ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο Προβόπουλος «καρφώνει» Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαρήγα… μέσω Ανδρουλάκη!



Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την περίοδο που άρχιζε η κρίση στην Ελλάδα – πολύ πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009- κάνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης.
Αποκαλύπτει τι του είχε πει ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας κ. Προβόπουλος πριν τις Ευρωεκλογές 2009, που όπως είναι γνωστό διεξήχθησαν στην Ελλάδα την Κυριακή 7 Ιουνίου 2009:
«Την περίοδο που άρχιζε η κρίση πήγα και  συνάντησα τον κ. Προβόπουλο και του λέω : «πάμε για τραγωδία». Ήδη έχω βγάλει το βιβλίο, «Κάψτε τα πλοία της επιστροφής : Φυγή προς τα μπρος» και ο Προβόπουλος απελπισμένος μου λέει :
«Πρόσεξε, ο μεν Καραμανλής δεν αισθάνεται το πρόβλημα διότι το μυαλό του  το έχει στις Ευρωεκλογές. Ο δε Παπανδρέου  και η Αλέκα, ήρθε εδώ και είναι, εντελώς, αλλού, γ’ι αλλού». Ήταν απελπισμένος ο Προβόπουλος. Όχι επειδή εκτιμούσε ότι θα πεταχτούμε εκτός αγορών, αλλά ότι είμαστε σε μια διαδικασία επιτήρησης. Αυτό φάνηκε, ακόμα πιο καθαρά, πια, τον Μάρτιο του 2009. Γιατί τότε είχαμε όλα τα θεμελιωμένα δεδομένα της χρεοκοπίας, πλην, της απώλειας εμπιστοσύνης, που είναι το βασικό στοιχείο της αγοράς.»
 prionokordela

Δεν υπάρχουν σχόλια: