ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

«Φρούριο» η Αθήνα λόγω επίσκεψης Ομπάμα - Απαγόρευση συγκεντρώσεων.

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα την Τρίτη και την Τετάρτη, ημέρες επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα μας αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά μέτρα ασφαλείας που θα
ληφθούν στο λεκανοπέδιο ενώ στους δρόμους της Αθήνας θα έχουν αναπτυχθεί περίπου 5.000 αστυνομικοί αλλά και 500 αμερικανοί πράκτορες.

Την κατάσταση αναμένεται να κάνουν ακόμα πιο ασφυκτική το επόμενο τριήμερο, με την επίσκεψη Ομπάμα και την επέτειο του Πολυτεχνείου και τα έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας σε αρκετές περιοχές του κέντρου και οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ έχουν προγραμματίσει στάσεις εργασίας για τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από την Τρίτη 15/11, σε μετρό ΗΣΑΠ και τραμ.

Η στάση εργασίας την Τρίτη θα διαρκέσει από την έναρξη της βάρδιας ως τις 10 το πρωί.

Την Τετάρτη θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του ΗΣΑΠ από τις 21.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, ενώ την Παρασκευή η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.

Περιοριστικά μέτρα αναμένεται να τεθούν σε ισχύ και στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με απόφαση της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού, δεν επιτρέπεται από τις 14 έως και τις 16 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, η κυκλοφορία και αγκυροβόλια πλοίων και θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Πηγή:  kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: