ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

40 o C ...ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

ΤΑ ΕΛΕΓΕ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ;



ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ?


Αντιμέτωποι με το φάσμα της κατάρρευσης..




Του Σταύρου Λυγερού.
Οι επικείμενες προγραμματικές δηλώσεις της τριμερούς κυβέρνησης Σαμαρά θα δώσουν το στίγμα των προθέσεών της, αν και οι χθεσινές συναντήσεις με την τρόικα το προδιαγράφουν σε μεγάλο βαθμό. Τα γεγονότα έχουν διαψεύσει παταγωδώς τις διαδοχικές προβλέψεις - διαβεβαιώσεις ότι τα Μνημόνια θα εξασφάλιζαν τον αναγκαίο χρόνο και θα επιτύγχαναν τη δημοσιονομική εξυγίανση και την....
ανάταξη της οικονομίας.

Δεδομένου ότι το ναυάγιο είναι προφανές και αναμφισβήτητο, η τρόικα ισχυρίζεται ότι δεν φταίει η συνταγή της, αλλά ο τρόπος που εφαρμόζεται. Οι δανειστές έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν αυτόν τον ισχυρισμό. Δεν την έχουν, όμως, όσοι όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν υπεύθυνοι για την εφαρμογή της συνταγής. Τα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου και σε μικρότερο βαθμό της κυβέρνησης Παπαδήμου οφείλουν να απαντήσουν με σαφή τρόπο σ’ αυτό το κρίσιμο ερώτημα.

Wall Steet Journal: Η τρόικα μπορεί να “ρίξει” την ελληνική κυβέρνηση!!!




Την ημέρα που η τρόικα ξεκινά τις συναντήσεις με τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, η Wall Street Journal φιλοξενεί δημοσίευμα στο οποίο αναφέρει ότι η τρόικα μπορεί να ρίξει τη νέα κυβέρνηση της χώρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τρόικα θα ζητήσει από την κυβέρνηση νέα μέτρα 2 δις ευρώ μέσα στο τρέχον έτος κι αυτό γιατί χάθηκαν....
σημαντικά έσοδα λόγω των εκλογικών αναμετρήσεων.

Τι περιμένει η Wall Street Journal; Σύγκρουση της κυβέρνησης με την τρόικα που μπορεί να οδηγήσει σε κλυδωνισμό την “εύθραυστη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ”.

ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΙΒΗΘΡΑ Στην αγκαλιά της Σαχραζάτ


ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Στην αγκαλιά της Σαχραζάτ
ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΙΒΗΘΡΑ
ώρα 19:00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€