ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι «τιμωροί»



thumb
Τι κι αν η Ν.Δ. έφερε τη χώρα στα χάλια που είναι σήμερα με συντριπτική ευθύνη των δυο διακυβερνήσεων Καραμανλή, κατεδαφίζοντας ό,τι παρέμενε στοιχειωδώς όρθιο στη χώρα. Τι κι αν εξάντλησε την τελευταία δυνατότητα στην ελπίδα και το μέλλον παραδίδοντας με πρωτοφανή πολιτικό κυνισμό την παραγεμισμένη βόμβα για να σκάσει στα χέρια της επόμενης κυβέρνησης; Τώρα τολμά να αποσείσει τους τόνους ευθύνης που τη βαραίνουν για τον εξευτελισμό της χώρας και την εξαθλίωση των πολιτών της, παραδίδοντας σε μια εποχή κατάρρευσης μαθήματα πολιτικής αθλιότητας! Η Ν.Δ. επιχειρεί το αδιανόητο: να μην μετέχει των γιγαντιαίων της ευθυνών, αναλαμβάνοντας μέσα από ένα ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού την ευθύνη της κολοσσιαίας ανευθυνότητάς της.

Γερουλάνος: Σε αναπτυξιακή τροχιά πολιτισμός και τουρισμός



thumb
«Με τη σύζευξη πολιτισμού και τουρισμού, το υπουργείο κατάφερε να δώσει μια αναπτυξιακή διάσταση που δεν υπήρχε στο παρελθόν, παρά τα ελάχιστα κονδύλια», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος από το βήμα ημερίδας για την ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός σημείωσε για το ΕΣΠΑ πως «αν και ξεκίνησε από μηδενική βάση, πλέον η απορρόφηση έχει φτάσει στο 23%, καθώς έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα 378 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 530 εκατομμυρίων ευρώ.

Αποφυλακίζεται ο Εφραίμ



Αποφυλακίζεται ο Εφραίμ!




   Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας.
Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου αντικατέστησαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου Εφραίμ με τους όρους της χρηματικής εγγυοδοσίας ύψους 300 χιλιάδων ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου τόσο από τη χώρα όσο και από τη Μονή Βατοπεδίου, καθώς και τηςυποχρεωτικής εμφάνισής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Α.Τ. της περιοχής.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