ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

 
 

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.... ΣΕ ΥΨΟΣ 1.000 μ   ΣΩΖΕΤΕ O ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟΣ AΠO ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...!!

Ωστόσο,εκτιμώντας την κατάσταση διαφαίνεται ότι... εμείς οι νεοέλληνες σε λίγο θα πούμε, ότι, θα καλέσουμε τους Ευρωπαίους εδώ..!  να τους κάνουμε φροντιστήρια ανάπτυξης και επιχειρηματικής στρατηγικής...!!! 

ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΛΙΘΟΣΤΩΤΟ ΕΠΙΣΚΕΘΤΙΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΒΕΝΑ ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΣΝΙΑΚΟΣ ΦΩΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Τ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑΝΤΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ...ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ...ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ... 


 Στην  περιοχή Λειβήθρων, και σε ύψος 1.000μ στον Όλυμπο,και πριν τη μονή κανάλων [Λειβήθρων] πηγαίνοντας από Λεπτοκαρυά προς Καρυά  διασώθηκε ένας ορεινός λιθόστρωτος δρόμος , που είχε παλιότερα εντοπιστεί κατά μήκος της φυσικής διαδρομής από τα Λείβηθρα προς την Περαιβία διά του Άνω Ολύμπου. . είναι μεγάλο τεχνικό  έργο πλάτους  4 και μήκος 1000μ. Ωστόσο, πέρασαν 11 χρόνια , από τις ανασκαφές, και χρειάζεται συντήρηση!!!  Σε πολλά σημεία του εξαφανίστηκε πάλι από τους ρυθμούς της φύσης  ,με το ελληνικό δημόσιο, προφανώς σε αποσύνθεση...να πνίγη την ιστορία του!!! Όμως η φαυλότητα και η ανοσία έχει τα όρια της .!!!  Σήμερα, ενώ αγωνιζόμαστε να πείσουμε τους Σκοπιανούς σε κάποιο συμβιβασμό,  διότι πλαστογραφούν την Ιστορία μάς κλπ. Εμείς , με την γραφειοκρατία μάς ,δεν κάνουμε το αυτονόητο για να συντηρήσουμε, και να προβάλουμε, την ανεκτίμητης αξίας εθνική μάς κληρονομιά…και κινδυνολογούμε. Με πρόσχημα την οικονομική κρίση ότι είμαστε σε κατοχή και ότι κινδυνεύει η εθνική μάς κυριαρχία… από ποιόν ...? δέστε τις φωτογραφίες και σκεφτείτε!!!!!!!!
 

Η ξύλινη σκάλα αποτελεί   Εθνικό έγκλημα που διαπράττεται συνειδητά…!Και μάλιστα όχι από τους Ευρωπαίους εταίρους μας …! Ευτυχείς, πρέπει να νιώθουν τα παιδιά υπεράνω κάθε υποψίας του «μεγάλου κόλπου»! που τόσο πολύ μόχθησαν και έχουν αναλάβει τις τύχες μας, παπαγαλίζοντας, για να μάς πείσουν ότι για όλα τα δεινά της πατρίδας  φταίνε οι Ευρωπαίοι…!

 Η ΞΥΛΙΝΗ ΣΚΑΛΑ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΤΟΝ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΆΣΦΑΛΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΗ  ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!


 Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΊΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ,ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ  ΑΝΕΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ...


ΟΙ "ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ"...ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!!!...ΕΤΣΙ ΕΙΧΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ... ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...?



Το έθνος πρέπει να είναι θιγμένο ...! Από αυτές τις εικόνες και πρέπει να του προκαλούν αηδία...! Ωστόσο η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στούς πολιτικούς αλλά και σε αυτούς που τούς επιλεγούν...!



Ο πρόεδρος των προέδρων ένας παθιασμένος Μακεδόνας ο Μακρίδης Γιάννης και ο Βοσνιάκος Φωκίων με τις μακεδονικές κυρίες τους Ρούλα και Μαρία ...δηλώσανε οτι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα μπορούσανε κάλλιστα να παραμερίσουν όλες τις διαφορές και να συναινέσουν από κοινού  ...! .


ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΗΓΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!
Ο ΒΟΣΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΙΘΣΤΡΟΤΟΥ!!!


ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΘΛΟ!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ,ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ!!!

Ωστόσο,εκτιμώντας την κατάσταση διαφαίνεται ότι... εμείς οι νεοέλληνες σε λίγο θα πούμε, ότι, θα καλέσουμε τους Ευρωπαίους εδώ..!  να τους κάνουμε φροντιστήρια ανάπτυξης και επιχειρηματικής στρατηγικής...!!!

Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Ορφέας
 Γιάντσιος Κωνσταντίνος τ, αντιδήμαρχος
 δήμου ανατολικού Ολύμπου.