ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Εβρος



Σε έκτακτη σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας) αποφασίστηκε να συνεδριάσει τον Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) στην Ορεστιάδα προκειμένου να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα.
Οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για εκκένωση τμημάτων των χωριών Ορμένιο, Δίκαια, Νέα Βύσσα και συγκεκριμένες οικίες των Μαρασίων και της παλιάς (κάτω) Σαγήνης Ορεστιάδας.
Δεδομένου ότι λόγω της συνεχούς αύξησης των ποσοτήτων νερού που εισέρχονται από τη Βουλγαρία μέσω του Έβρου και των παραποτάμων Αρδα και Τούντζα, θα σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε όλα σχεδόν τα παρέβρια χωριά, σταδιακά, από βορρά προς νότο, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ





Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/02/blog-post_07.html#ixzz1leHRNSyf

Ανέκδοτο: Aν Ο Νώε Ήταν Έλληνας!



O Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε…


Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη.

Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.

Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό.. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό.
Θυμήσου, είπε ο Κύριος,

Αποκαλύψεις για σχέση του Τζον Κένεντι με μία εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο


Ο Τζον Φ. Κένεντι φέρεται ότι είχε σχέση 18 μήνες με μια εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο, η οποία διήρκεσε ως τον θάνατο του Αμερικανού προέδρου το 1963, σύμφωνα με τα 







Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων




Το σχέδιο νόμου για το Πειθαρχικό Δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων έχει κατατεθεί στη Βουλή.Βασικές κατευθύνσεις του προωθούμενου πλαισίου είναι ο διαχωρισμός και η διάκριση των πρωτοβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων από τα υπηρεσιακά συμβούλια, τα οποία μέχρι τώρα είχαν τις σχετικές αρμοδιότητες. 
 
 

Δηλώσεις Φώτη Κουβέλη για το δημοσίευμα


 των FINANCIAL TIMES και τα προωθούμενα νέα μέτρα

Ο πρόεδρος της Δημ.Αρ. κ. Φώτης Κουβέλης σχολιάζοντας  το δημοσίευμα των FINANCIAL TIMES και τα προωθούμενα νέα μέτρα δήλωσε: 

"Από ακραίους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης επιδιώκεται να τεθεί η χώρα σε επιτροπεία, τροφοδοτώντας έτσι λαϊκiστικές και επικίνδυνες επιδιώξεις για έξοδο της χώρας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Αυτό πρέπει να αποκρουστεί.

Τα μέτρα που αξιώνει η τρόικα για μείωση μισθών, η ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων, η μείωση των επικουρικών, η χωρίς όφελος του δημοσίου ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η όσο-όσο πώληση επιχειρήσεων του δημοσίου, πρέπει να αποκρουστούν."

O Μιμης Ανδρουλακης


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΌΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. 

Έλληνες και Εβραίοι: δύο «ανάδελφα αδέλφια»



Το Πάσχα του 1985 ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης είχε πει πως οι Ελληνες είναι «έθνος ανάδελφο», μια φράση που συζητήθηκε πολύ και απασχόλησε σχετικά με την ακρίβεια και την αλήθεια των λόγων της.

  
 
Γιώργου Κοκκόλη
Iefimerida.gr

  

O κ. Σαρτζετάκης είχε δίκιο αλλά και άδικο ταυτόχρονα. Πράγματι οι Ελληνες είναι έθνος ανάδελφο καθώς έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: μια πλούσια αρχαία παράδοση, μια γλώσσα που ομιλείται χιλιάδες χρόνια καθώς και την αίσθηση συνέχειας και ιδιαιτερότητας.


 Δυο «ανάδελφα αδέλφια» 

Τελευταία προειδοποίηση στην Αθήνα;




Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζ. Κ. Γιούνκερ δεν αποκλείει ακόμη και πτώχευση της Ελλάδας. Την ίδια ώρα η πλειονότητα των Γερμανών πολιτών τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


 

Η απάντηση του Κ. Βαξεβάνη στην αγωγή 1 εκ. ευρώ από τον Εφραίμ!



Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητάει ο ηγούμενος Εφραίμ από τον Κώστα Βαξεβάνη, σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον του.Την ανακοίνωση είχε κάνει πριν λίγες μέρες ο ίδιος στο Twitter του, κάνοντας μάλιστα ειρωνικά λόγο για «άνθρωπο υπεράνω χρημάτων, συγχωρητικό και θυσιαζόμενο»
.
Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο γνωστός δημοσιογράφος γνωστοποίησε την αγωγή που του έστειλε ο Εφραίμ, ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ!

Απαντάει, λοιπόν, ο Κώστας Βαξεβάνης
:

Μπουμ Ρώσων τουριστών με αύξηση έως 30%



 


Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Καλές προοπτικές και από Τουρκία
Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από τη Ρωσική τουριστική αγορά για τη σαιζόν 2012, ενώ ευοίωνες είναι οι προοπτικές και από την Τουρκία, δύο αγορές που είναι πολύ σημαντικές για τη Ρόδο και συνάμα πολλά υποσχόμενες.

Υπήρχε κάποτε ένα βασίλειο… (Ενα απιστευτο αρθρο...)



Η χαζομάρα του ανθρώπου δεν έχει όρια!!!!


 Εκεί που αρχίζει η χαζομάρα του ανθρώπου τελειώνει η λογική.....Δεν υπάρχουν και πολλές λέξεις για να χαρακτηρίσεις τέτοιες διοργανώσεις....

Στο Πορτ Λίνκολν της Αυστραλίας διοργανώνεται κάθε χρόνο το διάσημο πλέον ανά τον κόσμο «Τunarama» ή αλλιώς «Τουρνουά Τονοβολίας» (κατά το σφαιροβολία, βεβαίως βεβαίως!). Ο βασικός στόχος των διαγωνιζομένων είναι να πετύχουν την πιο καλή βολή,

EΛΛΑΝΙΟ ΦΩΣ!




Ευθύνη σημαίνει χρέος έναντι του Σύμπαντος κόσμου και των όντων αυτού και του ανθρώπου, έλθετε αρωγοί στην σύμπλευση τούτων των καιρών αφουγκραστείτε την ελληνική ψυχή και το πνεύμα σας, αν πράγματι ακόμα σιγοκαίει κάποιος παλμός μνήμης μέσα σας συντονιστείτε πολιτισμοί των ανθρώπων υπήρξαν πολλοί, πολιτισμός όπως ο Ελληνικός είναι μοναδικός σε ολόκληρο τον πλανήτη μας.

Το Ε των Ελλήνων είναι ένα από τα μοναδικά γράμματα που προσφωνεί το Φως και διαπερνά την ψυχή καθώς εκφέρεται στο αρχαίο δράμα. Εάν σήμερα ο κόσμος ευρίσκεται σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο, αυτό το χρωστά στο Ελληνικό Πνεύμα. Αυτό και μόνον ανύψωσε τον άνθρωπο στα ύψη του πολιτισμού και της γνώσεως.

Προσωρινή κώφωση ο Μητρόπουλος



Τα βεγγαλικά που έπεσαν στον πάγκο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Τούμπας από εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ προκάλεσαν την προσωρινή κώφωση του Τάσου Μητρόπουλου. Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Τούμπας λίγο έλειψε....


Η Ελληνίδα που αναστάτωσε το βρετανικό BIG BROTHER!



Σαρώνει η δικια μας georgia Salpa Η πανέμορφη georgia Salpa είναι μοντέλο ελληνοϊρλανδικής καταγωγής και ζει στην Ιρλανδία.
Γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μετά τον χωρισμό των γονιών της μετακόμισε στην Ιρλανδία.
Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ιρλανδια και η
ομοιότητά της με την Kim Kardashian είναι παραπάνω από εμφανής...

Ανοιχτή επιστολή της Σεμίνας Διγενή στον Κάρολο Παπούλια



Ανοιχτή επιστολή της Σεμίνας Διγενή στον Κάρολο Παπούλια

   

    Κάποτε ήμουν πραγματικά ηλίθια. Αθώα, ευκολόπιστη, Κάποτε πίστευα με τη μία τους ανθρώπους, μ έπειθαν τα λόγια. Τώρα θυμώνω εύκολα, γιατί μάλλον ξύπνησα, βγήκα από το λήθαργο, μαζί με όλους, ξαφνικά. Εξοργίζομαι λοιπόν, όταν με κοροιδεύουν.