ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ....... ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

Εκ των Λειβήθρων  Ορμώμενος
Κων/νος Γιάντσιος


 Τα παρακάτω παρατίθενται εδώ ενδεικτικώς. Διαμαρτυρόμενα λόγια των πολιτών που επιλέγουν τον προαστιακό, για τις όποιες μεταφορές τους . Λόγια που πολύ περισσότερο, θα έπρεπε να εισακουστούν από τούς αρμόδιους ,αλλά και από τούς υπαλλήλους του ΟΣΕ, αλλά και από την ίδια  την πολιτεία, η οποία δεν πρέπει να μένει αμέτοχη  , και μόνο έτσι μπορούν  να αποκαθιστούν ,δυσλειτουργίες , για μια αρμονική λειτουργία των μέσων  μεταφοράς .
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΚΑΙ  ΚΑΛΟΚΟΙΤΑΖΌΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ...!!!
Το εκπληκτικό φαινόμενο της ανθρώπινης  ανικανότητας, εδώ σε όλο της το μεγαλείο, δεν είμαστε προφήτες αλλά ερμηνεύουμε την πραγματικότητα ...!
Την θέληση, και την ικανότητα αυτή των πολιτών να ταξιδέβουν με τον προαστιακό, ποιος τους  ΣΤΕΡΕΙ…;;;; ΤΟ ΧΙΟΝΙ…;  ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ…;  ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ , ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ …; ΆΡΑΓΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝΕ…;  Η ΑΠΕΡΓΙΑ,, ΤΡΙΤΗ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ… ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ… ;;; Η ΜΗΠΩΣ , ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ  ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ  …;;;
  Η μήπως εσείς εκεί στο ΟΣΕ έχετε πεπαιδευμένη σκέψη, και ανήκετε στους σοφούς, με  παιδεία και υψηλή ευφυΐα..!. ΒΕΒΑΙΩΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ…! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΕΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ,, ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ…!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: