ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Έλληνες χρειάζεται επειγόντως η Ελλάδα.!!! Καλή μας επιτυχία.


Τι χρειάζεται για να σωθεί η Ελλάδα ;;; 
Έλληνες χρειάζεται, με την σημασία του όρου. Δηλαδή ανθρώπους φωτός. Φωτισμένους δημότες που ακούν την φωνή της καρδιάς και χρησιμοποιούν  το μυαλό τους. Υπεύθυνους δημότες που είναι έτοιμοι να δεχθούν την ευθύνη που τους αναλογεί.
Εμείς εκτός ότι επιλέξαμε (100% λανθασμένα) να μας κυβερνούν μετριότητες, δεν θυσιάσαμε τον χρόνο που ήταν απαραίτητος για την δική μας βελτίωση. Δεν μπορούσαμε να αντιπαραθέσουμε στην έλλειψη λογικών επιλογών, νέες δυνατότητες χρησιμοποιώντας το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Αρκεσθήκαμε στην εύκολη κριτική των μετρίων, μια κριτική στείρα που περισσότερο μοιάζει με γκρίνια πτωχών «τω πνεύματι». Παρά με φωτισμένους Έλληνες…!Εκ των Λειβήθρων Ορμώμενος :Κων/νος Γιάντσιος τ. Αντιδήμαρχος τ. δήμου ανατολικού Ολύμπου  … 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-1 ΣΤΟ 92 λεπτό, με γκολ ανόδου από τον Απόστολο Τζοβα



Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ - Μίκης Θεοδωράκης

6 Γιατί οι δυο [ αντιδιμάρχοι ] του νότου, στον δήμο Δίου- Ολύμπου προτιμάτε την ημιμάθεια από τη γνώση…;;;;




6Γιατί οι δυο [ αντιδιμάρχοι ] του νότου, στον δήμο Δίου- Ολύμπου προτιμάτε την ημιμάθεια από τη γνώση…;;;;
Από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που  αντιμετωπίζουν οι δυο [ αντιδιμάρχοι ] του νότου. Είναι καταφανές στα πικρόχολα σχόλια της επιστολή τους… ! Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, και η διαχείριση των έργων υποδομής του αντιδημάρχου Κ. Γιάντσιου , επί Δημαρχίας Αστέριου  Χονδρόπουλου στο δήμο  ανατολικού Ολύμπου.
Τα οποία  έργα υποδομής καλύπτουν υφιστάμενες ανάγκες της κοινωνίας ,και είναι μεγάλης ανθεκτικότητας, υψηλού προϋπολογισμού και υλοποιήθηκαν με τη συμβολή στελεχών πολλών ειδικοτήτων.
Εξ αιτίας βρεθήκαμε αντιμέτωποι με περιβαλλοντικές, κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές, και τους ημέτερους σας με μικροκομματικές σκοπιμότητες,  και με νομικές  τεχνικές προκλήσεις.
Το αναβαθμισμένο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στον δήμο ανατολικού Όλυμπου, και στο δομημένο περιβάλλον της Λεπτοκαρυάς  φέρουν τη δική μου σφραγίδα [ Των Ορφέα των Λειβήθρων…!!! ] . Ο Ορφέας  ήταν και  ο ιδιαίτερος σκοπός της ίδρυσης του συνδυασμού ‘ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ’ του Αστέριου  Χονδρόπουλου . Στον οποίο είχα την ευκαιρία, να συμμετέχω μόνο  για τον ¨ΟΡΦΕΑ¨. Ελεύθερος : και όχι για μικροκομματικές σκοπιμότητες . 



Επίσης  συμμετείχα σε ιδιαίτερα τακτικά τεχνικά έργα όπως της ΕΡΓΟΣΕ 7.000.000 ευρώ περ. Τη διέλευση του κεντρικού προσαγωγού μεταφοράς λυμάτων στη Λεπτοκαρυά   5.οοο.οοο ευρώ περ. Προστάτεψα φιλέτα της δημοτικής περιουσίας από τους καταπατητές 25.000.000  ευρώ περ.
Την εφαρμογή  της επέκτασης του σχεδίου Λεπτοκαρυάς ,στα ιδιαίτερα δύσκολα κομμάτια παράδειγμα : στις κατασκηνώσεις του Κιλκισίου, και των Ευαγγελικών, 1.500.000 ευρώ . Που σημαίνει : ότι επενδυθήκαν εκατοντάδες πραγματικά εκατομμύρια ευρώ στην ανοικοδόμηση …κλπ!!! Ανεβαίνοντας όμως εγώ στην μπουλντόζα, και όχι εσείς. Άνοιξα τους δρόμους. [ Όσο για την μπουλντόζα δεν ήμουν  εγώ ο ηθοποιός με όνομα μεγάλης φήμης,  είχα απέναντι  τους ημετέρους σας, και περίμεναν να αποτύχω …! ] Σας παρακαλώ να προχωρήστε το σχέδιο…! και  αφήστε τα πικρόχολα σχόλια σε βάρος μου, αυτό δεν τιμά εσάς,  ούτε το χωριό, ούτε και τον  πολίτικο πολιτισμό…!!!  

Από την αρχαιολογική υπηρεσία, πήρα  την οριστική έγκριση διέλευσης των αγωγών λυμάτων στην παλιά γαλαρία του ΟΣΕ στο κάστρο, δίνοντας λύση για να υλοποιηθούν τα  μπλοκαρισμένα  έργα  11 εκατομμυρίων ευρώ.
Ενώ σε παράλληλες ενέργειες ,η επιστημονική μας απάντηση για τον βιολογικό , μετά από επερώτηση στη Βουλή. H κ. Τίνα Μπιρμπίλη υπουργός περιβάλλοντος ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, , για  υποβολή προτάσεων εγκρίθηκαν 8.000.000 ευρώ  τον Απρίλιο του 2010 .Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε κατά καιρούς  και από βουλευτή της Πιερίας …!

 Στα πλαίσια των έργων υποδομής, για την σωστή λειτουργία του βιολογικού είναι και ο φάκελος στη  υπηρεσία Δ/Δ/ Πιερίας , με αίτημα τη  παραχώρηση των 67 στρεμμάτων στο δήμο,  για να γίνει  τίτλος, με προοπτική ένταξης άλλων  3.000.000ων ευρώ…! Αυτό ποιος θα το  σκουντήξει …;;; Μα ως πότε θα εμμένουμε στα μικρά και αδιαφορούμε για τα μεγάλα…;;;
. Εκ των Λειβήθρων Ορμώμενος :Κων/νος Γιάντσιος τ. Αντιδήμαρχος τ. δήμου ανατολικού Ολύμπου  …  η συνέχεια στο επόμενο 6       

ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ Η ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ


Οι Θεοί και οι Θεές είναι αθάνατοι και άξιοι κάθε σεβασμού και τιμής. Οι Θεοί έχουν πολλές μορφές και μπορούν να επιφαίνονται με πολλούς τρόπους. Είναι τόσο έμφυτοι όσο και ένδημοι. Είναι παρόντες στα στοιχεία και τις μορφές της Υπάρξεως. Εκδηλώνονται μέσα από τις φυσικές δυνάμεις, ως ύλη και ενέργεια, αλλά είναι συνάμα και ανώτατες οντότητες που δεν δεσμεύονται από καμμία υλική μορφή. Μπορούν ωστόσο να εμφανούν μέσα από ανθρώπινες ή άλλες υπάρξεις.
Δεν υπάρχουν ζωϊκά ή μορφικά όρια για τους Θεούς και τις Θεές.
Είναι ό,τι επιθυμούν να είναι.