ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Θα ήθελε να είχε 11 Καμπιάσο...

http://www.gazzetta.gr/
Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει στο Gazzetta.gr για τον ξεχωριστό Καμπιάσο, τον Λεάλι και τα συνεχόμενα λάθη του και το πρώτο δείγμα του Βούζα με Μπεσίκτας.

Θα ήθελε να είχε 11 Καμπιάσο...
Είναι τέτοιες οι ποδοσφαιρικές στιγμές που λες ότι πραγματικά θα ήθελες να είχες 11... Καμπιάσο στο γήπεδο. O 36χρονος "Κούτσου" που για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε... δάσκαλος και προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ένα παιχνίδι... αποδείξεων με την ισχυρή Μπεσίκτας του μπάτζετ των πολλών εκατομμυρίων ευρώ και αστεριών όπως οι

Λαγκάρντ: Ή θα γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος και θα βάλουμε χρήματα, ή θα μείνουμε εκτός.

Νέο μήνυμα για το χρέος της Ελλάδας, αλλά και την ανάγκη μεταρρυθμίσεων, έστειλε η Κριστίν Λαγκάρντ, σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της οργάνωσης CSIS Smart Women, όπως μεταδίδει από την Ουάσινγκτον ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.

Βαρουφάκης: Να δώσει η ΕΚΤ τη νομική γνωμοδότηση για το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών


Τη δημοσιοποίηση της «μυστικής» νομικής γνωμάτευσης με την οποία ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι σταμάτησε την παροχή ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες τον Ιούνιο του 2015 και οδήγησε στο κλείσιμό τους ζήτησαν την Τετάρτη ο τέως υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γερμανός ευρωβουλευτής του Die Linke, Φάμπιο Ντε Μάσι.

Βloomberg: Τα σενάρια διάλυσης και... διάσωσης της Ευρωζώνης.

Τρία σενάρια διάλυσης και τρία σενάρια διάσωσης της Ευρωζώνης παρουσιάζει το πρακτορείο Bloomberg, εν όψει μίας σειράς κρίσιμων γεγονότων, τα οποία αναμένεται να καθορίσουν τη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη πορεία της Γηραιάς Ηπείρου.

Τα τρία σενάρια διάλυσης