ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΑΕΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.....Η ΝΟΥΛΑ?


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ .....ΠΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΗΣ ...ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΈΝΟΥΣ .....ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ..ΚΛΠ.....
.ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ .ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ.. ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ......./...ΟΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΤΕ .ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΛΠ 
 ΚΑΙ  .ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ..  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ . 



ΟΙ ΝΕΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΑΝ//
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ



ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΓΙΑ ,ΚΑΙ ΠΟΡΤΑ...

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ



ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ...


ΠΡΟΣ ΛΕΙΒΗΘΡΑ...ΓΙΑΤΙ ???ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ<<ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ>>

Απάντηση σε κάποιους από εκείνους που οδήγησαν τον Δ. Δίου - Ολύμπου στη σημερινή του κατάντια…

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011






Κύριοι «Ανώνυμοι» κριτές και επικριτές,







Ο πρώην δήμος Αν. Ολύμπου θα έπρεπε να συγκαταλέγεται στους ευπορότερους δήμους της χώρας. Αντιθέτως είναι στην πρώτη δεκάδα των πιο χρεωμένων δήμων της χώρας.

Κάποιοι από αυτούς που διοίκησαν την τελευταία τετραετία (όχι όλοι) είναι οι πλέον υπόλογοι για αυτή την κατάντια. Είναι, όμως, αυτοί που φωνάζουν περισσότερο, που αναρτούν φωτογραφικό υλικό με τα μεγάλα, όντως, προβλήματα και με ύφος αγανακτισμένου και θιγμένου πολίτη περιδιαβαίνουν στους δρόμους ως «αδέκαστου» κριτές.

Αυτοί που ανακάλυψαν ξαφνικά τον Χ.Α.Δ.Α στη θέση Τοπόλιανη της Λεπτοκαρυάς και ως οικολόγοι πλέον διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους αγανακτισμένοι.

Αυτοί που σε κάποια από τα προηγούμενα χρόνια δεν έκαναν καμιά ουσιώδη ενέργεια για το πρόβλημα του αντιμετωπίζει η Λεπτοκαρυά κατά τους θερινούς μήνες.

Αυτοί που έκαναν πολιτική με τα ΚΑΠΗ πηγαίνοντας τους ηλικιωμένους του δήμου εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, στην Πελοπόννησο και σε πολλά άλλα μέρη ανά την Ελλάδα και τώρα ο δήμος λαμβάνει εξώδικα από τουριστικά γραφεία ύψους 40.000 Ευρώ.

Αυτοί που κορδώνονταν σε χορούς και γεύματα στο Ποσειδών Παλλάς αλλά δεν φρόντισαν να πληρώνουν κιόλας. Υπόλοιπο 20.000 Ευρώ.

Αυτοί που ενώ ο δήμος χρωστούσε στο ΣΑΔΑ 500.000 Ευρώ ανέθεσαν την αποκομιδή των σκουπιδιών σε εργολάβο έναντι 600.000 Ευρώ παραχωρώντας, μάλιστα και τα μηχανήματα του δήμου.

Αυτοί που με λίγα λόγια χρέωναν συνεχώς τον δήμο, ώστε σήμερα να φτάνει να χρωστά 7.000.000 Ευρώ.

Κύριοι, αναρτήστε στο διαδίκτυο φωτογραφικό υλικό με τα έργα σας, που να δικαιολογούν, τουλάχιστον, το παραπάνω ποσό.

Ως εκ τούτου, έχει το δικαίωμα να μας κρίνει ο οποιοσδήποτε πολίτης αυτού του δήμου όχι όμως αυτοί που οδήγησαν το δήμο σε καθεστώς επιτήρησης.

Αρχικά είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είστε απλώς θρασείς και ξεδιάντροποι, είναι, όμως, πλέον φανερό ότι έχετε και το ακαταλόγιστο αφού δεν έχετε αντιληφθεί το ποσοστό της ευθύνης που σας αναλογεί. Κάποιοι είστε και δειλοί αφού κρύβεστε πίσω από ψευδώνυμα. Κύριε «Ορφέα» αν έχεις τα κότσια βάλε την υπογραφή σου και επέλεξε αντιπαράθεση χωρίς μάσκες.

Μας λέτε ότι κάνουμε λιγότερα από όσα αξίζει αυτός ο τόπος. Κάνουμε όμως περισσότερα απ’ όσα η οικονομική κατάσταση του δήμου επιτρέπει.



Με το θάρρος της γνώμης

Σοφία Νούλα

Αντιδήμαρχος

Δίου-Ολύμπου

Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΛΟΥΜΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ



















Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ολύμπου κ. Μιχάλης Λαλούμης έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η δε κηδεία του θα γίνει αύριο το πρωί στις 10.30 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο.

Ο κ. Λαλούμης εισήχθη προχθές το πρωί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011








Αγαπητοί,

διάβασα -που αλλού στη Λευτεριά- για το "Τσαλοπούλειο".

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2007 μου το παρουσίασαν ως ιδιοκτησία του Δήμου (στο Δήμο) που θα φιλοξενούσε δωρεά βιβλίων και χαρτών που είχε ήδη συμφωνηθεί να δωρηθούν στο Δήμο Κατερίνης...





Σας παρακαλώ αν έχετε κάποια επαφή, φέρτε μας σε επικοινωνία με κάποιους του Δήμου που να μπορούν να συζητήσουν και ίσως να δεχτούν και μια άλλη πρόταση. Με τέτοιους όρους όπως αυτοί που διάβασα, μεταφέρουμε το υλικό του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Σουηδίας (ΚΕΠΣ) στην Κατερίνη. Και το ΚΕΠΣ δεν είναι κερδοσκοπική εταιρεία.

Ως τη Δευτέρα, αν χρειαστεί, μπορούμε να στείλουμε στο Δήμο τη δήλωση ενδιαφέροντος.





Όσο για την έκθεση χαρτών με ευθύνη του ΚΕΠΣ που θα συνδιοργανώναμε με το Δήμο, έλαβαν μια 7-σέλιδη σχετική εισήγηση (Δήμαρχος και υπ. πολιτιστικών), θα απαντούσαν μέσα σε μία βδομάδα αλλά δεν αξιώθηκαν ως σήμερα να το κάνουν.





Στέλνω ξεχωριστά σε μορφή pdf ένα έντυπο παρουσίασης του ΚΕΠΣ για να δείτε εν ολίγοις το υλικό που διαθέτει.










Ανδρέας Μπούκας

Διευθύνων του ΚΕΠΣ