ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η εκτροπή



thumb
Του Δημήτρη Μυ
Οι μεταρρυθμιστές - εκσυγχρονιστές άλλων εποχών φρόντιζαν, εκτός των άλλων, και για την σωτηρία της ψυχής των ιθαγενών: τους βάπτιζαν χριστιανούς για να τους εξασφαλίσουν το εισιτήριο στον Παράδεισο. Μετά τους λήστευαν και τους σκότωναν έχοντας ήσυχη τη συνείδησή τους. Οι σύγχρονοι προφέσορες των διαρθρωτικών αλλαγών δεν διαφέρουν και τόσο από τους Ισπανούς Κονκισταδόρες, οι οποίοι επωμίστηκαν το βάρος και την ευθύνη να διδάξουν δίκαιο και εμπορικά ήθηστους Ινδιάνους.
Και οι σημερινοί εκσυγχρονιστές έχουν τον θεό τους (την αγορά). Ως φανατικοί θρησκευόμενοι προχωρούν σε βίαιους μαζικούς προσηλυτισμούς(ΜΜΕ) και διοικούν με σιδερένια πυγμή(διορίζοντας τραπεζίτες - πρωθυπουργούς). Η μέγιστη, ωστόσο, ομοιότητα του μεταρρυθμιστικού παρελθόντος με το εκσυγχρονισμένο παρόν δεν είναι οι κανόνες, αλλά η ερμηνεία τους.
● Στο παρελθόν ο φόνος ενός Ινδιάνου ήταν τελικά για το καλό του, αφού είχε εξασφαλισμένη θέση, ως βαπτισμένος, στον Παράδεισο.
● Σήμερα οι δημοκρατικές διαδικασίες εξελίσσονται αν – και μόνο αν – διασφαλίζεται το μεταρρυθμιστικό πεπρωμένο της κοινωνίας. Σε διαφορετική περίπτωση οι διαδικασίες αναστέλλονται μέχρι να ωριμάσει η μάζα, μπας και καταλάβει το συμφέρον της και ψηφίσει, όταν πρέπει, αυτούς που πρέπει.

Επιτροπή για τη δημιουργία Τουριστικού Οργανισμού στην Πιερία συστάθηκε σε σύσκεψη στην Π.Ε.Πιερίας






Συστράτευση όλων των φορέων για την καλύτερη δυνατή προβολή της Πιερίας ζήτησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Στη δημιουργία επιτροπής με αντικείμενο τη σύσταση τουριστικού οργανισμού στην Πιερία, κατέληξε η ευρεία σύσκεψη με θέμα: «Τουρισμός και Ανάπτυξη: Δύο στρατηγικοί πυλώνες αειφορίας στην Πιερία», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων
τοπικών αυτοδιοικητικών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων.

ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗ ΝΤΙΣΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝ- Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Ο Λουκάς, η Αγγέλα και ο Βαλεντίνος...





Τα Χριστούγεννα που πέρασαν, ήταν ίσως τα πιο μίζερα της μεταπολίτευσης. Θα έλεγα και τα πιο οικονομικά, αλλά αυτό δεν πειράζει. Θρησκευτική γιορτή είναι, όχι πανηγύρι. Επομένως, αφού η γέννηση του Θεανθρώπου πέρασε μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, τι ελπίδες έχει να…
χαρεί ο Βαλεντίνος, ο οποίος στο κάτω-κάτω δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, παρά μια εμπορική έμπνευση;


Θα πω το κλασσικό: Αν είσαι ερωτευμένος γιορτάζεις κάθε μέρα και δεν περιμένεις την 14η Φεβρουαρίου για να θυμηθείς ότι έχεις γκόμενα ή γκόμενο. Από την άλλη, αν είσαι ερωτευμένος συνέχεια και γιορτάζεις κάθε μέρα, τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να γιορτάσεις και σήμερα.

