ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κτηνοτρόφος πέταξε αιγοπρόβατα σε σκουπιδότοπο



Επίδειξη ανευθυνότητας και αδιαφορίας για την δημόσια υγεία έκανε ένας ασυνείδητος κτηνοτρόφος, που «ξεφορτώθηκε» σε δημόσιο σκουπιδότοπο τα νεκρά ζώα του! Ωστόσο, τα ενώτια που έφεραν τα 16 αιγοπρόβατα τον πρόδωσαν και θα του επιβληθούν οι ποινικές.....





και διοικητικές κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος. Τα 16 νεκρά ζώα εντοπίστηκαν μέσα στα σκουπίδια στην περιοχή της Αλμωπίας Πέλλας, όπου είχαν ήδη αρχίσει να γίνονται βορά για τα αδέσποτα σκυλιά. Συνεργεία του δήμου περισυνέλεξαν τα κουφάρια και κλιμάκιο κτηνιάτρων εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκαν το θάνατο, για να εξακριβωθεί αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων της περιοχής.

*** Απάνθρωποι δολοφόνοι πλημμύρισαν με φόλες την πόλη της Καστοριάς, σκορπίζοντας τον θάνατο ακόμη και στο δημοτικό κυνοκομείο! Περισσότερα από 45 σκυλιά έχουν βρεθεί νεκρά τις τελευταίες ημέρες και οι τοπικές αρχές αναζητούν τους δράστες.

*** Τρία σκυλιά βρέθηκαν νεκρά με τραύματα από πυροβόλα όπλα στην περιοχή του Αγρινίου! Το ένα από αυτά, μάλιστα, ανήκε σε οικογένεια που είχε αναλάβει να το φροντίσει. Οι υπάλληλοι του δήμου απομάκρυναν τα πτώματα των άτυχων ζώων και η Eθελοντική Ομάδα Ζωόφιλων Αγρινίου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: