ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

«Σήκωσαν» το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκεζ

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού γυρνώντας στην οικία του
Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Τσόρι Ντομίνγκες! Τρεις δράστες, που γνώριζαν άριστα πού υπήρχαν κάμερες, «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν από το σπίτι του 35χρονου στη Βούλα και έφυγαν χωρίς να αφήσουν ίχνη!
Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Τσόρι Ντομίνγκες, όταν ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επέστρεψε στη μονοκατοικία του, στη Βούλα, το βράδυ της Τρίτης (29/11).
«Σήκωσαν» το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκεζ
Λίγο νωρίτερα (μετά τις 21:00), τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του 35χρονου, «σηκώνοντας», κυριολεκτικά, ό,τι βρήκαν μπροστά τους και μπορούσαν να κουβαλήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, πήραν ένα μεγάλο ποσό, κοσμήματα τεράστιας αξίας, αλλά και σχεδόν όλη την -πανάκριβη- γκαρνταρόμπα του Λατινοαμερικανού.
Εκείνη την ώρα, ουδείς, φυσικά, υπήρχε στο σπίτι, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ήξεραν ακριβώς και πού υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και κυρίως, πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν με την μέθοδο του «πνιγμού» μέσα σε κουβά με νερό.
Πηγή: sport-fm.gr
- See more at: http://www.tsantiri.gr/athlitika/sikosan-to-spiti-tou-tsori-ntomingkez/#sthash.1glg4yLU.dpuf

ΟΛΥΜΠΟΣ

«Εκείνα που αποκαλύπτει ο Λόγος δεν τα κατανοούν όταν κατά τύχη τα 
συναντήσουν, ούτε τα μαθαίνουν όταν τους τα διδάξει κάποιος, νομίζουν όμως πως 

τα γνωρίζουν»    Ηράκλειτος!!!

Φωτογραφία του Konstantinos Giantsios.