ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΑΣ [ΜΕΡΟΣ 2α]



Αυτά λοιπόν είναι δυνατόν να τα αποδείξουμε και με άλλα πιο μακροσκελή επιχειρήματα και αυτό θα πράξουμε. Μετά όμως από τους δημιουργικούς Λόγους, αφού ανατρέξουμε πάλι στον δημιουργικό νου, ας εξετάσουμε ακολουθώντας ποιο άλλο από τον Πλάτωνα, ποιος είναι άραγε αυτός ο δημιουργός, ο οποίος «συνελίσσει» [συμπτύσσει] το ίδιο το τέλος της νοητικής τριάδας προς την αρχή, και πως πρέπει να τον ονομάζουμε σύμφωνα με την ιερή Ελληνική μυθολογία. Μάλλον όμως πριν από αυτό ας πούμε συνοπτικά όσα σχετικά με αυτόν έχουμε συλλάβει με βάση την υφήγηση που κάνει στον «Τίμαιο» ο Πλάτων.
Ως «ποιητὴς καὶ πατὴρ» του σύμπαντος Κόσμο έχει εξυμνηθεί στον

Μητσάρας ο αυθεντικός!



Ο Μητσάρας όπως πάντα παρών στους αγώνες, αληθινός και πάντα επίκαιρος...

Η "μπαρότσαρκα" του Στρος Καν στην Γλυφάδα !



O Στρος Καν πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητος. Ωστόσο το ξεφάντωμά του σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή όσων βρέθηκαν εκεί! 

Στο πλευρό τoυ ήταν συνεχώς ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στη Γλυφάδα, Γιάννης Πανόπουλος ο οποίος εκμυστηρεύτηκε...
στο TLIFE ότι ήταν πολύ καλός. "Με καλούς τρόπους, ευγενικός, κύριος", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Από tlife μέσω Παπατζήδες

Καμαριέρα?... 

Λάου –Λάου -> "Τοίχο, τοίχο βγάλε το παντελόνι Βαγγέλη"



Μεϊμαράκης -> «Ο Χατζηνικολάου θέλει να μου πιει το αίμα με το καλαμάκι. Δεν θα τον αφήσω»…. «Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για την αρένα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί στην αρένα για να λάμψει η αλήθεια» … «Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω άμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα» 

Χατζηνικολάου -> "Καμιά φορά, μιλώντας για κοστούμια, γίνεσαι ρόμπα. Να απαντήσω και...
στον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής, που είπε θα βγάλει το παντελόνι. Τοίχο, τοίχο βγάλτο Βαγγέλη, τοίχο - τοίχο"

Σοκ : Θάφτηκε στα συρτάρια του ΣΔΟΕ λίστα της Λαγκάρντ με 2.000 Ελληνες φοροφυγάδες




http://petraskandalou.blogspot.gr

PS: Πρώτον τους φίλους τους, τα κολλητάρια τους θα εκθέσουν οι πολιτικοί.  Τι είναι αυτά τώρα;  Που ζούμε;  Στην Ελλάδα ζούμε!!!!  Δεύτερον αυτές οι λίστες δεν χάνονται... Τι λέμε τώρα!!! Τέτοιος θησαυρός και να χαθεί;  Φυλάσσονται από κάποιον ή κάποιους είτε για το δικό τους καλό είτε για μελλοντική χρήση....
___________

Αγνοείται η τύχη ενός CD που είχε παραδώσει η Κριστίν Λαγκάρντ στα τέλη του 2010 στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και περιείχε λίστα με 2.000 Ελληνες φοροφυγάδες που έχουν συνολικά καταθέσεις 1,5 δισ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS !

Νέα κόντρα Χατζηνικολάου: με την Κατερίνα Ακριβοπούλου .




Σφάζονται τα τζάκια και τα συμφέροντα, στη σκιά της σκανδαλολογίας και του "παστίτσιου" η χώρα, που έχει ένα μόνο πρόβλημα: χρεοκοπεί εσωτερικά, χωρίς να φαίνεται φώς στο τούνελ
Οι αιχμές της Ακριβοπούλου, για..
την "απονομιμοποίηση του πολιτικού κόσμου", εξόργισαν τον Χατζηνικολάου, ο οποίος απειλεί με μηνύσεις.

Η Κ. Ακριβοπούλου σε ένα πολιτικό της σχόλιο είπε -χωρίς να κατονομάσει κάποιον- ότι κάποιοι δημοσιογράφοι αναδεικνύουν σκάνδαλα για να εκβιάσουν. Ο Ν.Χατζηνικολάου είδε τον εαυτό του στο σχόλιο και απήντησε στην ακροάτρια του σταθμού του "Μαρία", ότι το νομικό τμήμα του Real group θα υποβάλλει μηνύσεις όχι μόνο εναντίον της κ.Ακριβοπούλου αλλά και του σταθμού.

Τη σύσταση Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ζήτησε ο Α. Τσίπρας




Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητάει τη σύσταση Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας.

Ολόκληρη η επιστολή
 

Ο λαός γύρισε την πλάτη χθες στα κομματικά συνδικάτα.



Άλλο ένα 24ωρο  εκτονωτικό απεργιακό πανηγυριάκι από τους κομματικούς συνδικαλιστές τελείωσε και από σήμερα τα κεφάλια μέσα. Η όλη κομματική φιέστα εξελίχθηκε όπως πάντα χωρίς καμία πρωτοτυπία. Πρώτα παρέλασε το ΠΑΜΕ, μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα κομματικά συνδικάτα και στο τέλος όπως πάντα...
τα γνωστά επεισόδια που τρομοκράτησαν και έτρεψαν σε φυγή όσους έτυχε να αναθαρρήσουν με την διαδήλωση.

Η μικρή συμμετοχή του κόσμου, έδειξε την απογοήτευσή του και την μη εμπιστοσύνη τους στις συνδικαλιστικές φιέστες. Αν θέλουν πραγματικά οι κομματικοί συνδικαλιστές να προστατέψουν την κοινωνία, θα πρέπει να στραφούν εναντίον των κομματικών αφεντικών τους. Θα πρέπει να κηρύξουν απεργία διαρκείας μέχρι την πλήρη αλλαγή της πολιτικής του μνημονίου ή την πλήρη κατάρρευση του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Χθες όμως κομματικός συνδικαλιστής, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, γιατί δεν κάνουν απεργία διαρκείας απάντησε ότι υπάρχει κίνδυνος να μην επιτύχουν τίποτα και έτσι να ξεφουσκώσει και να καταρρεύσει το συνδικαλιστικό κίνημα. Δηλαδή, εκείνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι για το εάν θα καταρρεύσει η κοινωνία, αρκεί να μην καταρρεύσει το συνδικαλιστικό κίνημα βιτρίνα.
Για ποιο λόγο; Τα προσφέρει πλέον στους εργαζόμενους;