ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τα Ζώδια σήμερα 19/11/2012 by F’Ariel



Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση ενός μήνα δύσκολου, όμως και το κακό συνεχίζεται! Η χειρότερη εβδομάδα όλων των εποχών έφτασε, αφού ο ανάδρομος βρίσκεται σε πλήρη έξαρση και αυτά που
θα συμβούν ίσως να μην έχουν και προηγούμενο! Καλό βέβαια είναι να μην μπούμε από τώρα στο mood αυτό, απλά να το αφήσουμε να μας παρασύρει και όπου μας βγάλει! Συναισθήματα έντονα, σκέψεις σκοτεινές, επιθυμίες άτακτες βουτηγμένες στην αμαρτία, το ερώτημα είναι ποιος θα παίξει με τη φωτιά και δε θα καεί..??



Κριός
Μέρα που θα σας πρότεινα να κλείσετε το τηλέφωνο και να εξαφανισθείτε από τους πάντες και τα πάντα! Ήδη τα νεύρα σας δεν είναι και στα πολύ καλύτερά τους, αφού οι καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις σας έχουν πνίξει και δε βλέπετε και τόσο καθαρά τι συμβαίνει γύρω σας! Αν από την άλλη αποφασίσετε να τα πείτε με τους φίλους σας, να είστε σίγουροι ότι μια κουβέντα, θα οδηγήσει σε παρεξήγηση και να σου φούντωσε ο καυγάς! Εσείς αποφασίζετε.. ηρεμία ή πόλεμος?

Ταύρος
Ταυράκια μου καιρός να βγάλετε τα γάντια του μποξ και να κοιτάξτε να τα βρείτε με όλους αυτούς που ίσως να τσακωθήκατε τις προηγούμενες ημέρες.. Ηρεμία και γαλήνη θα υπάρξει σήμερα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συμβούν και τα συνηθισμένα κουλά! Τα πάντα πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε, όμως καλύτερα να το ρίξετε στις δημόσιες σχέσεις, γιατί απλά πρέπει να σας συμπαθήσουν! Ακόμα θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις των δικών σας ανθρώπων, που όπως θα διαπιστώσετε θα είναι μέσα στην αγάπη και τα μέλια..

Δίδυμος
Αν και Δευτέρα σήμερα δε νομίζω να σας πολύ νοιάξει αν θελήσετε να βγείτε και να τα πιείτε με φίλους και γνωστούς! Βασικά έχετε βάλει τον εαυτό σας σε διάφορες διαδικασίες, από τη μια πρέπει να δουλέψετε και να βγάλετε χρήμα, από την άλλη όμως η ζωή σας, υπάρχει και θέλετε να την απολαύσετε! Θα πιεστείτε κάπως σήμερα, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας, αλλά η αντίδρασή σας, θα είναι τύπου «δε βαριέσαι και αύριο μέρα είναι»! Τα άστρα θα σας τη χαρίσουν, αλλά από αύριο ίσως και όχι! Σέξι νύχτα έρχεται..

Καρκίνος
Πάλι στο κόσμο σας, ως συνήθως! Καθίσατε πάλι στο συννεφάκι και δε λέτε να προσγειωθείτε λιγάκι στη πραγματικότητα! Ξυπνήστε γιατί θα πέσετε ξαφνικά και ποιος σας ακούει μετά! Τα έχετε βάλει πάλι με το ταίρι σας, που κάνει πράγματα που σας ενοχλούν! Τόσο ευαίσθητοι πια? Ρίξτε τη παντόφλα αν πραγματικά το αξίζει, αλλά αν συνέχεια σας κάνει κόλπα, μήπως να δείτε το θέμα από άλλη οπτική γωνία και μήπως να βάζατε τα γέλια? Μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας, για χαζά πράγματα!

Λέων
Η σημερινή ημέρα θα είναι κάπως ζαβή για εσάς! Ένα πρόβλημα θα σκάσει που θα πρέπει να το λύσετε άμεσα! Σίγουρα θα εκνευριστείτε απίστευτα, θα βγείτε από τα ρούχα σας που λένε, αλλά στο τέλος θα κατεβάσει το μυαλό σας, τη φοβερή ιδέα και όλα θα πάνε καλά! Ψυχραιμία πάνω από όλα! Μέσα στη γκρίνια και ίσως και λίγο άρρωστοι, όμως η διάθεση για σεξ καλά κρατεί! Αν και το μάτι σας γυαλίζει κάπως, θα σας βρουν ιδιαίτερα γοητευτικούς και θα τη κάνετε τη μαλαγανιά σας στο τέλος!

Παρθένος
Κάτι κακό πρέπει να κάνατε μέσα στο ΣΚ που πέρασε, γιατί σας την έχουν στημένη στη γωνία και σας περιμένουν! Μέρα δύσκολη, με καυγάδες και πολλά νεύρα! Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι θα σας κατσαδιάσουν και ότι και αν πείτε ή κάνετε το κλίμα θα είναι βαρύ και ασήκωτο για αρκετούς! Πρέπει να κάνετε λίγο δημόσιες σχέσεις, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε γενικώς, γιατί αλλιώς θα μείνετε στάσιμοι και καμία ευκαιρία δε θα σας κάτσει! Κοιτάξτε το συμφέρον σας!

