ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ - ΟΡΦΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ...ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2012




ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

«Η Ελλάδα θα παραμείνει χρεοκοπημένη»...




Την άποψη ότι ελάχιστα αλλάζει στην κατάσταση της Ελλάδας το δεύτερο πακέτο στήριξης που συμφωνήθηκε στο Eurogroup, εκφράζει ο γερμανός καθηγητής Οικονομικών Μαξ Όττε.

Οι Έλληνες αιμορραγούν από τα μέτρα λιτότητας και οι τράπεζες επιβιώνουν λέει ο Μαξ Όττε σε συνέντευξη του προς τη Γερμανική Ραδιοφωνία (Deutschlandfunk). H απόφαση του Eurogroup δύσκολα θα....
αλλάξει την ελληνική πραγματικότητα λέει γερμανός οικονομολόγος και εξηγεί:«Είναι ίσως ένα μικρό βήμα στη σωστή κατεύθυνση αλλά εξακολουθεί να κινείται στην παλαιά δομή. Εμείς οι βορειοευρωπαίοι της ΕΕ δίνουμε χρήματα, τα οποία εισπράττουν οι τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα συνεχίζει να καταβάλει τους τόκους της, οι Έλληνες αιμορραγούν με μέτρα λιτότητας και οι τράπεζες επιβιώνουν. Επί της αρχής δεν έχει αλλάξει κάτι».

«Τα μέτρα λιτότητας να πνίγουν την ανάπτυξη»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑ-ΛΕΩΝ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...!

 ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΣΤΟ
 ΠΑ-ΛΕΩΝ
ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ-ΟΡΦΙΚΗ  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ  ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ...!
 ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012

 αφού ήδη έχει  καταγράψει την τελευταία τουριστική περίοδο, μια σειρά  προβλημάτων της καθημερινότητας, στην παραλία του Νέου Παντελεήμονα  και με γνώμονα,  την εμπειρία, σε σχέση με την αντιμετώπιση των προβλημάτων… τις αδυναμίες του δήμου  ,αλλά και τις δυνατότητες, από πλευράς των  αρμοδίων του Δήμου,   πιστεύοντας ότι με την ίδρυση ενός συλλόγου, θα ενισχύσουν συνολικά  την δυναμική , διεκδικώντας τα αιτήματα .

 Πολλοί αναφέρθηκαν , ότι έχουμε αρκετούς συλλόγους, και ότι, ίσως πριν συσταθεί ένας νέος σύλλογος με αρμοδιότητα, όπως είπαν την καθαριότητα, τουλάχιστον να επανεξεταστεί μήπως, από τούς υπάρχοντες συλλόγους μπορεί να αντιμετωπιστεί ,το πρόβλημα.


 Πολλοί το αντιμετώπισαν  θετικά, εάν και εφόσον, είναι η πρωτοβουλία της νεολαίας ,και ζήτησαν ακόμη και καινοτόμο καταστατικό, για να μπορούνε σε σχέση με το περιβάλλον, και αλλά προβλήματα να αναδειχτούνε,  και να αντιμετωπιστούνε ...!


Κωνσταντίνος Γιάντσιος …επειδή οι αρμόδιοι δεν σας τα λένε, θα καλύψω κάποιο κενό τούς, είμαστε στο Ποσειδών Παλλάς μια μονάδα πρότυπο στον τουρισμό…! Εδώ μπροστά στη θάλασσα, σχεδιαστήκαν, οι εκροές του Βιολογικού  Νότιας Πιερίας…Εσείς στη παραλία του παντελεημονα είστε ακριβώς δίπλα, και σας αφορά…!

    π.χ. Το μοντέλο να εκρέουν τα απόνερα στη θάλασσα απέτυχε πανελλαδικός …δηλαδή η λειτουργία, των Βιολογικών στη χώρα απαιτούσε   πολλές δειγματοληψίες σε καθημερινή βάση, η οποίες ως γνωστών δεν τηρηθήκαν…!Με αποτέλεσμα στης 8/3/2011 με την ΚΥΑ 354 Β θεσπίστηκε πανελλαδικά η επαναχρησιμοποίηση των υδάτων, για άρδευση, που σημαίνει όχι στη θάλασσα…!
Ωστόσο στο Βιολογικό της Νότιας Πιερίας 7/2/2012 Α.Π.οικ.195954 έχουμε ανανέωση περιβαλλοντικών όρων, και εκκρεμούσε από το 2005 και μαζί  , έχουμε και πανελλαδικός την μοναδική  Τροποποίηση, που σημαίνει ότι νόμοποιούνε το παλιό αποτυχημένο μοντέλο…! Το οποίο θα υποβαθμίσει  τη θάλασσα μας εάν και εφόσον, αυτό υλοποιηθεί …Ωστόσο, δεν μιλάει κανείς… θα ζητήσουν όμως οι αρχιτέκτονες, την ψήφο σας…!!!!!!!
  Και ρωτώ εσάς τους νέους…;;;
Όπως , διατυπώθηκε, από την ακροαματική διαδικασία, ο δήμος δεν μπορεί ούτε ... στα απλά να είναι αποτελεσματικός…;;;;
Και θα είναι ο δήμος Δίου – Ολύμπου, αποτελεσματικός στις πολλές δειγματοληψίες που απαιτούνται  σε καθημερινή βάση, η οποίες ως γνωστών πανελλαδικά δεν τηρηθήκανε…;τούς έχετε ακόμη εμπιστοσύνη...;
Πότε, θα σταματήσουν τα πειράματα εις βάρος της Νότιας Πιερίας…;;;







Κωνσταντίνος Γιάντσιος 

Οι Φούσκες Δεν Ξεφουσκώνουν, Μόνο Σκάνε


Ανάπτυξη και πραγματικό εισόδημα μπορεί να προσφέρει μόνο ο ιδιωτικός τομέας μέσα από το επιχειρείν και την παραγωγική διαδικασία.

Του Γιώργου Καισάριου , www.capital.gr, 20.2.12
(καθώς περιμένουμε το PSI που έχει καταντήσει γεφύρι της Άρτας…)