ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εσώρουχα της Rosie πουλάνε σαν φρεσκοψημένο καρβέλι ψωμί





Μπορεί μπροστά στο υποκριτικό της ταλέντο η Megan Fox να φαντάζει σαν τη Meryl Streep, αλλά αυτό το κορίτσι πουλάει πολύ.
Από τη Νίκη Χάγια
Η Rosie Huntington Whiteley μπορεί εκτός από τα δίμετρα πόδια της, τα ζουμερά της χείλη, τα πράσινα μάτια της και όλα τα υπόλοιπα φυσικά της προσόντα να υπερηφανεύεται και για το επιχειρηματικό της μυαλό (για τις ικανότητές της στην ηθοποιία δεν το συζητάμε...το κορίτσι φυσάει).

Η πρώτη σειρά κολεξιόν εσωρούχων της 25χρονης μοντελοηθοποιού (όλοι την θαυμάσαμε για το πόσο καλά μπορεί να δαμάσει τα Transformers), που σχεδίασε για την αλυσίδα καταστημάτων Marks & Spencer έχει γίνει η πιο γρήγορα μοσχοπουλημένη σειρά εσωρούχων της συγκεκριμένη εταιρείας μέχρι σήμερα.

H Rosie for Autograph βγήκε στα ράφια μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τα M&S ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πουλώντας τρεις φορές παραπάνω απ' ότι περίμεναν. Μερικά μάλιστα κομμάτια από την καθαρά επηρεασμένη από τη δεκαετία του 20 κολεξιόν, όπως ένα floral - όπως λέμε πλουμιστό -  kimono, ξεπούλησε.

Αν σας έπιασε μία ανησυχία για να αποκτήσετε και εσείς ένα σουτιέν ή ένα κομπινεζόν με την υπογραφή της Rosie δεν έχετε παρά να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβριο., όπου η νέα κολεξιόν θα στολίσει τα ράφια των καταστημάτων.http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: