ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Πυθαγόρεια Διατροφή.



 Το 95% των ασθενειών θεραπεύει η πυθαγόρεια διατροφή.-----Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.
 

Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».

Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!

Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας - και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.

ΤΟΝ "ΜΠΑΓΙΟΚΟ" ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ "ΣΥΝΕΛΑΒΕ" ΑΠΟΨΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...



Ποιός είναι ο Κώστας Βαξεβάνης που αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ



Το είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης στο δικό του σάιτ ότι θα αποκαλύψει τη λίστα Λαγκάρντ. Ο γνωστός από την τηλεόραση δημοσιογράφος για τις αποκαλύψεις και τα αντι-συστημικά ρεπορτάζ του έγραψε στο koutipandoras.gr : «Πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ, η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια περιφέρεται από συρτάρι σε συρτάρι και από τσέπη σε τσέπη υπουργού, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα μέσο πολιτικού και...
οικονομικού εκβιασμού.

Είναι όντως ξανθιά! (Epic Fail)


Είναι όντως ξανθιά! (Epic Fail)
Δείτε τι χαζομάρα έκανε...


Είναι όντως ξανθιά! (Epic Fail)

Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης Η τουρκοκρατία καλά κρατεί





Παρακολουθώντας κανείς την ηγεμονική πολιτική που ασκεί παγκοσμίως η Αμερι­κή από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμί­ου Πολέμου και δώθε, θα διαπιστώσει εύκολα πως ό,τι δεν πέτυχε με τα όπλα το πέτυχε με τις εικόνες. Το Χόλιγουντ, με αλλά λόγια, αποδείχτη­κε πιο αποτελεσματικό από τη βαριά και διαστη­μική πολεμική βιομηχανία των ΗΠΑ. Το Χόλιγουντ ούτε έκανε αποβάσεις ούτε επέβαλε δικτατορίες. Απλώς κατέστησε την Αμερική υπέρτατο αντικεί­μενο του πόθου – τον τρόπο ζωής, το φανταχτερό της όνειρο.

Γιανναράς: Η πραγματικότητα κραυγάζει την ανάγκη για εξ υπαρχής καινούργιο Σύνταγμα.




Πώς κατακτάται η σοβαρότητα

Του Χρήστου Γιανναρά.
Mε την ψυχραιμία κάποιας απόστασης από τον δημοσιογραφικό σάλαγο, οι παιδαριωδίες που εκτυλίχθηκαν έξω από θέατρο της Aθήνας, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, με αφορμή έργο του Terrens Mc Nally, βεβαιώνουν απαγοητευτικές εκτιμήσεις για τη σοβαρότητά μας των βυθισμένων σε απόγνωση...
Eλληνωνύμων σήμερα.

Aν ήμασταν σοβαροί, η δημοσιογραφία μας δεν θα έπαιζε στο γήπεδο των συντελεστών της παιδαριωδίας και με τους όρους

Ο Ντράγκι καλεί τους Έλληνες να παραδώσουν την Εθνική Κυριαρχία τους.




Ο πρόεδρος της ΕΚΤ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel είπε τα πιο κάτω απίστευτα πράγματα, εντελώς αυστηρά και κοφτά, στέλνοντας καθαρό μήνυμα σε όσους ακόμα δεν το έχουμε αντιληφθεί.

«Κάποιες κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχουν χάσει εδώ και καιρό....
την εθνική τους ανεξαρτησία λόγω του υψηλού χρέους τους. Μόνο αν εκχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία θα έχουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ευρωζώνης».

Δηλαδή τι λέει ο κ. Ντράγκι κυρίως προς εμάς τους Έλληνες την ημέρα του εορτασμού του ΟΧΙ; Ότι έχουμε χάσει ήδη την ανεξαρτησία μας, δηλαδή έχουμε γίνει δούλοι και δεν πρέπει να φέρουμε τώρα αντιδράσεις και στην πλήρη εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στον Επίτροπο που θέλει ο κ. Σόϊμπλε. Μόνο τότε θα βρούμε τη λύτρωση και την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Αυτά να τα συνειδητοποιήσει το 48% των Ελλήνων που ψήφισαν τους ζηλωτές των μνημονίων.



Διέρρηξαν τη ΔΕΥΑΑΝΟ Δ.Δίου-Ολύμπου, έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο και προκάλεσαν καταστροφές.




ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ. ΣΩΡΕΙΑ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ …ΚΑΝΤΗΛΙΑ!


Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας : Δεν θα το επιτρέψουμε!



"ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ", ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΜΑΝΑΤΖΗΣ ΕΝ ΩΡΑ..."ΕΡΓΑΣΙΑΣ"...



ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ TOSOH ΕΙΝΑΙ «ΑΡΩΜΑ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ





                                                        Του Αντώνη Ζαρκανέλα
Δρ.Βιολόγου-Περιβαλλοντολόγου
π. Προϊσταμένου της Δ/νσης Προστασίας Περιβάλλοντος
Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Δεν γνωρίζω αν είναι ενορχηστρωμένη ή όχι η επίθεση της κ. Κατερίνας Κουρίτα και του κ. Νίκου Κουκουτάτσιου που τους χωρίζουν τρεις γενιές κομμουνιστών- καθαρόαιμων-. Σε κάθε περίπτωση είναι χαρακτηριστική του δογματισμού στην σκέψη και της τυποποίησης – copy paste – στην επιχειρηματολογία τους, αν και ο τελευταίος, ως πιo παλαιός, δείχνει να είναι πιο συγκαταβατικός και σίγουρα πιο λογικός. Γεγονός που μπορεί να οφείλεται στο ότι η κ. Κουρίτα είναι κομματικό δημιούργημα της εποχής της ευημερίας και των αγώνων χωρίς τίμημα, ούτε καν του φόβου του κόστους, και γι αυτό πιο επηρμένη. 

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δημοσιεύθηκε στις 29 Οκτ 2012
ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙ.... ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ
http://hellinondaimonia.blogspot.gr/

Η απαγόρευση της ανάρτησης του εθνικού μας συμβόλου σε όλους τους χώρους πολιτισμικής αναφοράς του Ελληνισμού είναι νόμος του κράτους από το 1981, αποτελώντας οδηγό για τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού όλο αυτό το διάστημα.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ!










H ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚH ΛEΣΧΗ THΣΣΤΕΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑΣ
   
ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

‘Οι ανέγγιχτοι’

               


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεπτοκαρυάς