ΑρχειοθήEις μνήμην του Ορφέως Μεγάλο κακό η ημιμάθεια…!!! ΛΕΙΒΗΘΡΑ : Μέχρι και έωςκη ιστολογίου

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τα Ζώδια σήμερα 19/04/2012 by F’Ariel




Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βγήκε ο ήλιος και τα χρώματα της φύσης είναι πιο έντονα, πιο ζωντανά, πιο όμορφα…!! Είναι άνοιξη, η εποχή του έρωτα, της αγάπης και του ρομαντισμού. Τα άστρα όμως έχουν άλλα σχέδια τουλάχιστον για ...... σήμερα. Λεφτά και μόνο τα λεφτά είναι αυτό που θα μας απασχολήσει. Αρκετοί θα απογοητευθούν, άλλοι θα θελήσουν να τα παρατήσουν και άλλοι θα παλέψουν με ψυχή και σώμα για να πετύχουν το σκοπό τους. Καλά όλα αυτά, ας πούμε… αλλά δίχως έρωτα και αγάπη το χρήμα δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα. Έτσι δεν είναι…?



Κριός
Με νευράκια θα ξυπνήσετε και κάπως έτσι θα ξανά κοιμηθείτε! Βασικά θα βυθιστείτε στις σκέψεις τύπου, πώς θα ήταν η ζωή σας αν…? Η βαρεμάρα σε όλο της το μεγαλείο και ξαφνικά τίποτα μα τίποτα δε θα σας αρέσει από τη ζωή σας. Το κερασάκι στη τούρτα θα είναι κάποιος λογαριασμός που θα πρέπει να τον πληρώσετε.. χθες! Μη τα βάζετε με τους δικούς σας ανθρώπους και επιδιώξτε να κουρνιάσετε σε μια αγκαλιά, παρά να φτάσετε τα πράγματα για ακόμα μια φορά στα όριά τους!

Ταύρος
Έχετε έναν στόχο και πρέπει να τον πετύχετε! Καθημερινά σας τη πέφτουν οι τριγύρω και σας δημιουργούν προβλήματα και εσείς τρέχετε να βρείτε τις λύσεις. Δε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνετε πίσω, ή να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε! Εσείς γνωρίζετε καλύτερα πιο είναι το σωστό και στο τέλος θα φανεί το δίκιο σας! Μέχρι τότε όμως, παλέψτε και μη ξεφεύγετε με τίποτα. Λεφτά, τίτλοι, προαγωγές, όλα στο πρόγραμμα είναι και έρχονται. Απλά κάπου έχουν σκαλώσει…

Δίδυμος
Έχετε έξοδα με φούντες και δε μαζεύεστε με τίποτα! Είστε πλέον οι ενοχλητικοί της παρέας, μιας που όλο λεφτά ζητάτε, όλο κλαίγεστε και όλο κάποιο πρόβλημα θα έχετε. Καλύτερα να δουλέψετε λιγάκι πιο σκληρά και στη τελική βρείτε και άλλες πηγές ή ακόμα καλύτερα αλλάξτε δουλειά! Οτιδήποτε και αν προσπαθήσετε να προγραμματίσετε σήμερα, δε θα σας κάτσει με τίποτα. Θα προκύψουν πολλά θέματα μαζεμένα, διαφορετικά και θα τρέχετε σα το λωλό ολημερίς και ολονυκτίες!

Καρκίνος
Κάπου θα είστε καλεσμένοι, ένα –event- ας πούμε και θα πρέπει να είστε κουκλάκι σκέτο, όταν κάνετε την εμφάνισή σας. Κομμωτήριο, ψώνια, λούσα και στο τέλος το πορτοφόλι άδειο, αλλά για εσάς τουλάχιστον δε πειράζει. Η εμφάνιση επάνω από όλα! Πάλι θα εντυπωσιάσετε, πάλι θα γοητεύσετε και πάλι κάτι καλό θα βγει από το σκηνικό της ημέρας. Για τους πιο σοβαρούς ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση, για τους πιο χαλαρούς, ίσως ένα τρελό γκομενάκι…!! Προσοχή στις σπατάλες!

Λέων
Σε αρκετούς από εσάς, αυτή τη περίοδο ίσως παρουσιαστεί μια ευκαιρία ζωής! Σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό! Μέχρι όμως να μπουν τα λεφτουδάκια στη τσέπη σας, θα πρέπει να παλέψετε και να περάσετε από διάφορα στάδια. Το καλό είναι ότι στο χέρι σας είναι να πάνε όλα καλά και να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και σε πιο δύσκολες και υπεύθυνες καταστάσεις. Μην τσακώνεστε με τον κόσμο. Ακούστε τις συμβουλές των άλλων και σκεφτείτε και λίγο πονηρά. Το συμφέρον σας επάνω από όλα!

Παρθένος
Όλα μπορείτε να τα πετύχετε, αρκεί να ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους. Πολύ δουλειά, πολλές κουβέντες και το μυαλό σας, πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα, μπας και ξελασπώσετε από το βούρκο των χρεών, που έχετε βουτήξει μέσα και δε λέτε να βγείτε! Αν είστε μόνοι, οι ημέρες είναι πολύ καλές για να γνωρίσετε κάποιο άτομο και να δείξετε συναισθήματα που μόνο εσείς γνωρίζετε. Καιρός να δώσετε λίγη προσοχή στην ερωτική σας ζωή, αλλιώς σας βλέπω να κάνετε παρέα με τις αράχνες….

Ζυγός
Πάτε για δεύτερο γύρω σήμερα, μιας που τα λόγια και η μουρμούρα από τους δικούς σας ανθρώπους θα συνεχιστεί ακάθεκτα! Γιόγκα να κάνετε ή να πάρετε τα βουνά? Πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας και να βάλετε μια τελεία γιατί έτσι όπως πάει, με τη φορά που πήραν θα σας ζαλίσουν μέχρι εκεί που δε φτάνει και έχετε και εσείς τα δικά σας βάσανα! Τελειώνει ακόμα ένας μήνας και τα έξοδα και οι οφειλές σας δεν έχουν τελειωμό! Μαζευτείτε, όσο μπορείτε γιατί καλοκαίρι έρχεται… Διακοπές!

Σκορπιός
Πάλι θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και πάλι θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις, αλλά μερικές φορές το κάρμα φτιάχνει τέτοιο τοίχο που δε παίζει τίποτα να σας κάτσει όπως θα θέλατε. Εάν σκοπεύετε να ζητήσετε αύξηση, να είστε σίγουροι ότι η απάντηση θα αργήσει να έρθει. Αν από την άλλη θέλετε να αλλάξετε δουλειά, φτιάξτε πρώτα το τοπίο στην απέναντι όχθη και μετά πείτε το αντίο. Μελετήστε τις κινήσεις σας και σε καμία περίπτωση μη μείνετε δίχως έσοδα! Κάτι καλό έρχεται…!!

Τοξότης
Το καλό είναι ότι αρκετοί από εσάς, είστε στο σωστό δρόμο! Βρήκατε την άκρη του νήματος και προχωράτε δυναμικά και αποφασιστικά! Βέβαια θα υπάρξουν διάφοροι που θα σας εκνευρίσουν σήμερα, αλλά τόσες ημέρες δε βαρεθήκατε να τσακώνεστε? Ρίξτε νερό στο κρασί σας και αφήστε την ημέρα να περάσει λίγο πιο ήρεμα, μπας και ξεθολώσετε λιγάκι και ασχοληθείτε με τη προσωπική σας ζωή που είναι σας βομβαρδισμένο τοπίο. Όλα θα φτιάξουν σύντομα, θα δείτε!

Αιγόκερως
θα τρέξετε λιγάκι παραπάνω και για να πετύχετε ότι έχετε στο μυαλό σας, ρίξτε προσωπική εργασία και μη περιμένετε από τους άλλους να κάνουν θαύματα! Αν στηριχτείτε στη βοήθεια κάποιων, είτε για προσωπικές σας υποθέσεις, είτε για επαγγελματικές, θα γίνει το μέγα λάθος και θα τραβάτε τις κοτσίδες σας. Μερικές φορές τα χεράκια και τα ματάκια μας είναι ο καλύτερος οδηγός όλων! Το άγχος δε φεύγει, αλλά προσπαθήστε να είστε κάπως πιο ήρεμοι. Έξοδα και πάλι έξοδα!

Υδροχόος
Είστε στη τσίτα και τα νεύρα πηγαίνουν σύννεφο! Τα επαγγελματικά σας φταίνε, μιας που άλλα θέλετε, άλλα προκύπτουν και εσείς θα πρέπει να δώσετε τη λύση για ακόμα μια φορά. Έχετε κάνει πάρα πολλές ενέργειες που σύντομα θα σας φέρουν και χρήμα και δόξα! Λίγο υπομονή ακόμα. Βέβαια μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί και μη χαλαρώνετε με τίποτα. Ίσως να θελήσουν να σας κατασπαράξουν οι γύρω σας τον καιρό αυτό και εσείς πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση! Πληρώστε τα χρέη σας!

Ιχθύες
Το μόνο που σας νοιάζει είναι τα λεφτά και πώς να τα αυγατίσετε! Λοιπόν είστε στο σωστό δρόμο, απλά λίγο υπομονή και θα έρθουν και καλύτερες ημέρες! Μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους και ακούστε τη γνώμη τους. Κάτι καλό θα βγει από αυτό! Ξαφνικά θα νιώθετε πολύ ερωτικοί, θα ανέβει το θερμόμετρό σας και θα αποζητήσετε στιγμές περίεργες και μυστήριες εντός της ημέρας. Δώστε σημασία στον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Μη τους ξεχνάτε, ότι βάσανα και εάν έχετε!

magicfariel@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: