ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΗΠΑ: Έπειτα από 18 χρόνια οι αρχές βρήκαν μια κοπέλα που απήχθη λίγες ώρες μετά την γέννησή της



Μια κοπέλα που απήχθη το 1998 όταν ήταν βρέφος σε ένα νοσοκομείο στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, βρέθηκε ασφαλής, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της Πολιτείας και μια γυναίκα από την Νότια Καρολίνα που η κοπέλα πίστευε ότι ήταν η μητέρα της, συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής.
Η Καμίγια Μόμπλει, 18 χρονών σήμερα, εντοπίστηκε στο Γουαλτερμπόρο της Νότιας Καρολίνας, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Τζάκσονβιλ, που εξακρίβωσε την ταυτότητα της μέσα από διενέργεια ενός τεστ DNA.

Μαρία Χούκλη: Το τελευταίο δελτίο στον ΑΝΤ1 – Πώς αποχαιρέτησε το κοινό;



Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης η Ελλάδα και στη μέση... νέο μνημόνιο.

Σε διασταυρούμενα πυρά, μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωπαίων, βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Ελλάδα μετά την εορταστική ραστώνη. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Β. Σόιμπλε έδειξαν... ποιος είναι το αφεντικό στη διαπραγμάτευση στέλνοντας χθες μηνύματα προς την Αθήνα που δείχνουν σκλήρυνση της στάσης τους και προοιωνίζονται δύσκολες ημέρες για την ελληνική οικονομία.

Bundesbank: H Γερμανία έχει εξοικονομήσει επί κρίσης 240 δισ. από τόκους.




Η Γερμανία έχει εξοικονομήσει 240 δισ. ευρώ από το ξέσπασμα της κρίσης το 2008 μέχρι και το 2016, χάρη στο χαμηλότερο κόστος δανεισμού και εξυπηρέτησης του χρέους που απολαμβάνει.

Η πτώση της απόδοσης των γερμανικών κρατικών ομολόγων οφείλεται σε