ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σεξ: Ένα θαυματουργό… φάρμακο!




Το σεξ αποτελεί αγαπημένο «σπορ» για όλο το κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας. Είναι αποδεδειγμένο ότι γυμνάζει όλο το σώμα, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βοηθάει όχι μόνο να κοιμόμαστε καλύτερα αλλά να είμαστε και ψυχικά ήρεμοι.


Γνωρίζετε όμως ότι η σεξουαλική επαφή φροντίζει και θεραπεύει τον οργανισμό μας καλύτερα απο οποιοδήποτε φάρμακο; Διαβάστε παρακάτω έξι απο τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το σεξ συμβάλλει στην καλή υγεία του οργανισμού μας.

1. Θεραπεία ομορφιάς
Ο γυναικείος οργανισμός, κατά τη διάρκεια του σεξ, διπλασιάζει τα επίπεδα παραγωγής οιστρογόνων, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται λαμπερά και το δέρμα πιο απαλό.
2. Αδυνάτισμα
Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι είναι μία πρωτότυπη και διασκεδαστική μέθοδος γυμναστικής. Όμως έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα κιλά χάνετε έτσι; Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης καίμε περίπου 200 θερμίδες, ποσό που ισοδυναμεί με ένα τέταρτο γυμναστικής στον διάδρομο!
3. Ελκυστικότητα

Δεν υπάρχει σωτηρία για την ελληνική κοινωνία αν δεν καταρρεύσει η άρχουσα ελίτ.




Σε κάθε κοινωνία, διαμορφώνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, πάντα μια άρχουσα ελίτ σε σχέση με το υπόλοιπο κοινωνικό σώμα. Αυτή η άρχουσα ελίτ είναι και εκείνη που δίνει τον τόνο και τον βηματισμό σε ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία, είτε μέσω της μίμησης, είτε μέσω του τρόπου άσκησης της εξουσίας και των προταγμάτων που εκείνη θέτει. Μια ελίτ που διακατέχεται από...
εθνικά κίνητρα, θα μεταδώσει

Μειοψηφία 37,5% η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.




Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το σημερινό ΠΟΝΤΙΚΙ, όλα τα κόμματα (πλην ΧΑ και ΚΚΕ εμφανίζουν μεγάλες απώλειες.

Συγκεκριμένα, αν γινόταν σήμερα εκλογές και με βάση τις αναγωγές που γίνονται στην πιο πάνω δημοσκόπηση,....
τα πράγματα έχουν ως εξής: 

Η ΝΔ χάνει το 15,72% της δύναμής της και αυτό μεταφράζεται σε απώλεια 286.990 ψήφων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδόξως χάνει και αυτός το 10,75% της δύναμής του, δηλαδή χάνει 177.921 ψήφους.

Στην Πλάκα Λιτοχώρου το πανευρωπαϊκό treffen μοτοσυκλετών Honda Goldwing



ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.
* Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «KINGSRIDERS GOLDWING GREECE»
* ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/9 Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/9 Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.
 

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης




  


  Πτυχές του ένδοξου αλλά και ταραχώδους παρελθόντος της Θεσσαλονίκης, η σύγχρονη καθημερινότητα της, καθώς και ερωτήματα για το μέλλον της μέσα από την ιστορική εμπειρία διατυπώθηκαν στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Πολιτιστική Εταιρία Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος, σε συνεργασία με το Ίδρυμα του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, στο Μέγαρο Μουσικής.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ Β’ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ * ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ * Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΕΡΙΕΑΣ.



 
 
  Να μην απομακρυνθεί ο ασθενών Επίσκοπος κ. Αγαθόνικος από τη θέση του ως Μητροπολίτη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ζήτησε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, με κατεπείγουσα επιστολή που απέστειλε (με e-mail και φαξ) προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’, καθώς επίσης και προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο αλλά και προς την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. 
 
Στην επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη 6/9/2012, ο κ. Παπαθανασίου επισημαίνει ότι α) η θέση περί μη απομάκρυνσης του