ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ....ΣΤΗ  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ...ΤΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...!!ΤΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ...

Shell: Συνεχίζεται η διαρροή πετρελαίου στη Βόρεια Θάλασσα




…ωστόσο η ποσότητα πετρελαίου που διαρρέει τώρα είναι μικρότερη



Τη συνέχιση της διαρροής ποσοτήτων πετρελαίου στη Βόρεια Θάλασσα από αγωγό της ο οποίος έχει υποστεί ρήγμα, αναγνώρισε την Τρίτη ο πετρελαϊκός όμιλος Royal Dutch Shell, εντούτοις υποστήριξε ότι η ποσότητα πετρελαίου που διαρρέει πλέον είναι μικρότερη.



Η Shell ανακοίνωσε ότι περίπου 216 τόνοι πετρελαίου, που ισοδυναμούν με 1.300 βαρέλια, έχουν διαρρεύσει στη Βόρεια Θάλασσα, αλλά ότι η ποσότητα του πετρελαίου που διαρρέει μειώθηκε μετά το σφράγισμα ενός φρέατος. Η εταιρεία δεν είναι μέχρι στιγμής σε θέση ανακοινώσει πότε θα σταματήσει η διαρροή.



"Η ποσότητα πετρελαίου που διαρρέει έχει μειωθεί στα περίπου δυο βαρέλια την ημέρα", δήλωσε στο ραδιοσταθμό του BBC, ο Γκλεν Σέιλι, τεχνικός διευθυντής των επιχειρήσεων εξόρυξης της Shell στην Ευρώπη.



Το Reuters αποκάλυψε το Σάββατο ότι η διαρροή του πετρελαίου από τον αγωγό που συνδέεται με την πλατφόρμα εξόρυξης Γκάνετ που ανήκει στη Shell και στην Exxon Mobil Corp και η οποία βρίσκεται 180 χιλιομέτρων ανοιχτά του λιμανιού Αμπερντίν, της Σκωτίας, είχε αρχίσει δυο ημέρες πριν το αποκαλύψουν οι αρχές ή η εταιρεία.



Ο Σέιλι δικαιολόγησε την αρχική σιωπή του πετρελαϊκού ομίλου λέγοντας ότι η διαρροή εντοπίσθηκε σε περίπλοκη υποθαλάσσια υποδομή. Ο Σέιλι δήλωσε ότι η Shell πιστεύει ότι το πετρέλαιο που έχει διαρρεύσει δεν θα φθάσει στις ακτές.



skai.gr

Του Ολυμπου και των ακτων του....








Οι φιλοι ψαραδες αποκαμωμενοι....Για αλλους μιλαμε, ο καπεταν - Κωτσος δεν κουραζεται ποτε !!!







Στο ξεψαρωμα και ο καπεταν-Χρηστος...Λιγα τα ψαρια αλλα τωρα (πανε 2 χρονια), που οι "πανεξυπνοι" της περιφερειας απαγορευσαν το...ψαροντουφεκο, και θα γεμισει ψαρια και παλι ο Θερμαικος...!!!







Λεπτοκαρυα...Γεμισε 10 μερουλες αυτες τις τελευταιες μερες του Αυγουστου....Μεχρι τωρα και με 20ρικακι εβρισκες μια χαρα διαμερισμα και παλι αδεια ηταν...

Πληροφοριες λενε, οτι θα πεσουν πολλα κανονια και πολλοι ξενοδοχοι και ιδιοκτητες διαμερισματων θα μεινουν απληρωτοι...







Δεσποζει το καστρο του Πλαταμωνα...Σιωπηλο ξεροντας οτι οι μερες που θα ρθουν θα θυμιζουν τις μερες της "δοξας' του !!!

(απ την αναποδη)



















Κι ο τενορος Τενορμαν(Γιωργος Τζιουβαρας), ξεκουραζει την φωναρα του, στην γενετειρα του, τραγουδωντας χαλαρα για την οικογενεια και τους φιλους του









Το τσουναμι δεν...ηρθε ακομα αλλα ο Σεπτεμβρης πολυ κοντα ειναι...

Κι οι μερες που ρχονται θα ειναι πολυ αγριες



Και τοτε ο ..Διας θα θυμωσει, ο Ολυμπος θα γεμισει χιονια, παγωνια,κρυο(ειναι και το πετρελαιο πανακριβο πλεον...).





Πως θα ζεσταθουμε συνελληνες???





ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...





ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ...





ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ...





Αριστοφανης



ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ.








Νέος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Λαλούμη ορκίστηκε ο 34χρονος Βασίλης Παπαδημητρίου, που κατάγεται από το Λιτόχωρο.

Η ορκωμοσία του έγινε στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο γραφείο του δημάρχου, ενώπιον του αναπληρωτή δημάρχου, Γιώργου Φαρμάκη, παρουσία και της διευθύντριας του δήμου, Ελένης Σοφιανίδου.

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο με βάση τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν.3852/2010: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ

Μετά την εκφώνηση του όρκου, ο κ. Γ.Φαρμάκης απευθυνόμενος στον νέο δημοτικό σύμβουλο ευχήθηκε: «Αγαπητέ Βασίλη, έρχεσαι να αναπληρώσεις το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του ο αδόκητος θάνατος του προέδρου μας, του Μιχάλη Λαλούμη.

Αναλαμβάνεις καθήκοντα σε μια δύσκολη συγκυρία, γι αυτό και σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος και να έχεις μια γόνιμη και δημιουργική θητεία.

Σε καλωσορίζω λοιπόν στο δημοτικό μας συμβούλιο και σε διαβεβαιώνω ότι δεν περισσεύει κανείς, χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, χρειαζόμαστε επομένως και τη βοήθειά σου προκειμένου όλοι μαζί να πορευτούμε τον δύσκολο δρόμο της οργάνωσης και της προοπτικής του νέου μας δήμου προς όφελος των πολιτών και του τόπου».

Ο αναπληρωτής δήμαρχος ευχήθηκε στον νέο δημοτικό σύμβουλο να έχει «καλή δύναμη και καλή επιτυχία» στο έργο του ενώ ο Βασίλης Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τόσο τον κ. Γ.Φαρμάκη όσο και την κ. Σοφιανίδου για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν αλλά και για την ενημέρωση που είχε ως προς τη συμμετοχή του στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου γεννήθηκε το 1977, είναι πτυχιούχος του τμήματος λογιστικής της σχολής διοίκησης οικονομίας και έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Δούλεψε ως οικοδόμος για κάποια χρόνια ενώ σήμερα εργάζεται στον φούρνο του πεθερού του στη Λεπτοκαρυά.

Είναι παντρεμένος με τη Φώφη Κατσαρού και έχει δυο γιους.

Υποψηφιότητα έθεσε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2010 με τον συνδυασμό του εκλεγμένου δημάρχου, Γιώργου Παπαθανασίου, έλαβε 355 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος.

Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Τετάρτη, Αύγουστος 17, 2011

Σχετικά με Λεπτοκαρυά




Αυτά είναι σε καθημερινή βάση φίλοι αναγνώστες. Ο κάθε ένας κάνει ότι του "καπνίσει" χωρίς να υπολογίζει τίποτα και κανέναν. Γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο αφού δεν τηρείται απολύτως τίποτα.Ο άλλος παρκάρει το μισό αμάξι στο πεζοδρόμιο και το άλλο μισό στο δρόμο. Αν τύχει να περνάνε αυτοκίνητα και από τις δυο πλευρές ζήτω που καήκαμε. Τα μηχανάκια δε άστο....Οι τουρίστες νομίζουν πως βρίσκονται σε πίστα αγώνων. Οικογένειες περπατάνε και στην άκρη του δρόμου(αφού τα πεζοδρόμια δεν τους χωράνε) και τα μηχανάκια περνάνε από δίπλα τους με πολλά χιλιόμετρα και με ένα θόρυβο που νομίζεις πως περνάει F-16 από δίπλα σου.Τα παράπονα των ανθρώπων ντόπιων και τουριστών πολλά. Η Πλάκα είναι πως η αστυνομία ενώ τα γνωρίζει όλα αυτά δεν κάνει τίποτα γιατί όπως λέει δεν έχει προσωπικό και τι να πρωτοπρολαβει. Βέβαια όταν είναι να χαρίσει χαρτάκια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων έρχονται 2-3 αστυνόμοι, παρκάρουν και μοιράζουν τις κλήσεις. Πριν καιρό ένας κύριος έκανε παράπονα σε έναν αστυνομικό που "έκοβε" κλήση σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, λέγοντας πως όλο το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί από την ηχορύπανση των μηχανοκίνητων και ο αστυνομικός του απαντάει γραφοντας την κλήση : ..."κανουμε ότι μπορουμε" (τίποτα δηλαδή)...!!! Ανάπτυξη - ανάπτυξη - ανάπτυξη...

ΑΜΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