Το φιλοσόφησα τόσο που ζαλίστηκα. Anyway. Καλά να περάσετε όσοι μαζέψατε οικονομίες για να βγάλετε απόψε το κορίτσι για μία σουμάδα. Όσοι μισείτε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δείτε την ταινία που σας αρμόζει:

«Μακεδόνες» πλέον οι Σκοπιανοί στην Αυστραλία…




Όταν δεν υφίσταται κράτος – και μιλάμε ασφαλώς για την Ελλάδα – ώστε να παρέμβει αποφασιστικά αποτρέποντας δυσμενείς εξελίξεις που αφορούν στα αποκαλούμενα ως εθνικά θέματα, τότε δεν μπορεί να μας εκπλήσσουν ειδήσεις όπως αυτή που ακολουθεί: Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, συνεχάρη την «Aυστραλομακεδονική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» για τις ενέργειες που οδήγησαν στην κατάργηση, από τις αυστραλιανές αρχές, του όρου «Σλαβομακεδόνες» για τους καταγόμενους από την ΠΓΔΜ Αυστραλούς.


Ο Ιβάνοφ, σε μήνυμά του προς την σημειώνει ότι «οι επιστολές που λάβατε από το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας και από το υπουργείο Μετανάστευσης, με τις οποίες επιβεβαιώνεται ότι μελλοντικά θα χρησιμοποιείται ο όρος Μακεδόνες, αποτελούν τεράστια επιτυχία για την οποία σας συγχαίρω ειλικρινά. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω το σεβασμό μου για τις δραστηριότητες και τη δέσμευση της Aυστραλομακεδονική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κατεύθυνση της αναγνώρισης και της βελτίωσης της θέσης των Μακεδόνων στην Αυστραλία καθώς και την επιβεβαίωση της εθνικής, γλωσσικής και πολιτιστικής ταυτότητας των Μακεδόνων.


»Είμαστε υπερήφανοι για τους συμπατριώτες μας στην Αυστραλία και ευγνώμονες για όλα όσα πράττουν για την προώθηση της μακεδονικής ταυτότητας και των παραδόσεων» αναφέρει ακόμη ο Ιβάνοφ στο μήνυμά του προς την «Αυστραλομακεδονική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».           πηγή http://www.defence-point.gr

Γυναίκες....


Να που πάνε τα λεφτά μας!



Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του στην «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα…».
Δεν έχει και άδικο…
Σύμφωνα με τον Ντάνιελ Τζον Χάναν από το κάθε ευρώ που χορηγείται ως αρωγή στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει για να στηρίξει την ανάπτυξη της χώρας, μόλις 19 λεπτά, ενώ τα υπόλοιπα 81 λεπτά του ευρώ δαπανώνται για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας.
Ο κ. Χάναν ανέφερε ότι «γι’ άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φτωχοί σώζουν τους πλούσιους».
Πόσο δίκαιο έχει! Μας πίνουν το αίμα καθημερινά, αναγκαζόμαστε να πουλήσουμε τα υπάρχοντά μας για να έχουμε ψωμί να φάμε, χάνουμε, χωρίς να μας ρωτήσουν, τις περιουσίες μας, εκμηδενίζονται τα δικαιώματά μας, την ίδια ώρα που όλοι οι βολεμένοι κύριοι ζουν πλουσιοπάροχα χωρίς καν να τους αγγίζει η οικονομική κρίση…

Μειώσεις 100 εκατ. ευρώ σε κύριες και 200 σε επικουρικές συντάξεις



Πολύ κοντά σε συμφωνία Τρόικα και κυβέρνηση για το ψαλίδι

Προς συμφωνία οδεύουν κυβέρνηση και τρόικα για τις μειώσεις στα επικουρικά ταμεία μετά από μαραθώνια σύσκεψη του τεχνικού κλιμακίου των δανειστών και της γενικής γραμματέα του υπουργείου Εργασίας κυρία Αθηνάς Δρέττα.

Πικρό καφεδάκι και....πρωινό ανεκδοτάκι !





Ήταν ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας στην πλατεία της Τραπεζούντας και κουβέντιαζαν.

 Κάποια στιγμή λέει ο Γιωρίκας:

- Ρε Κωστίκα, ήρθε ο Παυλίκας από την Αμερική.

- Σώπα ρε! του λέει ο Κωστίκας.
- Και τι έκανε;.
- Σπούδαζε.
- Τι;
- Δεν ξέρω πάω να τον...
ρωτήσω.
Μια και δυο πάει ο Γιωρίκας και βρίσκει τον Παυλίκα.
- Τι έγινε ρε Παυλίκα;Τι έκανες στην Αμερική;
- Σπούδαζα.
-

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ... ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ-ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ -ΧΡΗΣΗ BLUE BEAM.


ΟΙ Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 

χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.

Barry White - You sexy thing

James Brown-This Is A Mans World

James Brown - Sex Machine (Live 1976).mpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ


Ο Έρωτας του Ορφέα και της Ευρυδίκης…

Εκ των Λειβήθρων ορμώμενος Κωνσταντίνος Γιάντσιος 


 ORFEASLEIVITHRA OLYMPOS Μ ε αφορμή σήμερα  την γιορτή του  "αγαπημένου σας  Βαλεντίνου, σε διάφορα
 δημοσιεύματα ενδεικτικά αναφερθήκαμε , σε μια σειρά, από τους δημοφιλέστερους,
θυελλώδης ,και δραματικούς έρωτες ,  όπως οι παρακάτω:

 : Στον Άγιο Υάκινθο
 Ο ερωτευμένος  Ρωμαίος και η  Ιουλιέτα
 : Η Ωραία Ελένη, αποκαλούμενη και  περίφημη για την ομορφιά της,|» Ελληνική Μυθολογία,»



Ωστόσο, χωρίς να αδικούμε κανέναν από αυτούς ο ποιο δημοφιλέστερος  είναι,
 ο Μύθος του Ορφέα και της Ευρυδίκης, η ο Ορφέας στον Άδη!!!! Ο Μύθος γεννήθηκε στον Όλυμπο στην Πιερία
 και συγκριμένα στην πόλη του τα Λειβηθρα Ολύμπου και σήμερα Λεπτοκαρυά …
Στο εξωτερικό είναι ο δημοφιλέστερος  Μύθος και ισάξια τιμημένος, σε θέατρο, μπαλέτο, μπαρόκ, βιβλία, και ταινίες…

Ωστόσο δεν γνωρίζουν αυτοί στο εξωτερικό που είναι επακριβώς τα Λειβηθρα…; Και κανείς και δεν κάνει τον κόπο να τους
το πει…! αντιθέτως οποίος εδώ μιλάει για το συγκεκριμένο εισπράττει τουλάχιστον ότι είναι γραφικός… Μα δεν ιδρώνουν τα αυτιά τους…!






Nα το κάνουμε όπως η Κρήτη με τον  
Άγιο Υάκινθο...!
Nα το κάνουμε όπως η Βερόνα με τον Ρωμαίο και   Ιουλιέτα...!
Nα το κάνουμε όπως η Οικουμένη με τον Ορφέα...!
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ...;;;;;;;









Η κόρη του Δια Ωραία Ελένη


 Η Αφροδίτη κανόνισε να νιώσουν δυνατό αμοιβαίο έρωτα!!!





Στην Ελληνική Μυθολογία, αποκαλούμενη και
ι 
Ωραία Ελένη
, περίφημη για την ομορφιά της, η κόρη του Δια

και σύζυγος του
 Μενελάου, του βασιλέα τής Σπάρτης. Η 


αρπαγή της από τον
 Πάρη και η μεταφορά της στην Τροία έγινε


 αφορμή, σύμφωνα
 με τον μύθο, του
 Τρωικού Πολέμου. Ο Όμηρος την ονομάζει 
κόρη του Δία.
Ο θρύλος της ομορφιάς της είχε εξαπλωθεί σ'


 όλη την Ελλάδα
. Πολύ μικρή την έκλεψε ο Θησέας, ήταν η πιο περιζήτητη νύφη
 όλης της Ελλάδας. Τελικά, ο επίσημος πατέρας της, ο
 Τυνδαρειος, διάλεξε τον Μενελαο για να την παντρέψει. Η
 Αφροδίτη, σύμφωνα με την υπόσχεση που είχε δώσει στον
 Πάρη, κανόνισε να νιώσουν δυνατό αμοιβαίο έρωτα κι έτσι ο
 Παρις την πήρε με τη θέλησή της στην Τροία.

H Βερόνα της Ιταλίας, η πόλη που φιλοξένησε τον θυελλώδη έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.




Κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες βρίσκονται στην πόλη για να επισκεφθούν την αυλή όπου ερωτικά γράμματα βρίσκονται επικολλημένα στον πέτρινο τοίχο, για να στηθούν στο μπαλκόνι της Ιουλιέτας και να ποζάρουν δίπλα στο μπρούτζινο άγαλμα της . Η ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει να απαντά σε γράμματα που στέλνονται προς την... Ιουλιέτα, από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που ψάχνουν συμβουλές ερωτικού περιεχομένου. Η απάντησης που δίνουνε στα γράμματα , κάνει πολλές  γυναίκες να τολμήσουν από την άκρη του κόσμου ένα ταξίδι ως την Ιταλία..!.

TOU EROTA (AI TIS AGAPIS MAXAIRIA) - G.DALARAS / Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ (LIVE @ THEA...

Άι σκοτεινό φως του έρωτα τρεμάμενο αίμα του έρωτα μες τη γητειά σου ελησμόνησα τους φονιάδες καιρούς γέννησα ρόδινα μωρά σε μέλλον με αστέρια αει σκοτεινό φως του έρωτα  Άι της αγάπης μαχαιριά στης νιότης το κρουστό κορμί πληγή που ανάβλυζε ευωδιές φιλιών και μουσική ντύνοντας το γυμνό έρημο κόσμο αει της αγάπης μαχαιριά  Άι της αγάπης μαχαιριά αει της αγάπης μαχαιριά 
αει της αγάπης μαχαιριά αει της αγάπης μαχαιρι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ...ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΗ !!!!!!!!!!
ά

Ζέα ή Ζειά: Η απαγορευμένη για μας τροφή των αρχαίων Ελλήνων και ο μυστικός βιολογικός πόλεμος...




Όμάδα επιστημόνων έφθασε εις τήν Θεσσαλονίκην, όπου εύρισκες τότε ανθρώπους άπό όλες τις φυλές. Ήρεύνησε προσε­κτικά και έδημοσίευσε τό 1922 τό πρώτο σύγγραμμα διά τις ομάδες αίματος και τις ιδιαιτερότητες εκάστης. Οί Έλληνες είναι κατά πλει­οψηφία "0" ομάδος και οί υπόλοιποι "Α" ομάδος, οί Χάζαροι είναι "Β" ομάδος κ.λπ. Αρχάς του 1923 στέλνουν εις τήν Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι ιατρών διά νά εξετάσει τήν διατροφήν τών Ελλήνων, επηρε­ασμένη άπό τόν Ιπποκράτη, ό όποιος έλεγε εις τους ασθενείς "φάρ­μακο σου είναι ή τροφή σου". Άρα αυτοί έσκέφθησαν, έχει καθιερώ­σει εις τόν Έλληνα υγιεινή διατροφή, ποια είναι όμως ή βασική τροφή; Οί ερευνηταί κατέληξαν, σύντομα, ότι βασική τροφή τών Ελλήνων είναι τό ψωμί.Τό ψωμί όμως τών Ελλήνων ήταν από Ζειά και όχι άπό σιτάρι.
Είς τά χημικά εργαστήρια συνέκριναν γρήγορα αλεύρι άπό Ζειά και Σιτάρι καί μέχρι τό 1926 διαπιστώνουν ότι:


H ιστορία του "αγαπημένο​υ" Αγίου Βαλεντίνου​



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδιαίτερη, αφού είθισται να γιορτάζουν αποκλειστικά τα ζευγάρια.

Ερωτόκριτος (αποχαιρετισμός) - Νικος Ξυλουρης

Τ άκουσες, Αρετούσα μου, τα θλιβερά μαντάτα;


ο Kύρης σου μ' εξόρισε σ' τση ξενιτιάς τη στράτα;


Tέσσερεις μέρες μοναχάς μου 'δωκε ν' ανιμένω,


κι αποκεί να ξενιτευτώ, πολλά μακρά να πηαίνω.




Kαι πώς να σ' αποχωριστώ, και πώς να σου μακρύνω
,
και πώς να ζήσω δίχως σου στο χωρισμόν εκείνο





Kατέχω το κι ο Kύρης σου γλήγορα σε παντρεύγει
,
Pηγόπουλο, Aφεντόπουλο, σαν είσαι συ, γυρεύγει.


Kι ουδέ μπορείς ν' αντισταθείς, σα θέλουν οι Γονείς σου


νικούν την-ε τη γνώμη σου, κι αλλάσσει η όρεξή σου.


"Mιά χάρη, Aφέντρα, σου ζητώ, κ' εκείνη θέλω μόνο
,
και μετά κείνη ολόχαρος τη ζήση μου τελειώνω.


Tην ώρα που αρραβωνιαστείς, να βαραναστενάξεις
,
κι όντε σα νύφη στολιστείς, σαν παντρεμένη αλλάξεις,




ν' αναδακρυώσεις και να πεις· "Pωτόκριτε καημένε
,
τά σου'ταξα λησμόνησα, τό'θελες πλιό δεν έναι


Kαι κάθε μήνα μιά φορά μέσα στην κάμερά σου,


λόγιασε τά'παθα για σε, να με πονεί η καρδιά σου.


Kαι πιάνε και τη σγουραφιάν (ζωγραφιά), που'βρες στ' αρμάρι μέσα,
και τα τραγούδια, που'λεγα, κι οπού πολλά σου αρέσα',


και διάβαζέ τα, θώρειε τα, κι αναθυμού κ' εμένα
,
που μ' εξορίσανε ο-για σε πολλά μακρά στα ξένα.


Kι ας τάξω ο κακορίζικος, πως δε σ' είδα ποτέ μου,


μα ένα κερί-ν αφτούμενον εκράτουν, κ' ήσβησέ μου.

Τα πέντε καλύτερα apps για του Αγίου Βαλεντίνου



να ξεφύγουμε από τη μουντάδα της εποχής και να περάσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με το αγαπημένο μας πρόσωπο.
Η Apple μας έχει αποδείξει ότι υπάρχει μια εφαρμογή για κάθε περίσταση και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των προγραμματιστών. Συλλέξαμε τις πέντε καλύτερες, οι οποίες θα συνεισφέρουν σε ένα πλήρως ρομαντικό κλίμα και θα σας βοηθήσουν να «κλέψετε» τη καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου!

Η συνταγή της Ημέρας: Η τούρτα του έρωτα!!



Η τούρτα του έρωτα!!


Λόγω της σημερινής μέρας το γλυκό που προτείνουμε είναι άκρως ερωτικό..
Ετοιμαστείτε για τον απόλυτο σοκολατένιο Έρωτα...


5 αντρικά λάθη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBHgc7edAu9-Q30l2eU1_b3bsc0o_cki37aigwDrhNE9N7CVCdOt1zS8FrZpbByLq8xRRjfjvdk6oEC6xMol1za_ccVB8KU4_Fgo_OiQWMJJm_4HvjovPSoOwTcSkM6mIyyPQCWvNLsM6t/s1600/heart_valentine.pngΗ 14η του Φλεβάρη αποτελεί την ημέρα που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ο έρωτας σε ολόκληρο τον κόσμο...