Ζυγός
Καταρχήν χρειάζεστε ξεκούραση! Είστε πολύ ταλαιπωρημένοι από τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σας και ίσως τα εμπόδια να τα βάζετε και οι ίδιοι με την αρνητική συμπεριφορά που έχετε! Αυτή η εβδομάδα έμεινε και μετά έρχονται πολύ καλές ημέρες για εσάς και γενικά ξεμπλοκάρουν τα πάντα! Το μυστικό είναι να αποδεχθείτε τη κατάσταση ως έχει και χωρίς να εναντιωθείτε, να παλέψετε παράλληλα και όπου βγει! Η επιτυχία είναι σίγουρη γιατί δε δέχεστε κάτι άλλο! Μη λέτε ναι σε όλα!

Σκορπιός
Απορείτε και εσείς με τον εαυτό σας και με τις καταστάσεις που έχετε μπλέξει! Η ημέρα σας θα είναι κάπως στενάχωρη αφού είστε καχύποπτοι με τους πάντες και πιστεύετε ότι οι άλλοι φταίνε για το κακό που σας έχει βρει! Μην αρχίσετε το κακοηθέστατο κουτσομπολιό μια και έξω.. Ψάξτε την λιγάκι και θα ανακαλύψετε ποιοι είναι οι φίλοι σας τα τελικά! Μπορεί στο τέλος να μείνετε με πολύ λίγους αλλά θα είστε σίγουροι για αυτούς! Η δουλειά σας βασανίζει, αλλά ξεμπλοκάρουν όλα από εβδομάδα και θα πετύχει σίγουρα το δικό σας!

Τοξότης
Όλα βαίνουν καλώς, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα για αυτό δε χρειάζεται να αγχώνεστε και να τρελαίνεστε άδικα! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, να τα πείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, εσείς δηλαδή να μιλήσετε για να νιώσετε καλύτερα! Πρέπει να σας ακούσουν, σας το οφείλουν κατά κάποιο τρόπο! Στο χέρι σας είναι η ημέρα να πάει καλά, αρκεί να διώξετε τις ανασφάλειές σας και να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας! Η σχέση σας είναι λίγο σε τεντωμένο σχοινί, για αυτό φτιάξτε το τοπίο!

Αιγόκερως
Τι πρόγραμμα έχετε βγάλει για σήμερα, μόνο εσείς ξέρετε, οι άλλοι απλά τρέχουν για εσάς! Θέματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν, αφού ξαφνικά θα ακούσετε λόγια, παράπονα και σκέψεις που θα σας έρθει ταμπλάς! Φυσικά θα τα πείτε ένα χεράκι, αλλιώς θα σκάσετε, αλλά η έκπληξη θα είναι μεγάλη! Επαγγελματικά όλα είναι σε καλό δρόμο, αλλά οικονομικά ζητήματα θα πέσουν στο τραπέζι, θα πρέπει να πείτε τη γνώμη σας και εκεί λίγη προσοχή, όχι τίποτα άλλο για να μην ανάψουν τα αίματα..!! Ερωτικά κάτι κινείται..

Υδροχόος
Χαμογελάστε γλυκά μου και ανοίξτε τα φτερά σας προς όλες τις κατευθύνσεις..!! Πετάξτε την ανασφάλεια στα σκουπίδια και βάλτε εμπρός τις μηχανές του εγκεφάλου σας, για να πετύχετε τους στόχους σας και άμεσα! Τα άστρα θα σας σπρώξουν κανονικότατα, αλλά χρειάζεται και η δική σας προσπάθεια, αλλιώς μη περιμένετε θαύματα! Νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι, νέα όνειρα, όλα στο πιάτο σας, έτσι ξαφνικά! Αρκετά αισιόδοξοι και φιλόδοξοι θα έλεγα, για αυτό εκμεταλλευτείτε το συναίσθημα και μη κοιτάζετε πίσω!

Ιχθύες
Έχετε καταφέρει πολλά πράγματα μέχρι τώρα και καμία αλλαγή δε χρειάζεται, έτσι στα ξαφνικά! Τα επαγγελματικά σας, είναι η μόνη σας έγνοια, βρίσκονται σε ανοδική πορεία για αυτό κάντε στην άκρη και περιμένετε τα αποτελέσματα! Θα βρείτε τρόπους να βελτιώσετε κάποια πράγματα, αλλά ας μην είναι extreme αποφάσεις και ιδέες! Πάνω από όλα μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε κάτι.. Όλα θέλουν το χρόνο τους! Πρέπει να ασχοληθείτε με το ταίρι σας, να μιλήσετε λιγάκι γιατί οι παρεξηγήσεις θα συνεχίζονται..

magicfariel@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: