ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Βαρουφάκης σε Τσίπρα: Ζητήστε συγγνώμη από Σαμαρά και Στουρνάρα...

Άφθονο υλικό για την διερεύνηση των σημείων και τεράτων που συνέβησαν κατά την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πρώτο εξάμηνο του 2015 θα βρει στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, εάν και όποτε αυτή συσταθεί. Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που εκθέτουν τους αυτοσχεδιασμούς, τις εκτός τόπου και χρόνου εμμονές (πχ «να κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες» όπως έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας κ.λπ), τη σχεδόν μηδενική κατανόηση της αληθινής κατάστασης και την εσωτερική σύγχυση στην κυβέρνηση.

Ο κ. Βαρο

Αυτή είναι η χρονιά που η ζωή στη Γη θα αλλάξει για πάντα.


Τα αυτοκίνητα θα είναι αυτόνομα και ηλεκτρικά, η τεχνητή νοημοσύνη θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, τα κοτόπουλα που θα έχουμε στο πιάτο μας θα είναι προϊόν εργαστηρίου, ενώ η εικονική πραγματικότητα θα έχει διαδοθεί στον πληθυσμό.

Bloomberg View: Η Ελλάδα δεν έχει γυρίσει σελίδα


Η Ελλάδα επέστρεψε στις αγορές ομολόγων αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αντλώντας περίπου 3 δισ. ευρώ σε ένα σχετικά ανεκτό επιτόκιο, του 4,6%. Πρόκειται για ενθαρρυντικές ειδήσεις –αλλά δεν σημαίνει ότι η πιο κατεστραμμένη οικονομία της ευρωζώνης είναι σε πορεία σταθερής ανάπτυξης.

Στα 5,13 δισ. αυξήθηκαν τα φέσια του δημοσίου σε ιδιώτες τον Ιούνιο.

Νέα αύξηση σημείωσαν τον Ιούνιο τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου προς τους ιδιώτες, αγγίζοντας τα 5,134 δισ. ευρώ έναντι 5,067 δισ. ευρώ τον Μάιο.

Στα 457.000 τα ανασφάλιστα οχήματα-Νέα διασταύρωση από ΑΑΔΕ.

Νέα διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων διενέργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με τις ανανεωμένες λίστες που απέστειλαν οι αρμόδιοι φορείς και οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο αριθμός πλέον των ανασφάλιστων οχημάτων «κατέβηκε» από