ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πως πιστεύετε ότι θα ήταν η πρώτη συνάντηση ενός πολιτισμένου και ενός...προϊστορικού ανθρώπου; [Video]



Τόσο ίδιοι και τόσο διαφορετικοί...
























armageddon-news

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ "Ε" ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ


ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ(ΔΙΑΣ).

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ή ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ<ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑΤΕ>.

ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ,ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟ <ΟΛΟΝ ΦΩΣ>,ΤΟΝ ΘΕΟ !!!

Η Ελληνίδα "θεά" Ρία μαγεύει τους ιταλούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ο κύβος ερρίφθη! Η απόλυτη σταρ της ιταλικής τηλεόρασης είναι Ελληνίδα και λέγεται Ρία Αντωνίου.


Μπορεί οι κριτές του ιταλικού Dancing with the stars για δεύτερο live...να φιλοδώρησαν την Ελληνίδα καλλονή με χαμηλές βαθμολογίες φαίνεται όμως ότι το κοινό τη λατρεύει και για

Τα δημοσιότερα Οπίσθια!!!!!



Όταν οι celebrities προσφέρουν όλο το... πακέτο



Τα έχουν και το ξέρουν! Κάποιες διάσημες κυρίες ξεχωρίζουν από άλλες με διαφορά... οπισθίων. Οι «ικανότητές» τους αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια ανδρικά βλέμματα παγκοσμίως κάτι που τις έχει οδηγήσει ακόμη και να τα ασφαλίσουν έναντι εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Δείτε κάποια από τα διασημότερα οπίσθια που υπάρχουν στον πλανήτη αυτή τη στιγμή...

Μαγνήσιο κατά του εγκεφαλικού



Σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα, οι άνθρωποι που τρώνε τροφές, όπως πράσινα λαχανικά, ξηρούς καρπούς, πλήρη δημητριακά και φασόλια, οι οποίες είναι πλούσιες σε μαγνήσιο αυξάνουν τις πιθανότητες να αποφύγουν ένα ενδεχόμενο εγκεφαλικό.


3χρονο καρδιολόγο τον αγνόησαν στην Ελλάδα, τον τίμησαν στη Γαλλία!



Κάνει φροντιστήριο για να μάθει γαλλικά!

Ο 73χρονος επίτιμος καθηγητής καρδιολογίας Διονύσιος Κόκκινος, ανακηρύχθηκε από την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής της Γαλλίας αντεπιστέλλον μέλος εξωτερικού. Στην Ελλάδα αντιμετωπίστηκε με τον κλασικό τρόπο. Αγνοήθηκε! Στη Γαλλία τιμήθηκε! Λέει ο ίδιος: "Η σχέση μου με τη Γαλλία ξεκίνησε το 1990, όταν.......

Henry Kissinger


Τρομακτικά σενάρια 


Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Σε συνέντευξή του τόνισε:

«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ.

Ο Ήλιος της Βεργίνας - Η Ιστορία του αρχαίου Ελληνικού συμβόλου


(φώτο: Ελληνικός αμφορέας του 560 π.Χ. που απεικονίζει την θεά Αθηνά με τον Ερμή.

Βλέπουμε χαρακτηριστικά, τον Ήλιο της Βεργίνας, πάνω στην ασπίδα της θεάς Αθηνάς.)

Ο Ήλιος της Βεργίνας (αλλιώς "Αστέρι της Βεργίνας") είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε ευρέως από τους Αρχαίους Έλληνες. Αν και ο Ηλιος της Βεργίνας είναι ένα σύμβολο Πανελλήνιο, έγινε διάσημος λόγω των Μακεδόνων, οι οποίοι το χρησιμοποιούν ως σύμβολο της δυναστείας Αργεαδών στο Βασίλειο της Μακεδονίας. ...
Ο τυπικός Ήλιος της Βεργίνας, αποτελείται απο 16 ακτίνες. Μπορούμε επίσης να τον δούμε και με 12 ή ακόμα και 8 ακτίνες του Ήλιου. Ο Ήλιος με τις δεκαέξι ακτίνες αντιπροσωπεύει τα εξής: Οι 4 ακτίνες αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία της φύσης, ΓΗ - ΘΑΛΑΣΣΑ - ΦΩΤΙΑ - ΑΕΡΑΣ και οι υπόλοιπες 12 ακτίνες αντιπροσωπεύουν τους 12 Θεούς του Ολύμπου.
(Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα αριστερά, που επεξηγεί τις ονομασίες των 16 ακτίνων.)

Ταξίδια Αρχαίων Ελλήνων σε Ασία και Αμερική




Υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την παρουσία των Ελλήνων κατά τους αρχαίους χρόνους στην Αμερικάνικη ήπειρο .
 Πλήθος ευρημάτων (Αρχαιολογικά, γλωσσολογικά κλπ), μερικά από τα οποία τα παραθέτουμε στις σελίδες μας , έχουν βάλει διάφορους ερευνητές σε σκέψεις και είχαν σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά.

Βρεθηκαν:
  • Αρχαιολογικά ευρήματα : αρχαία κλασικά θέματα όπως το κεφάλι της Μέδουσας , ο Ηρακλής με λεοντή και ρόπαλο.... αγγεία με μαιάνδρους κ.α., αλλά και πολλά οικοδομήματα, φρούρια, κλπ) που είναι συχνά ευρήματα από αρχαιολογικούς χώρους του Περού και άλλων περιοχών.
  • Γλωσσολογικά ευρήματα : πολλές τοπικές διάλεκτοι (Κετσούα, νήσοι Χαβάη κλπ) έχουν βάση την Ελληνική γλώσσα και μάλιστα με πλήθος Ελληνικών λέξεων (π.χ. στα νησιά Χαβάη ευρέθησαν 1108...Ελληνογενείς λέξεις .

ΤΟΥΡΚΙΑ....φυλη μουσουλμανων που μιλαει αρχαια ελληνικα!!!


Independent: Η φυλή που μιλάει αρχαία ελληνικά!

Independent: Η φυλή που μιλάει αρχαία ελληνικά!
 
Μπορεί οι περισσότεροι νεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα... όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία.

Νέα σενάρια σοκ για ευρώ=1.530 δραχμές !!!


Δεδομένη θεωρούν αναλυτές της αγοράς συναλλάγματος τη σημαντική υποτίμηση του νομίσματος της Ελλάδας, όπως και αν θα λέγεταιΔεδομένη θεωρούν αναλυτές της αγοράς συναλλάγματος τη σημαντική υποτίμηση του νομίσματος της Ελλάδας, όπως και αν θα λέγεται