ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ME Bloomberg View Παρασκευή, 03-Φεβ-2017 14:36 Το ΔΝΤ πρέπει να διαγράψει το χρέος της Ελλάδας και να φύγει



http://www.capital.gr/



Του 
Η εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα ήταν μια ολοκληρωτική καταστροφή: ξανά και ξανά, η αποτυχία του να αντιμετωπίσει κρίσιμα ζητήματα έχει φέρει πόνο στους Έλληνες. Όταν τα μέλη του δ.σ. του Ταμείου συνεδριάσουν την Δευτέρα, θα πρέπει να συμφωνήσουν να διαγράψουν τα χρέη της χώρας και να αποχωρήσουν.

Βήμα βήμα που και πώς θα δείτε τις νέες ασφαλιστικές εισφορές.



Άνοιξε η ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ 'efka.gov.gr' όπου οι ασφαλισμένοι μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις εισφορές τους, με τον κωδικό TAXISNET και στη συνέχεια με τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους.

Η αποστολή των ειδοποιητηρίων με τις νέες εισφορές σε
1.400 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες μετατίθεται για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με την ΗΔΙΚΑ.

Οι Τούρκοι διεκδικούν 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο!

Σε νέα πρόκληση προς την Ελλάδα με αφορμή το θέμα των Ιμίων προχώρησε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ κάνοντας λόγο για 130 βραχονησίδες που είναι υπό αμφισβήτηση στο Αιγαίο.

Απείλησε μάλιστα εμμέσως την Αθήνα, λέγοντας ότι 'εμείς απαντούμε στις προκλητικές κινήσεις
που έρχονται από την άλλη πλευρά με χαμόγελο. Δεν θα πρέπει να το ερμηνεύουν λάθος αυτό'.

Συνεχίζοντας τις προκλητικές δηλώσεις του, ο Γιλντιρίμ ανέφερε πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας 'επισκέφθηκε τις βραχονησίδες στο Αιγαίο και έβγαλε φωτογραφίες, ωστόσο για εμάς αυτά δεν έχουν νόημα. Υπάρχουν 130 νησίδες και βραχονησίδες υπό

NYT: Η ένταση στο Αιγαίο συνδέεται με την μη έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών



Για κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία κάνουν λόγο οι New York Times σε άρθρο τους υπό τον τίτλο «Η Τουρκία και η Ελλάδα ανταλλάσσουν αιχμές στη διαμάχη τους για τα νησιά».

Στο άρθρο αναφέρεται η απόρριψη του αιτήματος
έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών από τον Άρειο Πάγο, η «επίσκεψη» του αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα Ίμια καθώς και η ρίψη στεφάνου από τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ανακαλύφθηκε ο αρχαιότερος γνωστός πρόγονος του ανθρώπου ηλικίας 540 εκατ. ετών.

Το απολίθωμα ενός μικροσκοπικού θαλάσσιου πλάσματος, με τεράστιο στόμα και χωρίς πρωκτό (το στόμα του ήταν διπλής χρήσης!), ανακάλυψαν Βρετανοί, Γερμανοί και Κινέζοι επιστήμονες στην κεντρική Κίνα. Θεωρούν ότι πιθανότατα πρόκειται για τον αρχαιότερο γνωστό πρόγονο του ανθρώπου, που ζούσε πριν από περίπου 540 εκατομμύρια χρόνια.