ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

«Δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους των Ελλήνων, όμως...» Υπέρ του Grexit ο υποψήφιος πρέσβης του Τραμπ στην ΕΕ

Ο κ. Μάλοχ, οικονομολόγος στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ, έχει εκφραστεί επανειλημμένα με έντονο σκεπτικισμό για την ύπαρξη του κοινού νομίσματος και για την ίδια την ευρωπαϊκή ενοποίησηΥπέρ του Grexit ο υποψήφιος πρέσβης του Τραμπ στην ΕΕ

Την γνώμη ότι θα ήταν προτιμότερο για την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη εξέφρασε ο Τεντ Μάλοχ, ο άντρας που έχει επιλέξει ο Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Σύμφωνο καινοτομίας για την Ελλάδα.

Στο φάντασμα του Grexit που επιστρέφει αναφέρεται η FAZ ενώ η SZ φιλοξενεί άρθρο γνώμης του Αλ. Κρητικού, ο οποίος προκρίνει ένα ‘σύμφωνο καινοτομίας’ ως λύση για την Ελλάδα.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σε εκτενές ρεπορτάζ της αναφέρεται στο
φάντασμα του Grexit και γράφει: «Το ενδεχόμενο του Grexit φαίνεται να ξεχάστηκε γρήγορα

Για Ευρώπη πολλαπλών ταχυτήτων μίλησε η Μέρκελ.




Για πρώτη φορά η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκανε λόγο για μία Ευρώπη πολλαπλών ταχυτήτων, στον απόηχο των εργασιών της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., που πραγματοποιήθηκε στη Βαλέτα της Μάλτας. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Deutsche Welle, η Μέρκελ, συμφωνώντας με
τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ότι μια Ευρώπη διαφορετικών ταχυτήτων έχει νόημα,

Βαρουφάκης: Καταρρέουσες οι ψευδαισθήσεις του Μαξίμου.


Για καταρρέουσες ψευδαισθήσεις του Μαξίμου κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», καλώντας τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ρήξη με τους δανειστές.

«Η σχεδίαση του παράλληλου συστήματος πληρωμών είναι έτοιμη από το

Αύξηση 800% στις πωλήσεις Porsche στην Ελλάδα της κρίσης.



Με άνοδο των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων έκλεισε ο Γενάρης, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες του
 seleo.gr (αναμένονται τα τελικά νούμερα από την ΕΛΣΤΑΤ) πουλήθηκαν σχεδόν 6.650 αυτοκίνητα, με τα περίπου 3.000 από αυτά να αφορούν εταιρικές πωλήσεις, αποτέλεσμα της αλλαγής του νόμου για τα leasing.

Στο ΣτΕ οι δικηγόροι για το ασφαλιστικό.


Ομάδα δικηγόρων και καθηγητών Πανεπιστημίων και Νομικών Σχολών θα αναλάβουν την προσφυγή που θα καταθέσουν οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου, σύμφωνα με απόφαση που πήρε το Σάββατο η Ολομέλεια των προέδρων τους.