ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

«Aυτοαξιολόγηση» κατά Mποστ.



Του Χρήστου Γιανναρά
Μ​​​​ια κρίση χωρίς ιστορικό προηγούμενο»: Hταν τίτλος σε ένα από τα «αφιερώματα» της «K», αλλά και σύνοψη της εικόνας που σχηματίζει ο Eλληνας για τον τόπο του καθημερινά. H εικόνα γεννάει όχι απαισιοδοξία ή θλίψη, αλλά πανικό και παράλυση.

Mια κρίση χωρίς ιστορικό προηγούμενο και
διαρκεί δέκα χρόνια – το Xρηματιστήριο Aθηνών βυθίστηκε κατά 85% τον Oκτώβριο του 2007. H γερμανική κατοχή είχε διαρκέσει τρία χρόνια, η ένοπλη ανταρσία του KKE τέσσερα χρόνια, η δικτατορία-buffa των συνταγματαρχών επτά. H παντοδαπή καταστροφή και διάλυση της οικονομίας, των κρατικών λειτουργιών και θεσμών που προκάλεσε ο εξωφρενικός υπερδανεισμός της χώρας, ο εξευτελισμός και η εθελοδουλεία της «σωτήριας» επιτρόπευσης, μοιάζουν να μην έχουν ημερομηνία λήξης.

Πεκίνο προς Ουάσιγκτον: Σταματήστε τις κυβερνοεπιθέσεις!

Η Κίνα κάλεσε χθες τις Ηνωμένες Πολιτείες να 'σταματήσουν τις κυβερνοεπιθέσεις' μετά την αποκάλυψη από τον ιστότοπο Wikileaks ενός προγράμματος ηλεκτρονικής πειρατείας από την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, τη CIA.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. «ΑΘΩΟΤΗΤΑ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ


Μετά την επίσημη αποκάλυψη του σχεδίου των μεγάλων της Ευρώπης για την ΕΕ των πολλών ταχυτήτων, τώρα πλέον ξέρουμε το μέλλον που επιφυλάσσουν για μας.

Ο ξεκάθαρος πια στόχος είναι να γίνει μια ΕΕ
ανταγωνιστική στη διεθνή παγκοσμιοποιημένη οικονομική σκηνή. Δηλαδή μια ΕΕ με χαμηλό κόστος παραγωγής.

Τούρκοι διπλωμάτες ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελβετία.

Τούρκοι υπήκοοι με 
Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει το θέμα ως
«πιθανή δοκιμασία» για τις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία, καθώς ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δεύτερος τη τάξει τούρκος διπλωμάτης στη Βέρνη, με την οικογένειά του, αφότου αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη διαταγή να επιστρέψει στη χώρα του, φοβούμενος ότι θα πέσει