ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο 26ος Oρειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου



Γρηγόρης Παπαχρήστος για τα απόβλητα : «Να αποσυρθεί το αίτημα»



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimyP0gNtg1NBpmVrZaUIz3gjhlUTUDNLIlRafrKCyXQDXA4JooatB_aAayf_4nun4v9a5NrdXwMkMoq7nvC-RMy-SNyozxIcS7y_m-xsjksdBhfP7UwMJeaVHnX2EGPkn4k__-GAa1jWY/s400/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%9F%CE%A3++%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A5+1_.jpg




  Ο πρώην Δήμαρχος Δίου και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος ξεκαθάρισε τη θέση του : Να αποσυρθεί το αίτημα της αποθήκευσης των αποβλήτων στο «Ξηροκάμπι» του Λιτοχώρου.

TΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΑΔΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ......



toaftonoito.blogspot.gr

Υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου



Έχει συνδέσει το όνομά του με γλωσσικές εκφράσεις, μύθους, αστρολογικές προβλέψεις, ακόμα και σπάνια φυσικά φαινόμενα. Το«μπλε φεγγάρι», δηλαδή η πανσέληνος, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα, θα συμβεί σήμερα Παρασκευή, συνοδευόμενο από πλήθος εκδηλώσεων.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που εμφανίζεται κάθε 2,5 χρόνια περίπου. Τα περισσότερα έτη έχουν δώδεκα πανσελήνους, ωστόσο κάθε ημερολογιακό έτος περιλαμβάνει δώδεκα σεληνιακούς κύκλους και έντεκα ημέρες ακόμη. Όταν αυτές αθροίζονται, εμφανίζεται ένα επιπλέον φεγγάρι.

Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για σπίτια χωρίς πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.


Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος
προβλέπει υψηλά πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε περίπτωση που δεν διαθέτουν Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) και δεν έχουν εκπονήσει ενεργειακή επιθεώρηση θέρμανσης και κλιματισμού.

Το νομοσχέδιο ονομάζεται «Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων» και δόθηκε χθες σε ηλεκτρονική διαβούλευση. Προβλέπει ότι είναι υποχρεωτική η έκδοση ΠΕΑ για τους ιδιοκτήτες κτιρίων ή κτιριακών μονάδων στις εξής περιπτώσεις :