ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν έδειξε μέχρι σήμερα μόνο την ανικανότητά της να αντιμετωπίσει τη νέα αυτή εισβολή κατά της Ελλάδας, αλλά το κύριο τμήμα της έδωσε και χείρα βοηθείας στους εισβολείς δανειστές μας για την επίτευξη των σκοπών τους. . .


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Εδώ και δυο χρόνια ο Ελληνικός Λαός ζει μια από τις πιο απάνθρωπες μορφές πολιτικής και οικονομικής βίας που ασκείται πάνω του και περνά μια από τις πιο επικίνδυνες για την υπόσταση της Ελλάδας στιγμές της νεότερης ιστορίας του. 

Πριν από ενάμιση χρόνο, τα μεγάλα κέντρα του χρηματοοικονομικού συστήματα με τους εντολοδόχους του, το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη με επικεφαλής της Γερμανία βρήκαν ώριμη την Ελλάδα και πρόθυμη την πολιτική της ηγεσία, για να επιβάλουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τις μεθόδους του ψεύδους, της παραπλάνησης και της δημιουργίας πανικού και ενοχής, την τριτοκοσμική πολιτική τους που οδηγεί στην υποτέλεια της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού.

ΘΕΜΑ: «Χαρακτηρισμός της χερσαίας περιοχής του όρους Ολύμπου ως Εθνικού Πάρκου, καθορισμός ζωνών προστασίας αυτού, χρήσεων, όρων και περιορισμών»



Στον νόμο  3937/11  στον οποίο, εξάλλου, στηρίχθηκε το Προεδρικό Διάταγμα

ΒΟΥΛΓΆΡΙΚΑ
και πρέπει να  εφαρμόζονται οι  σύγχρονες και καινοτόμες  τεχνολογίες στον ευρύτερο τομέα του περιβάλλοντος .
Αντιθέτως στο σχέδιο του προεδρικού διατάγματος  δεν υπάρχει συνδυασμός για την εφαρμογή-κατασκευή των νέων τεχνολογιών οι οποίες,  συμβάλλουν σε αναπτυξιακούς σχεδιασμούς των φορέων, με σκοπό την ορθολογική διαχείριση του Ολύμπου.
Δεν είναι άδικο αυτό που ζούμε στην Πιερία,από τον αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα?.. γίνεται να μη μας εξοργίζει?...τυχαίο!!!

Εξάλλου στην μελέτη για την ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΣΕ ΣΧEΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ για τη Λεπτοκαρυά  που εκπόνησε το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στις σελ 88-89 αναφέρεται ρητά η ανάγκη.
.

˝ Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Oρφέας Γιάντσιος Κωνσταντίνος  αντιδήμαρχος πρ, δήμου ανατολικού Ολύμπου.

Λήξη θητείας στην αρχηγια του ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου στις 11/11/11!

 


...Ετοιμαζει τις βαλιτσες ???  Τελειωσε τη δουλεια ???




ImageΣύμφωνα με το επίσημο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην αρχηγία του κόμματος λήγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011, οπότε και οι εσωκομματικές εξελίξεις στο -μέχρι χθες- κυβερνών κόμμα αναμένεται να είναι εξίσου καταιγιστικές με τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών...




Αν θα ...
παρέμενε πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου, είχε αποφασιστεί να ανανεωθεί η θητεία του αυτοδίκαια, χωρίς να ενεργοποιηθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, κάτι που τώρα όμως δεν ισχύει πλέον, γιατί απλούστατα ο Γ. Παπανδρέου παύει να είναι πρωθυπουργός, ως αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης από την Προεδρία της Δημοκρατίας για καταρχήν συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για κυβέρνηση συνεργασίας.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το κλίμα θα είναι προς ανανέωση της θητείας του ή αν θα υπάρξουν πολλαπλές υποψηφιότητες για τη διαδοχή, ενώ μέγα ερωτηματικό αποτελεί και η ίδια η στάση του Γ. Παπανδρέου σχετικά με την επιθυμία του να παραμείνει πρόεδρος ή όχι του ΠΑΣΟΚ.



 defencenet.gr

Χρωστάει 3,2 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ η σύζυγος του υπουργού Νίκου Σηφουνάκη!...

 


Την ώρα που η κυβέρνηση- επικαλούμενη τη διάσωση της χώρας, προσβλέπει στην αποκομιδή εσόδων από το υστέρημα των χαμηλόμισθων μέσω έκτακτων εισφορών και επιπρόσθετων φόρων, για μία ακόμη φορά, ταγοί του κράτους εμφανίζονται ως οι μεγαλύτεροι κακοπληρωτές.
Ο λόγος για την ...


κυρία Μαρί Δασκαλαντωνάκη, σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, κ. Νίκου Σηφουνάκη, η οποία ως μέτοχος της οικογενειακής εταιρείας, χρωστάει στο ΙΚΑ ενοίκια ύψους 3,2 εκατομμύρια ευρώ (!) για το Μακεδονία Παλλάς.

Το πολυτελές ξενοδοχείο- κατά πολλούς κόσμημα της Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Παλλάς, που ανήκει στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη, κινδυνεύει τώρα με «λουκέτο» εξαιτίας της κακοδιαχείρισης και της συζύγου του πρώην υπουργού που έκανε για καιρό ότι δεν θυμάται τις οφειλές της στο Δημόσιο.

Και ενώ οι «απλοί» φορολογούμενοι απειλούνται ακόμη και με αυτόφωρο σε περίπτωση που δεν καταβάλουν φόρους ή εισφορές στο κράτος, η κυρία Δασκαλαντωνάκη συσκέπτεται ανέμελη με τους συνεργάτες της αν θα καταλήξουν στη λύση του λουκέτου ή όχι για το ξενοδοχείο, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των οφειλών στο ΙΚΑ!