ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ- ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΤΖΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟ ΜΠΟΡΙΣ ΜΕΣΤΣΑΝΟΒ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ MEDITERRANEN HOTELS.




ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΟΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ


ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα στις «γαλάζιες σημαίες»



Διαβάστε για την παγκόσμια διάκριση της χώρας μας που την ανακηρύσσει δεύτερη στον κόσμο σε ότι αφορά τις καθαρότερες παραλίες (Vid)
Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο ανάμεσα σε 48 χώρες, σε ότι αφορά τις πιο καθαρές ακτές. Για την ακρίβεια «κέρδισε» 394 γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες και άλλες 9 για τις μαρίνες της.

Οταν σε Κυβερνούν κατώτεροι...και με τη ψήφο σου σκοτώνεις το μέλλον των παιδιών σου



του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ--

ΚΑΠΟΤΕ ο Α. Λίνκολν έλεγε ότι ” Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.”
Όταν στα άρθρα μας μιλούσαμε για Επανεκκίνηση της Δημοκρατίας είχαμε απόλυτο δίκιο για το απώγειο του κουρελιάσματος της ιδέας που κατάντησε περιφερόμενη ατραπός στα.....
τηλεοπτικά δελτία, στις ανούσιες συζητήσεις και κυρίως όταν την ξεστομίζουν άνθρωποι που δεν πίστεψαν ποτέ σε αυτή. Δυστυχώς δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς μόνο ο αδιανόητος βουλευτής της Αυγής, αλλά πριν από εκείνον οι όμοιοι του στα έδρανα της Βουλής φρόντισαν να την απαξιώσουν.

H εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπορούσε θρίαμβο...






  Η πρεμιέρα της εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας συνοδεύτηκε με ισοπαλία, 1-1 στη Βαρσοβία απέναντι στους γηπεδούχους Πολωνούς. Αλλά ο ρέφερι Καρμπάγιο αδίκησε την ... ομάδα του Σάντος με την πολύ αυστηρή αποβολή του Παπασταθόπουλου, ενώ ο Καραγκούνης δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι και να δώσει τη νίκη. Εναν πολύτιμο βαθμό πήρε η εθνική, λοιπόν, κόντρα στούς γηπεδούχους Πολωνούς.

AI SE EU TE PEGO -- Dans...!!!

ΗΣΙΟΔΟΣ: ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΗ

Mοιράστηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε πλασματικές υπερωρίες και επιτροπές «μαϊμού»



«Ό,τι είναι νομιμοφανές, δεν είναι και νόμιμο»... Χρειάστηκε να φτάσει η χώρα στο χείλος της αβύσσου, για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να μπορεί πλέον το ελληνικό δημόσιο να ανακτήσει όσα -διαπιστωμένα μετά από ελέγχους και πορίσματα- ανακάλυψε πως επί χρόνια και δεκαετίες τρώγανε τα πάσης φύσεως «τρωκτικά», με νομιμοφανείς όμως τρόπους.


Με έγγραφό του το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους «στέλνει σήμα» στους δημοσιονομικούς ελεγκτές ότι πλέον ο αγώνας τους και οι έλεγχοι που διενεργούν, θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και θα οδηγούν και σε ανάκτηση των χρημάτων, από όσους διαπιστώνεται πως παρατύπως "τα τσέπωναν", χωρίς να σκοντάφτουν σε νομικίστικα και άλλης φύσεως εμπόδια που ως τώρα εμπόδιζαν την είσπραξή τους.


ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΚΑΝΕΛΛΗ-«δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα».



Τα άκρα καταστρέφουν τη χώρα. Η παροιμία «δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα», έγινε γνωστή, σύμφωνα με τις επικρατέστερη εκδοχή, από τον Κολοκοτρώνη.
Ο Γέρος του Μοριά, πριν την έναρξη της επανάστασης, βρίσκεται στη Ζάκυνθο και πληροφορείται για τη διαμάχη μεταξύ του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και του τότε τσάρου της Ρωσίας, για τον έλεγχο της Πολωνίας.
Ο Κολοκοτρώνης ρώτησε να μάθει ποια είναι η Πολωνία. Όταν πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για ένα κράτος που ούτε Ρωσικό, ούτε Γαλλικο είναι, σχολίασε: «Δύο ψυχικοί (γάιδαροι) μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα».