ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Με άρθρο του στο προσωπικό του blog Βαρουφάκης για ΔΝΤ: Παραιτήσεις, ανακούφιση χρέους και τέλος στη λιτότητα

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών άδραξε την ευκαιρία μετά την ομολογία αποτυχίας του ελληνικού προγράμματος από το ΤαμείοΒαρουφάκης για ΔΝΤ: Παραιτήσεις, ανακούφιση χρέους και τέλος στη λιτότητα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης άδραξε την ευκαιρία, σχολιάζοντας στο προσωπικό του blog τη νέα ομολογία αποτυχίας του ελληνικού προγράμματος από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Η Συνθήκη των Σεβρών



treaty_sevres_otoman_el

Η Συνθήκη των Σεβρών υπεγράφη στις 28 Ιουλίου/10 Αυγούστου 1920 στην πόλη Σεβρ (Sèvres) της Γαλλίας, φέρνοντας την ειρήνη ανάμεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και τις Συμμαχικές και σχετιζόμενες Δυνάμεις1 μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην υγειά μας - Ρεμπέτικου (Rebetiko) - Μόνο τα τραγούδια - 19/11/2016

Colossus of Rhodes

Ο Σόιμπλε ζητά να εξεταστεί αν οι παροχές Τσίπρα είναι συμβατές με το μνημόνιο.


Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξαναχτύπησε, δύο μόλις μέρες πριν την κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Ο σκληρός Γερμανός υπουργός Οικονομικών ζητά τώρα να
εξεταστεί αν οι παροχές τις οποίες εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τη «13η σύνταξη» και την επαναφορά του χαμηλού ΦΠΑ για τα νησιά που

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν χαμένη πόλη 2.500 ετών στη Θεσσαλία.


Μια χαμένη αρχαία ελληνική πόλη 2.500 ετών κοντά στο χωριό Βλοχός της Καρδίτσας, ανακάλυψαν τυχαία αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και του Μπόρνμουθ της Βρετανίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Η περιοχή είναι γνωστή για τα

Βαρουφάκης : Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υποτάχθηκε στο 3ο μνημόνιο – Δεν πρέπει να βγούμε από το ευρώ.

«Νομίζετε ότι ο Σόιμπλε νοιάζεται για την Ελλάδα; Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιτυχίας των μνημονίων στην χώρα μας. Το μόνο που θέλει είναι να ελέγχει τον προϋπολογισμό της Γαλλίας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρουφάκης, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του για την κατάρρευση της Ευρώπης.

«

Σφοδρές αντιδράσεις για τις αναφορές Ζουράρι για τα νησιά - See more at: http://www.tsantiri.gr/politiki/sfodres-antidraseis-gia-tis-anafores-zourari-gia-ta-nisia/#sthash.8kgKshzN.dpuf


Σφοδρές αντιδράσεις για τις αναφορές Ζουράρι για τα νησιάΠυρά από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι
Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκάλεσε αναφορά του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για τα ελληνικά νησιά, τονίζοντας τη σημασία της γλώσσας.

Forbes: Ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Πούτιν

Forbes: Ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Πούτιν
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν παραμένει ο ισχυρότερος άνδρας του πλανήτη,