ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Αναπόφευκτο» νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους.



Αναπόφευκτη θεωρεί μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ο Γερμανός Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για θέματα Ενέργειας, Γκούντερ Έτινγκερ σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου σε κλειστό κύκλο στελεχών του SPD, τις οποίες επικαλείται...
η εφημερίδα «Bild».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σε άρθρο με τίτλο «17,5 δισεκατομμύρια χαμένα;», στο πλαίσιο ομιλίας του σε Γερμανούς

Αϊνστάιν: ένας ιδιαίτερος εγκέφαλος.



Ο εγκέφαλος του Άινσταϊν πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια μετά το θάνατο της μεγαλοφυΐας -ακόμα και σήμερα, μεγάλα τμήματά του παραμένουν αγνοούμενα. Τώρα, όμως, φωτογραφίες που είχαν μείνει ξεχασμένες για δεκαετίες επιβεβαιώνουν ότι ο ιδιαίτερος Δρ Άινσταϊν είχε και....
ανατομικά ιδιαίτερο μυαλό.

Μεταθανάτια απαγωγή

Η ιστορία ξεκίνησε το 1955, όταν ο Άινσταϊν πέθανε στο Πρίνστον του Νιού Τζέρσι σε ηλικία 76 ετών. Πριν ακόμα πάρει έγκριση από την οικογένεια και τον

Ο κύβος ερρίφθη: Διεθνής έλεγχος παντού!!!




Πιθανότατα σήμερα θα καταθέσει η κυβέρνηση τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, για τις τελευταίες εκκρεμότητες στη συμφωνία με την τρόικα, οι οποίες βρέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει του Eurogroup της Τρίτης.

Πρόκειται για τη δημιουργία του Μηχανισμού Επίτευξης Στόχων και του...
κανονισμού λειτουργίας του λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου θα κατατεθούν τα χρήματα της βοήθειας και από τον οποίο θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας.

Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου - πράξεις εγκληματικές και βάρβαρες




Της Λίνας Μεταξάτου
Με τρόμο, σαν να περνούσαν ερπύστριες τανκ έξω από το σπίτι μου, άκουσα τις τρομερές αυτές ειδήσεις που μοιάζουν να έρχονται από τα βάθη ενός κόσμου τελείως  απολίτιστου και απολυταρχικού.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα  επιβάλλονται  αυτόματες ρήτρες και απολυταρχικές  ρυθμίσεις με....
Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που διαλύουν κάθε ψευδαίσθηση δημοκρατίας στη χώρα και στην Ευρώπη και οδηγούν οριστικά στην καταπάτηση κάθε έννοιας Δικαίου και συνταγματικής τάξης. 

Το ΔΝΤ αποφασισμένο να δώσει λύση.




Η Κριστίν Λαγκάρντ προσέρχεται στο Eurogroup αποφασισμένη να προτείνει οριστική λύση για την Ελλάδα, ενώ επικρατεί γενικότερος προβηματισμός σχετικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ έρχεται...

Ευρω-αντιγερμανισμός.



Του Γιώργου Δελαστίκ
Σαρώνουν τα αντιγερμανικά αισθήματα μεταξύ των λαών της νότιας, ιδίως, Ευρώπης. Για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη σταδιακή κατασίγαση του δικαιολογημένου μίσους κατά της Γερμανίας εξαιτίας των θηριωδιών των ναζιστικών δυνάμεων κατοχής

Κατεδαφίζονται οι ΟΤΑ.



Με ανακοίνωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, Τέρενς Κουίκ, θίγει το ζήτημα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναφέροντας πως «Η κυβέρνηση Σαμαρά εκτελώντας τις εντολές της Τρόικας, κατεδαφίζει οριστικά σε συνδυασμό με το Μνημόνιο ΙΙ και το Μνημόνιο ΙΙΙ, ό,τι έχει απομείνει από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης», προειδοποιώντας πως «Είναι θέμα ολίγων μηνών να προστεθούν στον κατάλογο των 1,5 εκατομμυρίων ανέργων και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ :

Eisai omorfi... STAVENTO...oneiraki