος... χάρισε τότε την ισοφάριση στον Ατρόμητο που στην παράταση κέρδισε 2-1 και πήρε την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου!

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ: ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ,ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ...! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ!!!!

ΜΗΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΟΣ .2.ΜΠΟΥΡΟΣ ΧΑΡΗΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΝ ΜΕΓΆΛΟ. ΚΑΙ ΈΤΣΙ Η ΚΑΡΈΚΛΑ ΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ...!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;;
ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΝΑΡΩΤΙΈΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;;
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ...Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ  ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΕΩΝ ΗΤΑΝΕ!!!!!!!!!!
Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΔΙΔΆΣΚΕΙ ΜΑΘΉΜΑΤΆ ΚΛΑΡΊΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ... ΕΔΏ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΠΟΥΡΟ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!!!!

Η Άντζελα Γκερέκου εξασφάλισε για την Κέρκυρα 45 εκ. ευρώ μέσα από το πρώτο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τον Τουρισμό

Στην Πιερία για τον ΟΛΥΜΠΟ μας περισσεύουν...! Πάντως η Άντζελα έχει τον Ολυμπο εκεί που τον έχει ο κάθε μεγάλος Ελληνας, και κάθε μεγάλη Ελληνίδα...!  Αλλά στην Πιερία...! κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους...! και κυρίως δεν παίρνουν χαμπάρι τα προγράμματα που τρέχουν...!


Στην Ήπειρο μας περισσεύουν ή δεν τα παίρνουμε χαμπάρι; 
Το πρώτο Πανελλαδικά Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τον Τουρισμό συνολικού προυπολογισμού 45 εκ. ευρώ είναι γεγονός για την Κέρκυρα. Φ΄ρει τη σφραγίδα της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Άντζελας Γκερέκου που έγκαιρα το είχε προτείνει και το είχε σχεδιάσει. Είναι διάρκειας πέντε (5) ετών και δικαιούχοι είναι όλοι οι δήμοι του νομού. Αφορά κατασκευή, βελτίωση και ανάπτυξη τουριστικών υποδομών, ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς, ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, καθώς και τη διασύνδεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα με τον τουρισμό. Στην Ήπειρο τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα; Ή μας περισσεύουν τα χρήματα; Αν έτσι είναι έχει καλώς. Αλλιώς κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και κυρίως δεν παίρνουν χαμπάρι τα προγράμματα που τρέχουν. Αλέκο ακούς;

Θ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ . ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ....ΣΥΝΝΕΦΑ !!!



Υπέκυψε τελικώς στα τραύματά του ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, έπειτα από πολύωρη μάχη που έδωσε στην μονάδα εντατικής ιδιωτικού νοσοκομείου. Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, στη Δραπετσώνα, όπου γύριζε την τελευταία του ταινία.

Τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο παρέσυρε μοτοσικλέτα στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας, μετά το πρώτο τούνελ, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.
Ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για γύρισμα ταινίας και τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα παρασύρθηκε από τη ιδιωτική μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του.