ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

2ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - TV SPOT



Μια μοναδική εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 12.000 δρομείς κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης, που συμμετείχαν στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης, ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Το φετινό νυχτερινό πάρτυ δρόμου στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία, όχι μόνο επειδή οι συμμετοχές ήταν σχεδόν τριπλάσιες από το περσινό πρώτο εγχείρημα, αλλά και επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για τρέξιμο κάτω από τα φώτα της πόλης και υπό τους ήχους

Τα συλλυπητήρια των διοργανωτών στην οικογένεια του 49χρονου δρομέα


Τα συλλυπητήρια των διοργανωτών στην οικογένεια του 49χρονου δρομέα
 
 
 
 
  Οι διοργανωτές του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης εξέδωσαν συλλυπητήριο σημείωμα για τον άτυχο 49χρονο δρομέα, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του τρίτου και τελευταίου γύρου του αγώνα, έχοντας ήδη διανύσει περίπου 15 χιλιόμετρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΟΙΚΑΣ Εκβιάζει η τρόικα για νέο σκληρό Μνημόνιο


Σαφές μήνυμα στέλνουν οι δανειστές για τη σύναψη νέας δανειακής συμφωνίας, ύψους περίπου 10 δισ. ευρώ, και κατ' επέκταση την υπογραφή ενός ακόμη Μνημονίου. Αμφισβητώντας τα στοιχεία για το δημοσιονομικό και το χρηματοδοτικό κενό, Κομισιόν και ΕΚΤ πιέζουν την Αθήνα καθ' υπόδειξη του Βερολίνου, με σκοπό να διατηρήσουν τον «πλήρη έλεγχο» του οικονομικού προγράμματος τουλάχιστον μέχρι το 2016.

Εκβιάζει η τρόικα για νέο σκληρό Μνημόνιο
Ο,τι περνά από το χέρι τους κάνουν οι εταίροι μας προκειμένου να βγάλουν εκτός τροχιάς και χρονοδιαγραμμάτων το οικονομικό πρόγραμμα και να φέρουν την Ελλάδα προ τετελεσμένων.

Η Εφορία έχει βάλει "χέρι" σε 50.000 και πλέον λογαριασμούς καταθέσεων.



"Χέρι" σε περισσότερους από 50.000 τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων έχει βάλει η εφορία από την αρχή του έτους για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, τα αιτήματα που έχουν δεχθεί και έχουν εκτελέσει οι τράπεζες από τις...
αρχές του έτους εμφανίζουν αύξηση της τάξης του 130%, γεγονός που δείχνει ότι μια καταιγίδα κατασχέσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών να τονώσει τα δημόσια έσοδα.

ΔΝΤ: Δεν πιέζουμε εμείς για νέα μέτρα.



Κατηγορηματικά αρνείται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι πιέζει την ελληνική πλευρά για τη λήψη νέων μέτρων ώστε να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό το 2014.

Πηγές του ΔΝΤ, ανέφεραν στον ανταποκριτή του Εθνους και του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλη Ιγνατίου, ότι...
δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που η Κριστίν Λαγκάρντ έχει δηλώσει δημοσίως και επίσημα ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων και πως δεν θα επιβληθούν άλλα οριζόντια μέτρα, ο Πολ Τόμσεν να πιέζει την Ελλάδα προς το αντίθετο.