ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

BBC: "Οργή και μίσος απειλούν την Ελλάδα" - Παρέμβαση Β.Μαρκεζίνη




 Συσσωρευμένη "οργή" από τα οικονομικά μέτρα, ύφεση με νέα μέτρα μέχρι και το 2014 και εσωτερική αναταραχή, "βλέπει" το BBC σε ρεπορτάζ που μεταδίδει από την Ελλάδα την στιγμή που ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης σπάσει την σιωπή του εδώ μετά από αρκετούς μήνες και μιλάει για "νέο εθνικό διχασμό χειρότερο από αυτούς του 1915 και του 1945".
"Οι περικοπές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να υπάρξει περισσότερη οργή, καθώς σχεδόν ένας στους τέσσερις Έλληνες είναι σήμερα άνεργος», υποστηρίζει ο απεσταλμένος του BBC στην Αθήνα και υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν και νέες περικοπές, το 2013 για το 2014", σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από το υπουργείο Οικονομικών. Την ίδια στιγμή ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης σε μία δήλωση εξαιρετικής σημασίας και ουσίας εκφράζει την αγωνία του για το που οδηγείται ο τόπος:
"Η κατάσταση έχει χειροτερεύσει: ως προς το οικονομικό σκέλος, έχει γίνει ανυπόφορη για πολλούς. Ταυτόχρονα ο κοινωνικός ιστός έχει κατακερματιστεί. Με δισταγμό λοιπόν, δημοσιοποιώ τη βαθειά μου ανησυχία για τους διχασμούς οι οποίοι αναπτύσσονται στη χώρα μου. Πράγματι, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία αντιμετωπίζουμε όχι έναν, αλλά τρεις απαράδεκτους διχασμούς μεταξύ:

    • Πολύ πλουσίων και πεινασμένων συμπατριωτών μας
    • Της Δεξιάς και της Αριστεράς παράταξης,οι οποίες εκφράζονται ακραία και τείνουν στον αλληλοσπαραγμό
    • Κατηγόρων, οι οποίοι επιδιώκουν έναν αυξανόμενο αριθμό κατηγορουμένων

    Ο ελληνικός λαός δικαίως ζητάει τη διεξαγωγή έρευνας για το αμαρτωλό παρελθόν και την απόδοση Δικαιοσύνης για το κακό που υπέστη από τους υψηλότερους αξιωματούχους της χώρας.
Όμως θα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση απέναντι στον τεράστιο κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού ο οποίος μπορεί να υπερβεί σε αγριότητα και πολυπλοκότητα τους αντίστοιχους του 1915 και 1945. Το κοινωνικό υλικό είναι έτοιμο να εκραγεί και βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού. Αυτός είναι λόγος, ο οποίος με κάνει να παραμένω ο μοναδικός κήρυκας της ανάγκης για Εθνική Συμφιλίωση, πριν να είναι πολύ αργά. Η πεποίθησή μου αυτή είναι ακλόνητη, όμως οι ελπίδες μου μειώνονται".
Τι σημαίνου τα παραπάνω; Ότι έχουμε εισέλθει σε μία επικίνδυη αταρπό ως Έθνος: Οι μεν μισούν τους δε και οι πλούσιοι χωρίζονται πλέον με άβυσσο από τους μη προνομιούχους. Η "οργή" που σημειώνει το BBC μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε αυτοδικία. Η βενζίνη έχει χυθεί στο πάτωμα. Το μόνο που μένει είναι μια φλόγα για να ανάψει...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΟΚ: Με αυτά τα πλάσματα κοιμάστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μαζί




ΣΟΚ: Με αυτά τα πλάσματα κοιμάστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μαζί Κι όμως… αυτά που βλέπετε είναι τα ακάρεα. Σε μεγέθυνση φυσικά…
και μένουν μέσα στα στρώματά μας. Και είναι σίγουρο ότι τώρα που τα βλέπετε σας έχει πιάσει μια φαγούρα… «άνευ προηγουμένου».

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης (οικογένεια αραχνοειδών), που το μέγεθός τους είναι 0,3 mm και είναι αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, ευθύνονται κυρίως για σημαντικές αλλεργίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έρευνες έδειξαν ότι σε ένα μονό στρώμα ύπνου υπάρχουν έως 10.000.000 ακάρεα, με σημαντικότερα τα Dermatophagoides pteronyssinus, Dermatophagoides farinae και Euroglyphus maynei.

Θα μπορέσετε να ξανακοιμηθείτε… στο ίδιο στρώμα;

Αλογάρα μου εσύ.........!!!!!!





O ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

ΑΝΤΡΑΣ
-Μα καλά τρελάθηκες; Τι με χτυπάς;

ΓΥΝΑΙΚΑ
-Τι είναι αυτό το χαρτάκι που βρήκα στην τσέπη
 του παντελονιού σου και 
γράφει ΜΑΡΙΛΟΥ;

ΑΝΤΡΑΣ
-Δεν θυμάσαι πριν από 2 βδομάδες που πήγα στον ιππόδρομο; ΜΑΡΙΛΟΥ
 είναι το όνομα του αλόγου που είχα ποντάρει.

ΓΥΝΑΙΚΑ
-Πω-πω, με συγχωρείς, ώρες-ώρες και γω δεν καταλαβαίνω πώς γίνομαι 
τόσο ζηλιάρα. Ελπίζω να μην σε πόνεσα πολύ.

Μετά από 3 μέρες το ίδιο σκηνικό. Ο άντρας να διαβάζει αμέριμνος την 
εφημερίδα του στην πολυθρόνα και η γυναίκα του ρίχνει μια δυνατή με το 
τηγάνι στο κεφάλι.

ΑΝΤΡΑΣ
-Μα καλά, τι έπαθες πάλι;

ΓΥΝΑΙΚΑ

Άκης: «Τα πολλά λεφτά μου, τα έχει ο Σμπώκος»...


Τη …χαριστική βολή στον εξάδελφο του, Άκη Τσοχατζόπουλου, δίνει ο Νίκος Ζήγρας με συμπληρωματική του απολογία στον ανακριτή, Γαβριήλ Μαλλή, που ερευνά την υπόθεση της διακίνησης μαύρου χρήματος, που σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη αποτελεί μίζα που δόθηκε για να ...
υπογραφούν δυο συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην υπουργού στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στην απολογία του ο Ν. Ζήγρας επαναλαμβάνει ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος βρίσκονταν πίσω από το δίκτυο των off-shore εταιρειών που διακινούσαν μαύρο χρήμα, ενώ βάζει και πάλι στο «κάδρο» τον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο, τον οποίο αυτή τη φορά αναγάγει σε διαχειριστή των χρημάτων του Άκη Τσοχατζόπουλου. Οι αναφορές αυτές του Ν. Ζήγρα επιβαρύνουν και άλλο τη θέση του Γ. Σμπώκου ο οποίος καλείται να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο εξάδελφος του Α. Τσοχατζόπουλου κατονομάζει, εκ νέου, τους Βλάσση Καμπούρογλου, Ντίνο Μιχαηλίδη και Al Sayad Fouand, ως τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην ομάδα διακίνησης του μαύρου χρήματος , ενώ υποστηρίζει ότι η μεταβίβαση ακινήτου επί της οδού Κεφαλληνίας από τον πρώην βουλευτή Φώτη Αρβανίτη στην κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, ήταν εικονική.

Τι προκαλούν η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι...




 

   Η ζάχαρη δεν προσφέρει τίποτα στον οργανισμό πέραν των θερμίδων. Όμως για να μεταβολιστεί καταναλώνονται θρεπτικά συστατικά και φορτώνεται ο οργανισμός με τοξίνες που έχει η ζάχαρη εξαιτίας της επεξεργασίας της.
Η αφαίρεση του πίτουρου και του σπέρματος από...

Ε.Ν.D-PRESIDENT-Σόρας -Λαμπράκης 30/9/12

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ : Άρα, η κοινωνία μας... έχει κρίση θεσμών δημοκρατίας ;;;



Σε περιόδους  οικονομικής κρίσης , το άδικο υπερισχύει. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις  δικαιοσύνη, εκτός αν είσαι πολύ μεγάλος ..η κάποιο άριστο τέκνο της τάξης των ανθρώπων …και έχεις πρόσβαση σε αυτή …! Έτσι  κατά τεκμήριο την νύφη, την πληρώνουν  πάντα οι αδύνατοι. Αλλά   αυτό συμβαίνει και σε κανονικές συνθήκες…! Άρα έχουμε και κρίση  θεσμών  δημοκρατίας ,γιατί  , και μάλιστα  μετά από 5 χρόνια, να είμαι για συμφέροντα του δήμου, εγώ... στο δικαστήριο; Και όχι ο Καλλικρατικός  δήμος Δίου-Ολύμπου… μήπως δεν τον αφορά…;;;
 Το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε ,οι δικαστές επανήλθαν , με άλλα λόγια εκεί που είχαν σταθεί πριν την οικονομική κρίση   στο 2007, ωστόσο με το γνωστό  ‘’Creek-patent’’  από αναβολή σε αναβολή, φτάσαμε, στο  παρόν,και επιτέλους έγινε η δίκη. Μετά από την  καταγγελία του πρώην αντιδημάρχου  του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου Κων/νου Γιάντσιου, κατά της ΕΡΓΟΣΕ διότι αυτή δεν εφάρμοζε  τη μελέτη στα όρια της απαλλοτριωμένης έκτασης , και  δημιουργούνταν η αίσθηση,  ότι γίνονται εξαιρέσεις σε δημότες που ενώ αποζημιώθηκαν συνέχιζαν ,και κατείχαν  την απαλλοτριωμένη έκταση…! Με αποτέλεσμα να μη γίνεται σωστά το έργο κλπ.Παρόλο που το έργο έγινε με χρήματα της Ε.Ε…! η ΕΡΓΟΣΕ δεν ήξερε ποιους δημότες απαλλοτρίωσε...
 Το δικαστήριο , αθώωσε όσους συμμορφώθηκαν και παρατήθηκαν από την απαλλοτριωμένη έκταση. 

Ωστόσο  αθώωσε και  τους <παραβάτες…> δηλαδή αυτούς που ακόμη  κατέχουν την απαλλοτριωμένη έκταση…!

 Διότι ένα άριστο τέκνο της τάξης των ανθρώπων  προσκόμισε  δια -δικηγόρο του, έγγραφο από το 2011 ότι το υπουργείο προτίθεται… να επιτρέψει τους κατέχοντες να αγοράσουν  πίσω  την απαλλοτριωμένη έκταση…! 

Ποιος φέρει τώρα, την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος… ;;;







  Παρόλο που ο δήμος ανατολικού Ολύμπου παρέλαβε το έργο για χρήση…! Παρόλο που οι δημότες της περιοχής , περιμένουν, πότε…  επιτέλους,  να ενταχτούν στο σχέδιο της πόλης…!