Κι όμως, οι συγκρούσεις που προκύπτουν ανάμεσα στα ζευγάρια την αγαπησιάρικη υποτίθεται αυτή ημέρα, δεν έχουν προηγούμενο. Ιδού τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.




Η 14η του Φλεβάρη αποτελεί την ημέρα που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ο έρωτας σε ολόκληρο τον κόσμο! Κι όμως, οι συγκρούσεις που προκύπτουν ανάμεσα στα ζευγάρια την αγαπησιάρικη υποτίθεται αυτή ημέρα, δεν έχουν προηγούμενο. Ιδού τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άντρες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Λάθος Νο1: Ξεχνάει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Είχε μπόλικη δουλειά στο γραφείο, είχε πολλά στο μυαλό του, είναι ξεχασιάρης, ό,τι και να' ναι εσύ ντύνεσαι και στολίζεσαι κι εκείνος καταλήγει να ξεχάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Γιατί είναι κακό: κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, θέλει να αισθανθεί πως αγαπιέται. Ειδικά την ημέρα των ερωτευμένων το να θυμηθεί ο καλός σου να σου πει χρόνια πολλά, είναι μεγάλης σημασίας υπόθεση. Αν πάλι ξεχάσει εντελώς τη μέρα, εκεί ξεκινάς να αναρωτιέσαι: γιατί δεν το θυμήθηκε, γιατί δεν αξιολόγησε πόσο σημαντικό είναι για εσένα.

Winter 2012 @ Pieria - Visit Pieria - Greece

Orfeasleivithra Olympos


Ευχαριστούμε: για την επικοινωνία, η κατανόηση σας εμπίπτει




 αυτοτελώς, στις προσπάθειες μας σε Ελληνικό και Διεθνές 




επίπεδο διεπιστημονικής συνεργασίας, ότι ο κάθε μουσικός 


επιστήμων, να υποχρεούται να κάνει το μάστερ μεταπτυχιακό


 , στον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο του Ορφέα την πόλη 


ΛΕΙΒΗΘΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ με στόχο την κατανόηση και περαιτέρω


 ανάπτυξη της Μουσικής σύλληψης με την οποία ο ΟΡΦΕΑΣ


 καλλιέργησε τους επιμέρους κλάδους που κίνησαν το 


ενδιαφέρον του και του ανθρωπιστικού ιδεώδους σε κάθε κλάδο…! 




Ένα πραγματικά συλλεκτικό βίντεο με καταπληκτικές φωτογραφίες, φανταστικά στιγμιότυπα αλλά και διασκεδαστικές στιγμές, που ζήσαμε τις μέρες της κακοκαιρίας στο νομό Πιερίας.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και ανθρώπους που δε γνωρίζουμε, και μας έδωσαν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα  βίντεο που θα θυμόμαστε όλοι.
Το βίντεο, περιέχει φωτογραφίες και από το διαγωνισμό του ραδιοφωνικού σταθμού«ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» 100.8 FM 
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον φωτογράφοΔιονύση Καραβίδα, για τις εκπληκτικές φωτογραφίες που μας έστειλε από την παγωμένη Κατερίνη.
Τον επίσης φωτογράφο Θανάση Χασαπέτη, που μας μετέφερε πολύ όμορφες εικόνες από τον Κολινδρό.
Τη φίλη μας Μαρία Βαλσαμίδου από το Ράδιο Διόνυσος 89.2, τη Δήμητρα Βασιλοπούλου, τον Γιώργο Αλεξάνδρου, τον Στέλιο Σκιώτη και φυσικά… την ομάδα του PortalPierias.gr που ήταν όλες αυτές τις δύσκολες μέρες, στο πόστο τους και τηνWeb Design Team για την τεράστια ηλεκτρονική υποστήριξη που μας προσφέρει!
Χαρείτε το βίντεο…